Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek a kapcsolata válással ér véget

A horoszkóp szerint ezeknek a csillagjegyeknek nincs igazán sok esélyük a tartós szerelemre egymás mellett. Bármennyire is vonzódnak egymáshoz eleinte, kapcsolatuknak az esetek többségében mégis válás lesz a vége. Vajon te és párod is közéjük tartozol?

Néhány csillagjegy tökéletesen illik egymáshoz. Másoknál már nehezebben alakul ki az összhang, de hosszú távon mégsem reménytelen a párkapcsolatuk. És akadnak olyan csillagjegypárosok is, akik eleinte elemi erővel vonzódnak egymáshoz, ám a szerelem lángja hamar kialszik, s csak fájdalom és válás marad utána. A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek az esetek többségében nem maradnak együtt. Párkapcsolatuk szakítással, válással ér véget, hosszútávon ugyanis nincs meg közöttük a kitartás, az egymás iránti töretlen bizalom, a figyelem és a megértés. Márpedig ezek hiányában egy kapcsolat sajnos kudarca van ítélve.

A különleges horoszkópból kiderül, melyek ezek a csillagjegyek, s azt is megtudhatod, vajon mi lehet a probléma gyökere. Mindenképpen érdemes végigvárni a videó elején látható rövid hirdetést, hiszen nagyon hasznos javaslatokkal gazdagodhatsz, ha például te és a párod is hasonló cipőben jártok.

Persze, nem feltétlenül érvényesek mindenkire a horoszkópban leírtak, de tény, hogy nagyon sok esetben végződnek így ezek a párkapcsolatok.

Ezek a csillagjegyek nagy valószínűséggel elválnak egymástól (fotó: Pixabay)

Fotók: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top