Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. november 26-december 2. – Létezik jobb megoldás

Az angyalok szerint létezik sokkal jobb és okosabb megoldás, mint amiről most dönteni készülsz. Érdemes elolvasni az angyali javaslatokat, hiszen inspiráló ötleteket kaphatsz most tőlük. Nem biztos, hogy az a jó, amit annak gondolsz... A horoszkópból most is megtudhatod a legfontosabb részleteket.

Az angyalok segítenek és támogatnak téged november utolsó hetében is, de ehhez kérned kell őket. Nem avatkozhatnak az életedbe – kivéve vészhelyzet esetén. Elegendő egyetlen ima is, hogy meghallgassák a problémádat, a kívánságodat, és gyógyírt nyújtsanak a bajban. Persze, bármikor és bárhogyan kérheted őket, sőt érdemes is élni a lehetőséggel. A horoszkópon keresztül pozitív és nagyon hasznos üzeneteket tolmácsolnak most az angyalok a csillagjegyeknek. Érdemes ezúttal is megfogadnod és követni a javaslatokat.

Kos

Zadkiel arkangyal támogat téged ezen a héten, hogy megtalálhasd a tökéletes egyensúlyt. A siker kulcsa most a mértékletesség és a kompromisszum. Még mindig sok önkontrollra és türelemre lesz szükséged. Minden olyan helyzetben, amikor úgy érzed, elfogy a türelmed, kérd Zadkiel arkangyal segítségét, és már nem is tűnik annyira lassúnak a siker felé vezető út.

Bika

Ariel arkangyal szerint nagyon sok erő, elfogadás és könyörület rejlik benned, de ezt leginkább csak másoknak adod meg. Pedig magadra is figyelned kéne, és magaddal is gyengéden kellene bánnod. Ariel arkangyal segít az önelfogadásban. Amikor magadat szereted, másokat is soknak is többet tudsz segíteni. Fogadd el magad annak, aki vagy, most ez a legfontosabb.

Ikrek

Uriel arkangyal segít észrevenni, mennyire szép is az élet. Sosem az időjárástól és nem is a környezetedtől függ, milyen a hangulatod. Csak magadban találod a valódi szépséget. Próbálj minél pozitívabban gondolkodni, bízni magadban, bízni a sikerben. Uriel angyal támogatásával inspiráló lehetőségekre találhatsz. Vedd észre a szépet, a jót, a pozitívumot az életedben.

Rák

Gábriel arkangyal segít neked kibontakoztatni a benned rejlő kreativitást. Jól tennéd, ha ezen a héten alkotnál. Mindenképpen próbálj meg időt találni, hogy leülj és rajzolj, fess, vagy csinálj bármilyen kézimunkát. Bontakoztasd ki a benned élő művészt és tehetséget. Akkor is nagyon sokat nyersz vele, ha csak a magad örömére alkotsz minél gyakrabban…

Oroszlán

Azrael arkangyal segít elengedni a múltat. Támogat téged a megértésben is, mely szerint, amíg a múltban élsz, amíg ragaszkodsz a múlthoz, az újat sem tudod az életedben megvalósítani. Ne akadályozd magadat többé az utadon. Vedd észre és engedd el mindazt, amire nincs szükséged. Nyisd meg a szívedet az új és ragyogó lehetőségek előtt. Azrael arkangyal támogat téged.

Szűz

Raziel arkangyal szerint a mostani nem a magány időszaka. Talán szívesebben bújnál el a világ elől, ami nem is baj, de ezt az időt meditációval, befelé figyeléssel érdemes töltened. Ez a valódi önmagad felfedezésének időszaka. Most megtudhatod, ki is vagy valójában, milyen képességek rejlenek benne, és mi a spirituális utad. Hihetetlen lehetőségek előtt állsz…

Az angyalok szerint létezik jobb megoldás is, mint amire gondolsz (iStock)

Mérleg

Metatron arkangyal támogat és segít, hogy végre elhidd, mennyire nagyszerű és tehetséges ember vagy. Metatron arkangyal arra kér, hallgass most a szíved hangjára, engedd meg magadnak a valódi örömet. Ne mindig másokért tegyél, teljesítsd a saját vágyaidat is. Tedd meg, amit igazán és szívből szeretnél. Mindegy, mi a vágyad. Megérdemled, hogy megélhesd.

Skorpió

Chamuel arkangyal segít neked ezen a héten is. Chamuel arkangyal szerint létezik jobb megoldás, mint amire eddig gondoltál. Mielőtt bármiben is végleges döntést hoznál, állj meg egy kicsit, és figyelj a belső hangokra. Az intuíciód sosem csap meg, most is pontosan tudni fogod, hogyan válassz a lehető legjobban. Merj más lenni, merj mást tenni, mint amit elvárnak tőled.

Nyilas

Jeremiel arkangyal üzenete szerint csodálatos új időszak előtt állsz. Az új élet lehetősége a kezedben. Mindent megtettél a múltban, amit tehettél. Most már csak nyitnod kell az új lehetőségek felé. Válts, amiben csak lehetséges. Ne ragaszkodj tovább semmihez és senkihez. Indulj el a saját utadon a saját céljaid felé. Ez most egy visszautasíthatatlan ajánlat…

Bak

Raquel arkangyal üzenete szerint az igazság a te oldaladon áll. Bármilyen vitás ügyed is van épp, érdemes továbbra is kitartani a saját igazad mellett. Ne add fel, mert hamarosan a te javadra születik ítélet. Persze ehhez az is fontos, hogy mindenkor szeretettel mondd el az érveidet. Jó úton haladsz, de legyél empatikus és megértő a környezeteddel.

Vízöntő

Rafael arkangyal szerint most ne csak az észérveket kövesd. Sőt, mindig akadnak az életedben olyan helyzetek, amikor a szívedben rejlik a helyes döntés. Talán furcsán hangzik, de a logika a mostani helyzetben nem segít, vagy legalábbis nem kellően segít. Amit a szíved érzel, az a megoldás – még akkor is, ha az eszed szerint most valami mást tennél. 

Halak

Sandalphon arkangyal megmutatja neked a héten, mennyi nagyszerű ember van körülötted. Nem kell egyedül lenned, és nem kellene a magányt választanod. Nagyszerű barátokra találhatsz, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak. Csak add meg magadnak és nekik is az ismerkedés lehetőségét. Megérdemlem a támogatást. Megérdemled, hogy újdonságokat tanulhass.

Forrás: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top