Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy könnyen rabul ejti a szívedet

Ne lepődj meg, ha ezeknek a csillagjegyeknek képtelen leszel ellenállni. A horoszkóp szerint ők azok, akik pillanatok alatt rabul ejtik a szívedet...

Ezek a csillagjegyek egyszerűen ellenállhatatlanok. Vagy azért, mert bámulatosan jó a fellépésük, nagyszerűen kommunikálnak, könnyen ismerkednek, vagy azért, mert olyan elképesztő erejű a kisugárzásuk, amire egyszerűen lehetetlen nemet mondani. Ne lepődj meg rajta, ha képtelen leszel visszautasítani őket. A horoszkóp szerint nagyon gyorsan rabul ejtik a szívedet. S minél mélyebben ismered őket, annál inkább elvarázsolnak… Vajon a párod köztük vagy? És te?

Az Ikrek

Az Ikrek kicsit furcsának, bolondosnak, néha őrültnek tűnhet, persze a jó értelemben, ugyanakkor rendkívül elbűvölő is, aki pontosan tudja, mennyire vonzó és megnyerő a kisugárzása. Irigylésre méltóan könnyen teremt kapcsolatot bárkivel, nagyon szeret ismerkedni, flörtölgetni, remek a humora, s sosem fogy ki a beszédtémákból. Nagyon szórakoztató és vidám típus, aki azonnal levesz a lábadról. Minél több időt töltesz vele, annál inkább a bűvkörében akarsz maradni. Optimizmusa ragadós. S ha meg szeretnéd őt nyerni, ne akard kalitkába zárni. Az elvárások nélküli párkapcsolatban érzi magát a legjobban.

Ezek a csillagjegyek rabul ejtik a szívedet (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek rabul ejtik a szívedet (fotó: Getty)

A Skorpió

A Skorpió mindenki másnál jobban tudja, hogyan csavarjon az ujja köré. Valójában meg sem kell szólalni, elegendő belenézni varázslatosan igéző tekintetébe, s máris elrabolta a szívedet. Elképesztően szexi kisugárzásának egyébként sem könnyű ellenállni. Aztán, ahogyan lassan, lépésről lépésre engedi magát mélyebben megismerni, akkor tudhatod meg, mi minden rejlik a szívében, a lelkében. Titokzatos és nagyon izgalmas típus, akiből árad a szenvedély. Hűséges, meleg szívű és nagyon kitartó. Egyetlen dologra kell vigyáznod vele: soha ne tedd őt féltékennyé, ne tedd próbára a bizalmát! S akkor tökéletes párkapcsolatod lehet vele.

A Halak

A Halak a legkülönlegesebb csillagjegy valamennyi közül. Könnyen lehet, hogy eleinte azt érzed, folyton kisiklik a kezed közül. Valójában csak bizalmatlan és kicsit félénk típus, aki nem könnyen enged közel a lelkéhez. Ő is titokzatos lehet, ami különösen vonzóvá teszi a szemedben. A kisugárzása ellenállhatatlan, ezért is szeretne mindenki a közelébe férkőzni. Az érzelmei mélyek és tartósak, s bár alapból nagyon hűséges és kitartó típus, néha megesik vele, hogy elkalandozgat a szerelem tengerében. De ha igazán fontos neked, mindig visszatalál hozzád.

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top