Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. április 22-28. – Ez az újhold most nagyon más lesz!

Csütörtökre virradóan nagyon különleges újhold lesz a Bika jelében. Együtt áll ugyanis az Uránusz bolygóval, amely megsokszorozza a hatását. Az álmaidra különösen érdemes figyelni most, mert nagyon fontos információkat közvetítenek a jövőddel kapcsolatosan.

Ennek a hétnek a csúcspontja a csütörtök hajnali újhold, amely egészen különleges lesz az Uránusszal való együttállása miatt. Mivel a Bikában a gyakorlatiasság és konkrétumok erősek, biztos lehetsz benne, hogy konkrét ötletet álmodsz meg csütörtökre virradóan. Figyelj most nagyon az álmodra, s írd le reggel!

SZERDA április 22.: Ma még fogy a Hold. A fogyó Hold azt javasolja, hogy méregteleníts! Ezt a Kos Hold szerint leghatékonyabban izzadással teheted meg. Sportolj, mozogj annyit, hogy minél erősebben izzadj! Ha van otthoni szaunád, egyszerű dolgod van. Emellett igyál minél több folyadékot is, hiszen ezzel rengeteg méreganyagot kihajthatsz a szervezetedből.

CSÜTÖRTÖK április 23.: Hajnalban különleges újhold különleges álmot hozhat neked. Jegyezd meg, írd le, mit álmodtál! De ne aggódj, ha nem emlékszel, mert a tudatalattid üzenete egész nap veled lesz. Figyeld meg, milyen újításra vágysz, mihez van kedved, és vágj bele, tedd meg az első lépést! Ebben támogat téged az újhold, amelyről részletesen a táblázat alá görgetve olvashatsz.

PÉNTEK – április 24.: Szent György napja a hagyomány szerint az igazi tavasz kezdete. Innentől már nem számítunk éjszakai fagyokra. A Bika Hold hatására élvezheted a jó időt és a finom falatokat. Valódi gourmand lehetsz, ami ugyanakkor azért veszélyes, mert a Hold mától már nő. Szóval legyél óvatos a szénhidrátokkal!

Nagyon különleges az áprilisi újhold (fotó: Getty Images)

Nagyon különleges az áprilisi újhold (fotó: Getty Images)

SZOMBAT április 25.: Ma végre átlép a Hold levegős, könnyedebb Ikrek jelébe, amitől könnyebbnek fogod érezni magad. Mindenképpen szellőztess ma hosszabban! Az ágyneműt, a díszpáránkat, a plédeket is kiteheted, ha száraz az idő. Régen ilyenkor vitték ki a szőnyegeket, és kiporolták őket. Te láttál ilyet gyerekkorodban? Tanulhatsz is ma, hiszen a szellemi táplálékra is szükséged van.

VASÁRNAP – április 26.: Április utolsó vasárnapján még mindig az Ikrekben jár a Hold, vagyis még mindig szellőztethetsz, porolhatsz, tanulhatsz, és elmehetsz sétálni. Természetesen a szabályokat betartva: kerüld a zsúfolt helyeket, és ne ücsörögj, inkább gyalogolj! Ezt egy remek kardioedzésnek is betudhatod.

HÉTFŐ – április 27: Mivel csak este vált jegyet a Hold, nem mulasztottál el semmit: hétfőn is szellőztethetsz, porolhatsz, tanulhatsz, sétálhatsz. Emellett az Ikrek Hold a játékosság és a kommunikáció szimbóluma. Ha ezt összekötöd, abból vidám beszélgetés lesz. Kapcsolódj össze minél több emberrel, és adjatok teret a humornak! Nevessetek minél többet! Ez most a legjobb gyógymód a bezártság ellen.

KEDDáprilis 28.: Ma már a Rákban jár a Hold. Emiatt erre a napra érdemes időzítened a mosást, felmosást, hajmosást, öntözést, teázást. Minden hálás a vízért ezekben a napokban. Mivel nő a Hold plusztápanyagokat és -vitaminokat is keverhetsz a vízbe a növényeknek, és természetesen magadnak. Ezeket a szervezeted hatékonyan beépíti.

Erre figyelmeztet az áprilisi újhold ezen a héten

Ezekben a jegyekben jár a Hold ezen az áprilisi héten (nlc)

Ezekben a jegyekben jár a Hold ezen az áprilisi héten (nlc)

Megvilágosító áprilisi újhold

Április 23-án, csütörtökön hajnalban, 04:26-kor a Bika jelében együtt álló Nap és Hold olyan újholdat eredményez, ami azért lesz különleges, mert az Uránusszal is együtt áll. És ettől hirtelen megvilágosodhatsz, vagyis váratlanul kipattanhat a fejedből olyan szuper ötlet, ami konkrét megoldást hoz neked. Elengedhetetlen, hogy figyelj az álmodra csütörtökre virradóan. Közben ne feledd, hogy a Bika uralkodó bolygója a Vénusz, ami a szépség, a kellem, az ízlés, az esztétika szimbóluma is. Most ezek az értékek kerülnek előtérbe. Ebből adódóan fontossá válik számodra, hogy önmagadat és a környezetedet is szépnek lásd, amire remek lehetőséged nyílik. Sőt az újhold azt jelenti, hogy több új elképzelésed támad. Itt a tavasz, ne fogd vissza magad! Kezdd el megvalósítani mindet, amitől garantáltan jobban fogod érezni magadat a bőrödben. Ráadásul még elismeréseket is bezsebelhetsz, nem mellesleg jó példát mutathatsz másoknak.

Újhold napján érdemes zöld gyertyát gyújtani, s elmondani a kívánságokat (fotó: Getty Images)

Újhold napján érdemes zöld gyertyát gyújtani, s elmondani a kívánságokat (fotó: Getty Images)

Újhold napján halványzöld gyertyát gyújts, és fogalmazd meg, mit akarsz megújítani az életedben! Mindaz, amit most kezdesz el, kihajt. A friss hajtás színe a halványzöld, s ezért kell halványzöld gyertyát gyújtanod.

Amennyiben a Bika jelében születtél, a születésnapod közelében duplán élvezheted az újhold megújító hatását. Számodra kihagyhatatlan lehetőség kívánságlista írása. Ha a Szűzben vagy a Bakban születtél, akkor is profitálhatsz az újhold kedvező hatásából. Természetesen nem maradsz ki semmi jóból, ha bármilyen más jegyben születtél. Az újhold csütörtökön hajnalban lesz. Emiatt egész csütörtökön és még pénteken is érezteti a hatását. Szóval ezen a két napon meggyújthatod a gyertyát, és kívánhatsz. Érdemes!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top