Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek különleges esélyt jelez a horoszkóp

Ennek a 3 csillagjegynek különleges lehetőséget jelez a horoszkóp a tavaszi napfordulón, az asztrológiai újév kezdetén. Vajon kik ők és mire számíthatnak? Íme!

Március 20-án a Nap belép a Kos jelébe, mellyel egyidejűleg megkezdődik a csillagászati, az asztrológiai újév. Nem mellesleg ez az időpont minden évben megegyezik a tavaszi napéjegyenlőség napjával is. A horoszkóp szerint három csillagjegynek különleges lehetőséget rejt a péntek, és az azt követő napok is.

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a horoszkóp szerint új fejezet kezdődik életedben. Készülj fel már ma!

A Kos egyik legjelentősebb napja ez 2020-ban

Kedves Kos! Életed nemcsak egyik legizgalmasabb napjára számíthatsz, de 2020 legfontosabb hónapjára is. Az elmúlt hetek nehézségeit követően végre fellélegezhetsz, s megnyugodhatsz, hiszen a bolygók téged támogatnak a születésnapod havában. Visszanyered a lelkesedésedet, az energiádat, ismét pozitívan tekintesz a jövő elé. Most a nehézségeket is jóval egyszerűbben kezeled, mint általában. Munkádban különleges fordulat, nagyszerű lehetőségek várnak rád. Legyél nyitott, s fogadd el, amit az élet felkínál neked. Most nem választhatsz vagy dönthetsz rosszul. Bármire is vágysz, bármit is szeretnél megvalósítani, az esélyt biztosan megkapod. Rajtad múlik, élsz-e vele.

Ezeknek a csillagjegyeknek különleges esélyt jelez a tavaszi napforduló (fotó: Getty)

Ezeknek a csillagjegyeknek különleges esélyt jelez a tavaszi napforduló (fotó: Getty)

A Skorpió lelkében fellobban a szenvedély

Kedves Skorpió! A benned élő szenvedélyt felszínre hozhatod, s megélheted az igazi örömöket. A bolygók a szerelmi életedet is támogatják, szóval most bármi megtörténhet veled. Ha van párod, miatta is egyre jobb a hangulatod, amiért ő is hálát érez. S ha még keresed a társadat, a Vénusz bolygó továbbra is támogat téged. Az egészséged nagyon fontos téma lesz most, figyelj és vigyázz magadra. Pihenj és lazíts minél többet. Párod karjaiban megteheted, s most egymásból meríthettek erőt, energiát, ami különösen jól jön a mostani, mindenki számára kicsit nehezebb időszakban. Te mindig képes vagy a problémákat megoldani. Most is megkapod hozzá a támogatást.

A Halak nagyszerűen érzi magát

Kedves Halak! Annak ellenére, hogy a tavaszi nap-éj egyenlőséggel véget ér a Halak hava, nincs okod keseregni. Sőt, most hozhatod ki magadból a lehető legtöbbet. Valósággal újjászülettél az elmúlt hónapban, s újult erővel tekintesz mostantól előre. Számos tapasztalatot gyűjtöttél, amelyeket mostantól el kezdhetsz hasznosítani is. A pénzügyeid egyre kedvezőbben alakulnak, magad is meglepődsz, mennyi váratlan bevételed jön az elkövetkező hetekben. A tavasz az új kezdet lehetőségét tárja eléd, rajtad múlik csak, hogyan élsz ezzel. Nagyon értékes ember vagy, s nagyon sokan szeretnek téged. Ezt is megtapasztalhatod hamarosan. 

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top