Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegypáros sosem szakít

Egymásnak lettek teremtve.

Egyes személyiségtípusok sokkal inkább egymásnak valók, mint mások. Könnyebben vannak együtt, és akár életük végéig képesek szeretni egymást, még akkor is, ha egyébként folyton civakodnak. Az alábbi 4 csillagjegypáros éppen ilyen.

1. Kos és Halak

Tudjuk, hogy az ellentétek vonzzák egymást, ami nagyon igaz az ő esetükben. A Kos keményen és szenvedélyesen veti magát a munkába, a Halak inkább álmodozó és intuitív. Szerencsésen kiegészítik egymást: a Kos figyel, hogy a Halak minden feladatát időben elvégezze, a Halak pedig megmutatja a Kosnak az élet apró csodáit, amelyek mellett amúgy elmenne.

2. Oroszlán és Mérleg

Még egy vonzó ellentétpár, de az ő különbségük az életszemléletükben rejlik. Az Oroszlán a buli közepe, nagyszájú, nyitott, nyughatatlan, de ha nem figyelnek rá, könnyen elveti a sulykot. Még jó, hogy ott a Mérleg, aki csendes, összeszedett, remekül olvas az érzésekben, és visszafogja a túlzásokba eső Oroszlánt.

Fotó: Pexels.

Fotó: Pexels.

3. Szűz és Vízöntő

Ezt a párost leginkább múzeumban vagy Comic-conon lehet látni. Olyan dolgokban jártasak, amelyekről senki más nem tud, és kölcsönösen élvezik egymás kiemelkedő intellektusát. Védik és odaadóan szeretik egymást. Ha a Vízöntő Sherlock, a Szűz Watson: a Szűz megfigyel mindent, a Vízöntő pedig összeilleszti a részleteket. Csodás beszélgetéseik vannak, és sosem fogynak ki a témából.

4. Ikrek és Nyilas

Ők már csak azért sem fognak szakítani, mert nagyon hasonlóak egymáshoz: imádnak bulizni, új dolgokat kipróbálni, utazni, kalandozni. Együtt ugranak fejest minden új élménybe, közösen utaznak el a világ végére, és aztán együtt vitatják meg, hogy milyen őrült ötletet valósítsanak meg legközelebb.

(The Mind’s Journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top