Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. szeptember 17-23. – A megérzésekkel üzennek az angyalok

Ezen a héten mindenképpen figyelj a megérzéseidre, hiszen általuk kapsz az angyaloktól nagyon fontos üzenetet, támogatást. Az intuíciód szokatlan erős lehet, kövesd ezt a belső hangot, hiszen a lehető legjobb útra vezet téged. A horoszkóp szerint most valami egész új tapasztalatokat gyűjthetsz...

Kos

Jophiel arkangyal türelmet két tőled. Igaz, már nagyon siettetnéd az időt, pedig minél inkább hagyod, hogy a maga rendjében történjen minden, annál gyorsabban be is következik. Jophiel arkangyal szerint az álmaid előbb válnak valóra, mint hiszed. De a türelemre most nagyon nagy szükséged lesz. Kérd az angyali segítséget ehhez.

Bika

Jeremiel arkangyal szerint most minden úgy jó, ahogyan éppen van. Ez a hét legfontosabb felismerése számodra. Amikor ugyanis hálát tudsz adni, érezni mindenért, amit az élettől kapsz, egy csapásra változik minden még sokkal jobbra. Minden a lehető legjobb időben történik veled, a most még nem látható információkat is nagyon hamar megkapod.

Ikrek

Ariel arkangyal segít neked a héten. Üzenete szerint, amikor hallgatsz a megérzéseidre, és követed is azokat, szinte egy csapásra oldódnak meg az anyagi gondjaid. Tegyél próbált a héten: figyeld magadat, figyeld a gondolataidat, és kövesd is azokat. A hétvégére számos különleges tapasztalatot gyűjthetsz. Nem mellesleg jóval több pénzed lesz, mint most gondolod…

Rák

Gábriel arkangyal szerint ezen a héten különösen felszabadult lehetsz. Tegyél bátran olyasmit, amit máskor nem szoktál. Éld meg a valódi gyermeki énedet. Mások helyett most a saját lelkeddel törődj. A töltődésnek is megvan a maga ideje. Most is. Akkor tudsz másoknak segíteni, amikor a belső gyermeked egészséges és boldog. Ahogy valójában te magad is…

Oroszlán

Azrael arkangyal támaszt nyújt most neked. Bármilyen fájdalom, veszteség ért most téged, Azrael arkangyal meghallgatja a bánatodat. Még a legerősebb embernek is kell a támasz, ő veled van, segít téged, könnyít sajgó szíveden. Ha a szerettedet veszítetted el, az angyali üzenet megerősít, hogy ő már a legjobb helyen van, gondol rád, és nagyon szeret téged… 

Szűz

Raziel arkangyal segít neked most visszanyerni az erődet. Talán nem is tudod, mennyire nagyszerű ember vagy: bölcs, főpap/főpapnő, teremtő mágus. Raziel arkangyal nemcsak a képességeid felismerésében támogat most téged, de abban, hogy valóban a lehető legjobban használhasd az életedben. Itt az ideje bevetni a szellemi erődet.

A megérzéseken keresztül üzennek most az angyalok (iStock)

Mérleg

Raquel arkangyal segít, hogy rendezhesd a félreértéseket. Támogatásával most minden konfliktust könnyedén megoldhatsz, lezárhatsz. Te mindig a békére, a harmóniára törekszel, amiért dicséretet érdemelsz. Ezen a héten a fáradozásaidért járó jutalom sem marad el. Raquel arkangyal segít, hogy valódi békére találhass az életedben.

Skorpió

Uriel arkangyal üzenete szerint ezen a héten figyelj mindenképpen a gondolataidra, az ötletekre, mert azok válaszok az imáidra. Amikor rövid időn belül többször is ugyanazt a mondatot, számot látod, biztos lehetsz, neked szól az üzenet. Nagyon fontos tapasztalatokat gyűjthetsz ezen a héten, és valóra is válik minden, amit kértél.

Nyilas

Zadkiel arkangyal támogat téged ezen a héten. Az angyali üzenet szerint most különösen jó hasznát veszed a nyitottságodnak. Tanulj minél többet, szerezz minél több tapasztalatot, amit átadhatsz a többieknek. A hét legfontosabb feladata, hogy felismerd, született tanító rejlik benned.

Bak

Metatron arkangyal különleges szakrális mértani alakzattal tisztítja a csakrákat. Ne lepődj meg, ha most mindenfelé tökéletes formákat látsz. Metatron arkangyal üzen általuk. Kérd a segítségét, és ő elküldi neked a Metatron-kockát, amelynek segítségével tökéletesen megtisztíthatod magadat, így energikusabb leszel, és a megérzéseid is hatékonyabban működnek. 

Vízöntő

Sandalphon arkangyal nagyszerű hírekkel örvendeztet meg. Imáid meghallgatásra találtak, és nagyon hamar a választ is megkapod. Bizakodhatsz, hiszen minden okod megvan, a pozitív irányba fordul végre az életed, és mostantól mindenben egyre könnyebben és sikeresebben boldogulsz.

Halak

Mihály arkangyal segít téged a héten. Viszont arra kér, legyen bátorságod beismerni, amit kértél, amire vágysz. A fohászokat Isten meghallgatta, de ahhoz, hogy meg is valósulhassanak a az életedben, érdemes úgy elképzelni és átélni azokat, mintha valóban meg is történtek volna. Te nagyon kreatív ember vagy, Mihály arkangyal pedig segít kihozni magadból a legtöbbet.

Forrás: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top