Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy szuper hétre számíthat

Ezeknek a csillagjegyeknek különleges lehetőségeket jeleznek a bolygók a második márciusi héten. Te is köztük vagy? A horoszkóp szerint szuperül érezheted magad...

Március második hete ugyan teliholddal indult, s nem hozott könnyű pillanatokat még ezeknek a csillagjegyeknek sem, ennek ellenére a továbbiakban semmi okuk sem lehet panaszra. A Merkúr bolygó direktbe fordult, és a Vízöntőből elindul előre, s újra támogatja, segíti a hatékony és sikeres kommunikációt. Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a heti horoszkóp szerint a kezdeti nehézségek ellenére is szuper hétre számíthatsz.

A Bika nagyon kreatív ezen a héten

Kedves Bika! Ne lepődj meg, ha egyre kreatívabbnak érzed magad, és felébred benned az alkotás iránti vágy. Nyisd meg a szívedet a kreativitás örömének, s most valóban tedd azt, amit a szíved diktál neked. Még csak különösebb célt sem kell találnod, hogy kibontakoztasd a művészi énedet, egyszerűen csak gyűjtsd az inspirációkat, a többi meg magától megy. Töltsd ezt a különleges március hetet az alkotás jegyében, tekints mindenre és mindenkire a művész szemüvegén keresztül, s nagyon különleges felfedezést tehetsz. Rájössz, az életed sokkal színesebb és vibrálóbb, mint ahogy eddig gondoltad.

Ezek a csillagjegyek szuper hétre számíthatnak a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek szuper hétre számíthatnak a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

A Szűz egyre magabiztosabb lesz a héten

Kedves Szűz! A bolygók szerint számos izgalmas tapasztalatot gyűjthetsz ezen a héten. Könnyen lehet, olyan is akad majd, amit elsőre nem fogadsz könnyen, de te pontosan tudod, hogy az igazi mélységek és nehézségek tesznek egyre erősebbé és magabiztosabbá. S mint, amikor a hagymahéjait sorban eltávolítod, úgy bontakoznak ki előtted az új és izgalmas lehetőségek. Ideje most már kiengedni magad a múlt rabságából. Ideje váltanod, s megújulnod. Hidd el, képes vagy rá! S mikor máskor tennéd, ha nem most a tavasz kezdetén? Ez az új kezdet ideje. Legyél bátor, s tedd meg az első lépéseket!

A Halak kapcsolatai elmélyülnek a héten

Kedves Halak! Ezen a héten a kapcsolatok körül forognak a gondolataid. Rádöbbensz, melyek azok a kapcsolatok, amelyek nem annyira mélyek, mint eddig gondoltad, és arra is rájössz, kiben bízhatsz igazán. Ne lepődj meg, de a felismerések elsőre talán nem lesznek igazán örömteliek, de aztán azt is érzed majd, hogy minden érted történik. Tudni fogod, kik azok, akik tényleg megérdemlik a szeretetedet. Nyisd meg a szívedet közben valami izgalmas és új előtt is. Próbálj most csak spontán és könnyed lenni, s hagyd, hadd történjenek az események a maguk rendje és módja szerint. Új fejezet kezdődik most az életedben…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top