Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. november 19-25. – Teljesülnek a kívánságok

Mire vágysz most a leginkább? Mi az, amit szeretnél, ha mielőbb teljesülhetne? Az angyalok ezen a héten valóra váltják a kívánságokat. S cserébe mit kérnek tőled? A heti horoszkópból minden részletre megtalálod a választ...

Az angyalok segítenek és támogatnak téged november harmadik hetében is, de ehhez kérned kell őket. Nem avatkozhatnak az életedbe – kivéve vészhelyzet esetén. Elegendő egyetlen ima is, hogy meghallgassák a problémádat, a kívánságodat, és gyógyírt nyújtsanak a bajban. Persze, bármikor és bárhogyan kérheted őket. A horoszkópon keresztül ezúttal is lélekmelengető pozitív üzeneteket tolmácsolnak a csillagjegyeknek. Érdemes ezúttal is megfogadniuk és követniük az angyali javaslatokat.

Kos

Ariel arkangyal támogat téged minden olyan helyzetben a héten, amiben a környezeted nem ért veled egyet. Jól teszed, ha bátran kiállsz amellett, amiben hiszel. Igazad van, de azért szeretettel mondd el a gondolataidat a többiek. Bátran tarts ki az elveid mellett, hiszen ez tesz majd téged példaképpé a többiek szemében.

Bika

Gábriel arkangyal segít önmagadra találni a héten. Most különösen fontos, hogy szeretettel gondolj a belső gyermeki énedre. Talán egyedül érezted magadat az elmúlt időszakban, vagy nem úgy alakult az életed, ahogy szeretted volna. Az önmagad felé irányuló szeretettel és elfogadással hamarosan kívülről is megérkezik a szeretet, ami után oly annyira vágyakozol.

Ikrek

Rafael arkangyal arra kér, hogy ezen a héten önmagadra figyelj elsősorban. Sok bajt kerülhetsz el, ha figyelsz az egészségedre. Válassz most egészséges ételeket, italokat, mozogj lehetőség szerint minél többet, és persze engedd meg magadnak a megfelelő mennyiségű alvást, pihenést is. A szabad levegő most különösen erősen tölti a lelkedet.

Rák

Uriel arkangyal üzenete értelmében gondolataid most magasabb frekvencián rezegnek. Mindez pedig azt jelenti, hogy ezen a héten nagyon megbízható sugallatokat kapsz. Minden gondolatnak jelentősége lehet, ami eszedbe jut, és a megérzéseid is nagyszerűen működnek. Kövesd a belső hangokat, csodás lehetőségeket nyitnak meg ugyanis előtted…

Oroszlán

Mihály arkangyal támogat téged ezen az újabb novemberi héten. A vágyaid beteljesülésért imádkoztál az angyalokhoz és Istenhez. Mihály arkangyal üzenete értelmében a vágyai megvalósulnak. Ehhez annyit kell tenned, hogy átéled a lelkedben is mindazt, amire vágysz. Mintha máris elérted volna. Aztán pedig fogadd el a jót úgy, ahogy a sors eléd tárja…

Szűz

Azrael arkangyal támogat téged, hogy végre megnyugvást találj. Ez a hét nagyszerű lehetőség a befelé fordulásra. Érdemes átgondolnod és leírnod az érzéseidet. Az írás önmagában is megkönnyíti a lelkedet, de Azrael arkangyal szeretettel borítja be a szívedet. Mindenkinek vannak nehezebb időszakai, az angyalok segítségével hamarosan túlléphetsz ezen.

Teljesítik a kívánságokat az angyalok ezen a héten (iStock)

Mérleg

Raguel arkangyal segít békét teremti önmagadban és a környezetedben is. Nagyon vágysz már a harmóniára, a nyugalomra, amit hamarosan meg is valósíthatsz. Képzeld el magad előtt minél többször, hogy mindenki szeretettel fordul a másik emberhez. Az angyalok támogatásával pontosan ezt veheted észre magad körül, ráadásul előbb, mint gondolnád…

Skorpió

Chamuel arkangyal segít a héten, hogy előreléphess a karrieredben. Talán most zűrzavarosnak látsz mindent magad körül, pedig csak a kérésedet teljesítik az angyalok éppen. Előbb ki kell ugyanis „takarítaniuk” mindent az életedből, ezek a változások pedig megpróbáltatást jelenthetnek. Legyél még picit türelemmel, és megkapod, amire oly annyira vágyakozol.

Nyilas

Jophiel arkangyal üzenete szerint az álmaid előbb válnak valóra, mint sejtenéd. Ugyanakkor időbe telik mire a magból csíra hajt, a csírából virágzó növény fejlődik. Minden a lehető legjobb időben történik az életedben. S amíg bekövetkezik, amire annyira vágysz, addig is élvezd az életed minden percét. Türelemmel táplálod a sikert a leginkább.

Bak

Raziel arkangyal üzenete szerint nagyon tisztán hallod ezen a héten az angyali útmutatást. Ismétlődő üzenetek formájában kapod a jeleket. Figyelj fel rájuk, és lehetőség szerint kövesd is ezeket. Amikor másokkal önzetlenül teszel jót, a segítség hozzád is jóval előbb érkezik. Tegyél tehát ezen a héten mindennap valami jót másokkal, és téged is megjutalmaznak az égiek.

Vízöntő

Jeremiel arkangyal szerint most már valóban jóra fordul az életed. Véget érnek a nehézségek, a megpróbáltatások, sőt a legrosszabbat máris magad mögött tudhatod. Dicséret jár neked, hiszen keményen megdolgoztál a sikerért. Átlépted az akadályokat, amelyekből tanultál is. Örömmel nyugtázhatod, hamarosan a valódi bőség köszönt rád… 

Halak

Metatron arkangyal arra kér, hogy állítsd fel fontossági sorrendet az életedben. Amikor egyszerre akarsz mindent megoldani, csak szétforgácsolod az energiákat. Mire vágysz a leginkább? Mi tenne most igazán boldoggá téged? Szánj időt a szívedhez közel álló dolgokra is. Így erősítheted magadat, és juthatsz előre lépésről lépésre.

Forrás: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top