nlc.hu
Horoszkóp
Heti angyalhoroszkóp 2020. november 10–16. – Az angyali erő téged is erősít

Heti angyalhoroszkóp 2020. november 10–16. – Az angyali erő téged is erősít

Az angyalok támogatnak téged, jó lehetőségeket biztosítanak ezen a héten. Vedd észre ezeket, kapd el a jó pillanatot, maradj aktív és bizakodó!

Az angyalok ezen a héten és valójában bármikor segítenek neked. Kérés nélkül csak vészhelyzet esetében „avatkozhatnak” az életedbe, így minden esetben meg kell őket kérned, hogy segítsenek, támogassanak téged.

Tiéd ugyanakkor a szabad akarat, a szabad döntés lehetősége. Dönthetsz úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod az angyalok támogatását, jeleit. Persze, ha erre a cikkre kattintottál, miért tennéd, nem igaz? Hiszed vagy sem, az angyalok mindenkor ott állnak melletted arra várva, hogy segíthessenek boldoggá tenni az életedet. Gondolatban, hangosan, de írásban is kérheted őket.

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel még egyszerűbb az angyalok energiájára hangolódni. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérést, imát. A különleges angyalhoroszkóp segítségével ezen a héten is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Tegyél próbát, s kövesd a javaslatokat. Aztán figyeld a jeleket, a változásokat, a csodát az életedben…

Kos

Az angyalok üzenete szerint egyre pozitívabb híreket kapsz. Örömmel tölt el a tudat, hogy számíthatsz a barátaid segítségére, támogatására is. A legnehezebb időszakban tudhatod meg, hogy kik a valódi és igaz barátok. Ők azok, akikre mindenben és bármikor számíthatsz. A többiektől köszönj el mielőbb.

Angyalhoroszkóp 2020. 11. 10.

Az angyali erő rád is átragad (Fotó: Pixabay)

Bika

Az angyalok üzenete szerint ezen a héten mindenképpen olyasmit is kellene tenned, ami valóban örömmel, pozitív érzésekkel tölt el. Amikor jól érzed magad, és rendben van az életed, a lehetőségek is előbb érkeznek. A karrieredben, a művészi törekvéseidben is jelentős lépést tehetsz. Élj vele!

Ikrek

Az angyalok szerint ezen a héten kiváló lehetőséget ajánlanak neked. Persze, egyedül rajtad múlik, hogyan élsz ezzel. Gondold át alaposan, nem kell azonnal döntened róla. Ugyanakkor érdemes elfogadnod, mert ez az, amire most a leginkább szükséged van. Ideje munkához látnod

Rák

Bámulatosan működnek a megérzéseid. Bízz magadban, bízz az ösztöneidben ezen a héten. Az angyalok mindenben támogatnak téged, csak kérned kell tőlük a segítséget. Itt az ideje, hogy tegyél a változásért, a saját boldogságodért. Amikor jól érzed magadat, mindenki más is boldog körülötted. Csak erre figyelj…

Oroszlán

Az angyalok üzenete szerint, amikor másoknak adsz, egyidejűleg te is lehetőségeket, ajándékokat kapsz az univerzumtól. Ez az adok-kapok egyensúlya. De vajon el is tudod fogadni ezeket? A túlzott spórolás, vagy az, hogy megvonod magadtól a valódi örömeket, épp az ellenkezőjét jelzi. Megérdemled a jót, fogadd el!

Szűz

Szerencsés lehetőségeket jeleznek számodra az angyalok akár már erre a hétre is. Talán most még nem áll össze teljesen a kép, az is lehetséges, hogy elsiklasz a legjobb alkalmak mellett. Kérd az angyalok segítségét minél többször, s ők elirányítanak téged oda, ahová a valódi utad vezet. Figyelj befelé mindenképpen!

Mérleg

Az angyalok arra biztatnak téged ezen a héten, hogy merj változtatni. Próbálj ki új utakat, engedd el a késztetést, hogy a régi ösvényeken haladj. Rájössz, magadat akadályoztad azzal, hogy ragaszkodtál a megszokásokhoz. Lehet, hogy az új kicsit riasztónak és nehezebbnek tűnhet elsőre, de a döntésed később téged igazol…

Skorpió

Az angyalok üzenete szerint olyan helyzetben vagy most, ahol a nyílt és őszinte kommunikáció létfontosságú. Te alapból is pontosan ilyen vagy, mindig kimondod, amit gondolsz. Fontos, hogy szeretettel, elfogadással tedd, és ne csak a kritikát hangoztasd. Használd születetten meglévő bölcsességedet!

Nyilas

Az angyalok üzenete szerint higgy magadban, hiszen te bármire képes vagy. Pontosan akkor teszed meg a legnagyobb és legfontosabb lépéseket az önismeret és a lelki fejlődés útján, amikor úgy érzed, a legmélyebb pontra kerültél. Sokan szeretnek és támogatnak téged. Kérd az angyalokat, s megmutatják, kire számíthatsz most igazán.

Bak

Az angyalok szerint ezen a héten sokkal érzelmesebb leszel, mint általában. S persze ez csöppet sem baj. Rájössz arra is, hogy kik a legfontosabb kapcsolataid, és ők mennyire sokat jelentenek neked. A hála érzése megsokszorozza a jót az életedben. Nagyon pozitív üzeneteket kaphatsz most, fogadd el, élj a meghívásokkal is.

Vízöntő

Az angyalok üzenete szerint ezen a héten az a legfontosabb, hogy elengedd magadból a bűntudatot. Ne mérgezd a lelkedet a kínzó érzésekkel. Inkább nyisd meg a szívedet, és próbáld elfogadni az adott helyzetet. Abban és akkor a tőled telhető legjobbat tetted. Bocsáss meg magadnak, add át a fájó érzéseket az angyaloknak.

Halak

Az angyalok üzenete szerint te vagy az, aki széppé és boldoggá tudod varázsolni a többiek napját, s persze eközben a sajátodat is. A legfontosabb javaslat, amit érdemes most megfogadnod, hogy figyelj magadra, s figyelj a környezetedben élőkre is. A szeretet ereje bámulatos erővel hat, ezt most biztosan megtapasztalhatod…

 

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top