nlc.hu
Horoszkóp

Ideális anyósok a Kos jegyűeknek

Ezzel a csillagjegyű anyóssal jön ki jól a Kos

Ha a Kos vagy, a most következő három csillagjegyben született anyóssal jársz a legjobban. A tiéd közöttük van?

Mérleg anyós

A Kos és a Mérleg ellentétes csillagjegyek, esetükben pozitív értelemben, ugyanis képesek csodálni egymásban a különbözőségeket. A Mérleg anyós kedves és diplomatikus, akivel a Kos menynek végre nem kell harcolnia. Mindig meghallgatja a menyét, aki viszont dinamikus személyiségével motiválólag hat rá és az egész családra. A Mérleg jegyű anyós kiváló háziasszony, az apró részletekre is odafigyel, amit a Kos meny rendkívüli módon értékel. A fia és menye között sosem szít ellentétet, éppen ellenkezőleg, ő az, aki igyekszik elsimítani a nézeteltéréseket.

Kos csillagjegy

Illusztráció: Getty Images

Oroszlán anyós

A Kos és az Oroszlán egyaránt tüzes jegyek. Nyitottak, szeretnek új dolgokat megismerni, ez pedig anyós-meny viszonylatban is képes közel hozni egymáshoz e két jegy szülötteit. Az Oroszlán örökijfú személyiség, aki simán felveszi a fordulatszámot évtizedekkel fiatalabb menyével. Imádja a gyerekeket, így ő tipikusan az az anyós, akire nagyban támaszkodhatsz majd az unokák körüli teendőkben. Meg is sértődne, ha nem így tennél. A házasságotokba ugyanakkor nem szól bele, képes felnőttként kezelni a fiát. 

Halak anyós

A Halak anyós és a Kos meny között egészen természetes dolog a kölcsönös tisztelet. Az eredetiség és a függetlenség mindkét csillagjegyet jellemzi, rokon lelkek, akik magától értetődő módon támogatják egymás erőfeszítéseit. Az anyós praktikus gondolkodású és segítőkész, így a család életének szervezésében mindig lehet rá számítani, örömmel főz, takarít, de az unokákra is szívesen vigyáz. Nagyon igényes magára és a környezetére, ami a Kos jegyű menyre ösztönzőleg hat. A Halak csillagjegyben született anyós nem veszekedős típus és nem próbál rivalizálni sem a menyével.

via

Olvass még a Kos csillagjegyről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top