Ez a 4 csillagjegy a legmegbízhatóbb

nlc | 2019. Október 01.
Kételyeid vannak valakivel kapcsolatban? Kérdezd meg a csillagjegyét! A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek mindenkinél megbízhatóbbak. Vakon bízhatsz bennük...

Vajon bízhatok a szavában? Ha megígéri, tényleg úgy lesz? Ott lesz a megbeszélt találkozón?… – ezernyi kérdés cikázhat bennünk a legkülönbözőbb helyzetekben.

A megbízhatóság fontos, legyen szó akár párkapcsolatról, akár barátságról vagy közös munkáról. Szinte mindenki járt már pórul megbízhatatlan emberek miatt. Ilyenkor azt kívánjuk, bárcsak előre tudhatnánk, kik azok, akikre biztosan számíthatunk. Van egy jó hírünk, az asztrológia ebben is segít! Az alábbi négy csillagjegyet tartja a legmegbízhatóbbnak. Bennük nem fogsz csalódni, hiszen, amit megígérnek, ők mindig be is tartják!

A Bika betartja a szavát

A Bika megfontolt és gyakran önfejű, de nem is minden kérésre mond igent. Sokszor még gondolkodási időre is szűksége van, de ezt nem azért kéri, hogy elodázza a dolgokat, hanem, hogy csak olyat ígérjen meg, amit valóban teljesíteni is tud majd. Tehát mindig maradéktalanul bízhatsz a szavában, mert amit mond, az bizony úgy is lesz. Ő mindenképpen betartja az ígéretét.

Ezek a csillagjegyek kétségtelenül a legmegbízhatóbbak (iStock)

A Szűz imád segíteni

A Szűz egyik mozgatórugója, hogy hasznossá tegye magát és segítsen másoknak.  Így azt is fontosnak tartja, hogy maradéktalanul meg lehessen bízni benne. Praktikus és gyakorlatias csillagjegy, így könnyen átlátja a helyzeteket, és valóban hatékony segítséget nyújt. Legyen szó akár festésről, költözésről, sőt lelki problémákról, a Szűzre biztosan számíthatsz. Bármikor.

A Bak a maximumot nyújtja

A Bak igazi maximalista, és ezt a tulajdonságát nem csak a karrierépítésben, hanem a kapcsolataiban is kamatoztatja, legyen szó szerelemről, barátságról, vagy közös munkáról. Akit a Bak közel enged magához, az utána maximálisan és mindenkor számíthat rá. Természetesen vakon megbízhat benne. Sosem fogja cserben hagyni, sosem feledkezik meg az ígéretéről.

A Vízöntő szabad, de elkötelezett 

Vízöntő nagyon eltér az előző három csillagjegytől, de a megbízhatóságban nagyon is hasonlít rájuk. Nem könnyen teszi ugyan, de ha elkötelezi magát valami mellett, azt mindenáron véghez is viszi. Az ígéreteit ő is mindenkor betartja, hiszen ez hozzá tartozik a világnézetéhez. Ráadásul igazán szeretetteljes típus, aki számára a barátok nagyon fontosak. Ezzel pedig csak még jobban erősíti a megbízhatóságát.

Via

Exit mobile version