Ezek a csillagjegyek nagyszerű hétre számíthatnak

nlc | 2019. December 03.
Ezeknek a csillagjegyeknek minden összejön ezen a héten. Őket támogatják a bolygók a leginkább, és ők számíthatnak elsősorban igazán szerencsés hétre. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból megtudhatod.

December első hete ismét nagyon fontos és tartós változást hoz a csillagjegyeknek. Jupiter, a nagy szerencse bolygója hétfőn belépett a Bak jelébe, mellyel egy igazán kiszámítható, tervezhető időszak veszi kezdetét a csillagjegyek életében. Az is biztos, hogy a változások nem egyik napról a másikra történnek, hiszen a Jupiter lassú bolygó, egy egész évet tölt a Bakban. Mindenesetre, mostantól sokaknak igazán nagyszerű lehetőségeket hoz az életébe.

A következő három jegy szülöttei ezen a héten különösen szerencsésnek érezhetik magukat, hiszen számukra a bolygók tálcán kínálják a jobbnál jobb lehetőségeket. Ha ezekben a jegyekben születtél, vagy az aszcendensed áll valamelyikben, a horoszkóp szerint te is igazán különleges hétre számíthatsz. A hó és a hideg ellenére is.

A Kos túllép a határain ezen a héten

Kedves Kos! Imádod az újdonságokat, valódi felfedező típus vagy, és ezen a héten nem is lesz okod a panaszra, hiszen olyan nagyszerű ötleteket, ihletet kapsz, amivel az új célok felé indulhatsz el, az ötletekből sikert kovácsolhatsz magadnak. Figyelj a szíved hangjára, mert belül pontosan érzed, mi a legjobb megoldás, a legjobb döntés. Ha teheted, elutazhatnál legalább a hétvégén, nagyon sok izgalmas tapasztalatot, élményt szerezhetnél ezen az adventi héten. Nem mellesleg a jövőd tekintetében számos igazán fontos és új emberrel találkozhatsz, ismerkedhetsz össze. Nagyon sokat tanulhatsz, fejlődhetsz spirituális téren is.

Ezeknek a csillagjegyeknek bármi összejöhet a héten (iStock)

Az Oroszlán szíve ragyog ezen a héten

Kedves Oroszlán! Ezen a héten mindenképpen merülj el kicsit a szívedben, a lelkedben, és próbáld felfedezni mindazt, ami a legtisztább értelemben valódi örömet okoz neked. Emlékszel még kisgyermekkori önmagadra? Amikor felhőtlenül tudnál örülni mindennek? Legyél játékos és kreatív, képzeld el, amint varázsszőnyegen repülsz a csodák birodalmába. Felejtsd el, bocsásd meg magadnak a hibáidat, egyszerűen csak a szépséget, a ragyogást érezd magadban. Vedd észre a valódi örömet az életedben, mindegy, mivel foglalkozol, hogyan élsz. Kisgyermeki kíváncsisággal csodálkozz a világra. Ettől az érzéstől ragyogsz, és nyílsz meg most igazán.

A Bak élete nagyot fordul a héten

Kedves Bak! Kétségtelenül téged érint a legerőteljesebben a hét legjelentősebb változása. A Jupiter mostantól téged támogat, és segít a sikered útján. Bármit is indítottál el a közeli, távolabbi múltban, mostantól elindul a megvalósulás felé. Kiszámítható, de viszonylag lassú folyamatok indulnak az életedben. Lépésről lépésre haladhatsz az úton. Szerencsés lehetőségek várnak rád, de nem egyik napról a másikra. Viszont ezek a lehetőségek tartósak, megbízhatók, kiszámíthatók. Számodra pedig ennél nem is kell több. Szóval, már a Nyilas havában is igazán reményt keltő napok várnak rád. Aztán meg jön a te időszakod…

(via elite daily)

Exit mobile version