Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. november 3–9. – Inspirálnak az angyalok

Az angyalok ezen a héten és valójában bármikor segítenek neked. Kérés nélkül csak vészhelyzet esetében „avatkozhatnak” az életedbe, így minden esetben meg kell őket kérned, hogy segítsenek, támogassanak téged.

Tiéd ugyanakkor a szabad akarat, a szabad döntés lehetősége. Dönthetsz úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod az angyalok támogatását, jeleit. Persze, ha erre a cikkre kattintottál, miért tennéd, nem igaz? Hiszed vagy sem, az angyalok mindenkor ott állnak melletted arra várva, hogy segíthessenek boldoggá tenni az életedet. Gondolatban, hangosan, de írásban is kérheted őket.

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel még egyszerűbb az angyalok energiájára hangolódni. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérést, imát. A különleges angyalhoroszkóp segítségével ezen a héten is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Tegyél próbát, s kövesd a javaslatokat. Aztán figyeld a jeleket, a változásokat, a csodát az életedben…

Anygalhoroszkóp 2020. 11. 03.

Az égi erők téged is segítenek (Fotó: Unsplash)

Kos

Az angyalok üzenete szerint a lehető legjobb időben vagy, hogy nagyot léphess előre a fejlődés útján. Ezen a héten tedd azt, ami valóban örömmel tölti el a szívedet, amit igazán szeretsz. Próbáld megtalálni a környezeteddel a közös hangot. Az együtt töltött idő, az összehangolt munka pozitív eredményeket hoz.

Bika

Az angyalok üzenete értelmében nagyon bölcsen és hasznosan használtad fel az erőforrásaidat. Sokat dolgoztál, nagyszerű döntéseket hoztál. Ugyanakkor még nem dőlhetsz hátra, továbbra is haladnod kell a megkezdett úton. Legyél türelmes ezen a héten, s ha kell, készíts új terveket is. Az eredmények nem maradnak el.

Ikrek

Az angyalok szerint ezen a héten nagyszerű ötleteid lehetnek. Figyeld a belső hangokat, a megérzéseket, hiszen az égiektől kapod az üzeneteket. Ne hagyd, hogy az akadályok feltartóztassanak. Minél nehezebbnek tűnik valami, ha megoldod, annál nagyobbat léphetsz előre. Ideje a kommunikációs félreértéseket is tisztázni.

Rák

Az angyalok üzenete szerint olyan időszakot élsz, amikor szabadjára engedheted a belső gyermekedet. Mindez pedig azt jelenti, hogy éld meg a valódi örömöket, ahogyan egykor, kisgyermekként tetted. Új barátokat, új kapcsolatokat küldenek hozzád az angyalok. Legyél minél nyitottabb, és fogadd el az égi áldást.

Oroszlán

Szeretettel és áldással teli életet kaptál. Lehet, mostanában nem ezt érzed és tapasztalod, de épp ezt kellene most felismerned. Kérd bátran az angyalok segítségét, akik megmutatják neked a boldogsághoz visszavezető utat. Visszatér a családba a harmónia, de ehhez természetesen nyitnod kell a többiek felé…

Szűz

Az angyalok arra biztatnak téged ezen a héten, hogy engedd el a múltat. Szabadítsd fel a lelkedet a nyomás alól, amit hosszabb ideje érzel. Kérd az angyalok segítségét, akik segítenek neked a sebeket begyógyítani. Most ez a legfontosabb. Amint megérted a mostani helyzetedet, s túl tudsz lépni rajta, az életed is óriásit változik.

Mérleg

Úgy tűnik, nem lehet okod panaszra ezen az első novemberi héten. Az angyalok üzenete szerint romantikus kapcsolat vár rád. Ha nyitott vagy rá, és aktuális most számodra, akkor könnyen lehet, betoppan a várva várt társ az életedbe. Megdobbanhat a szíved, ha akarod. Persze, ez akkor is megtörténhet, ha párkapcsolatban élsz.

Skorpió

Az angyalok üzenete szerint teljesen fölösleges az aggodalmad. Kérd a segítségüket, s add át nekik a félelmeket, a bizonytalanságot, az aggodalmat. Gondolataidat ne a hiányra irányítsd, hanem épp arra, amit el szeretnél érni. Lásd magad előtt a célokat, a megoldást, az elért eredményt. Így teremted a pozitív dolgokat…

Nyilas

Az angyalok üzenete szerint nagyon váratlan és különleges fordulatra számíthatsz az anyagi életedben. Mintha varázslatos módon teljesülne minden, amire eddig vágytál. Amikor önzetlenül segítesz másoknak, az égiek is megsegítenek téged. Pontosan ez történik ezen a héten: jó tett helyében jót várj…

Bak

Az angyalok szerint ezen a héten még nem láthatsz minden részletet teljesen tisztán. De ez egyáltalán nem baj, mert még nem is kell tudnod mindent a maga teljességében. Valójában az is elég, ha a célt, az eredményt látod magad előtt. A többit bízd az égiekre. Bátor döntéseket hozhatsz, s most elindíthatsz valami igazán izgalmasat…

Vízöntő

Az angyalok üzenete szerint fontos, hogy következetesen, állhatatosan állj ki mindazért, amiben valóban hiszel. Legyél minél magabiztosabb, tudd, hogy minden úgy jó, ahogy most gondolod. A támogatást, az áldást a sikerhez az égiektől megkapod. A hiteddel minden jót megteremthetsz, amire csak vágyakozol.

Halak

Az angyalok üzenete szerint, amikor adsz, egyidejűleg kapsz is. Az adok-kapok egyensúlya ezen a héten különösen fontos. Az nagyon pozitív, hogy mindenkinek segítesz, de neked is ugyanígy jár a támogatás, a segítség. Fogadd el ezt mindenki mástól is. Ne állj ellen a változásoknak. Érted történik most minden!

 

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top