Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. szeptember 24-30. – A probléma álruhába bújtatott felelet

Az angyalok szerint a problémák sok esetben álruhába bújtatott válaszok a kéréseidre. Gyakran ugyanis le kell rombolni a régit, hogy a vágyott újdonság megjelenhessen az életedben, és ez fájdalommal is járhat. Ezen a héten az angyalok és a horoszkóp segítségével igazán fontos felismeréseket tehetsz.

Kos

Sandalphon arkangyal szívmelengető üzenetet tolmácsol neked. Ezen a héten valódi győztesnek érezheted magadat. Megérdemled a sikert, az előtted álló győzedelmes időszakot. Türelmed, kitartásod, a hited beért. Megkapod mindazt, amire vártál. Az angyalok segítenek, támogatnak téged. Élvezd ki a lehetőséget.

Bika

Hániel arkangyal segít neked, hogy visszatalálj a szenvedélyhez. Most újra felébred benned a láng a szerelemben, vagy a munkád iránt. Ismét érzed a lelkesedést, hogy a helyeden vagy, a legjobb munkát végzed, és a neked rendelt társsal élhetsz. Hániel arkangyal segítségével ismét visszanyered az életkedvedet.

Ikrek

Mihály arkangyal mindentől megóv téged ezen a héten. Engedd el végre az aggódást, és hidd el, minden a lehető legnagyobb rendben van most az életedben. Mihály arkangyal mellett biztonságban érezheted magadat, hiszen a szeretet mindent elsöprő fényével vesz körbe most téged. Ugye, érzed az angyali energiát?

Rák

Rafael arkangyal segítségével meggyógyíthatod magadat és egyúttal az életedet is. Bízd a héten minden gondodat Rafael arkangyalra, és ő leveszi a válladról a problémákat. Hidd el, nem kell minden súlyt és nehézséget neked cipelned. Add át az angyaloknak, és ők megkönnyítik a lelkedet.

Oroszlán

Jeremiel arkangyal segít neked megérteni, hogy minden érted történik most, és minden úgy a legjobb, ahogyan éppen zajlik az életedben. Amit problémaként érzékelsz, az valójában álruhába bújtatott felelet a kérdésedre, az imádra. Amikor ugyanis segítséget kérsz, gyakran le kell rombolni a régit, hogy az új megérkezhessen az életedbe. Most is pontosan ez történik. 

Szűz

Gábriel arkangyal üzenete szerint most nagyon fontos lenne, hogy leírj mindent, amit érzel. Érdemes naplóba rendezni a gondolataidat, mert az írás katartikus élményt okoz neked amellett, hogy számtalan felismerésben is részed lehet. Gábriel arkangyal segít neked, hogy nyugodt körülmények között jegyezhesd le a gondolataidat.

A probléma álruhába bújtatott válasz a kérdésedre (iStock)

Mérleg

Zadkiel arkangyal segít neked, hogy megérthesd a többiek nézőpontját is. Támogat téged, hogy megbocsáss magadnak. A saját gondolataidat, érzéseidet nem kell megváltoztatnod, csupán a szeretetet használva közelíts a többiekhez. Nagyon sok szeretet van benned, ami legyőzhetetlen erőt jelent. Zadkiel arkangyal segít, hogy felismerd magadban. 

Skorpió

Chamuel arkangyal üzenete szerint segítséget kértél a karriereddel kapcsolatosan. Chamuel arkangyal arra kér, ezen a héten figyeld az álmaidat, az újra és újra felbukkanó, ismétlődő jeleket, hiszen éppen ezek azok az üzenetek, amelyek a céljaid, az életcélod felé visznek téged. Most igazán kedvező változások várhatók a hivatásodban.

Nyilas

Azrael arkangyal támogat téged ezen a héten. Az angyali üzenet szerint az életcélod szoros összefüggésben áll a tanácsadással. A környezetednek nagyszerű javaslatokat adhatsz, lelkesítheted, biztathatod, inspirálhatod őket. S hogy a lehető legjobb tanáccsal láss el mindenkit, Azrael arkangyal segítségét kérd. Útmutatás ad neked. 

Bak

Uriel arkangyal szerint nem véletlenül jutnak eszedbe mostanában ugyanazok a gondolatok. Válaszokért imádkoztál az angyalokhoz, és a válaszokat pontosan így kapod. Figyelj fel tehát még a legfurcsábbnak tűnő gondolatra is, hiszen az isteni bölcsességből meríthetsz most. Ez pedig ritka adomány és áldás… 

Vízöntő

Ariel arkangyal segít neked a héten. Könnyen lehet ugyanis, hogy megijeszt a változás, még annak ellenére is, hogy te nyitottan állsz a változásokhoz. Tudd, hogy mindig követheted a szíved hangját, és persze kerüld messze a szkeptikus embereket. Másokat is erősen inspirálsz, amikor a változás útjára lépsz. Ariel arkangyal segít kiterjeszteni a szárnyadat…

Halak

Raquel arkangyal arra kér téged a héten, hogy tiszteld az érzéseidet. Ne félj megélni a valódi és mély érzelmeket. Segít abban is, hogy felismerd a saját érzéseidet, és másokétól távol tarthasd magad. Raquel arkangyal tiszta és szeretetteljes emberekkel hoz össze téged ezen a héten. Csak kérned kell az angyali segítséget. Hidd el, érdemes.

Forrás: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top