nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. december 1–7. – Angyali erő rejtőzik benned

Bármit elérhetsz, ha bízol magadban, a saját belső erődben és kreativitásodban.

Az angyalok ezen a héten és valójában bármikor segítenek neked. Kérés nélkül csak vészhelyzet esetében „avatkozhatnak” az életedbe, így minden esetben meg kell őket kérned, hogy segítsenek, támogassanak téged.

Tiéd ugyanakkor a szabad akarat, a szabad döntés lehetősége. Dönthetsz úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod az angyalok támogatását, jeleit. Persze, ha erre a cikkre kattintottál, miért tennéd, nem igaz? Hiszed vagy sem, az angyalok mindenkor ott állnak melletted arra várva, hogy segíthessenek boldoggá tenni az életedet. Gondolatban, hangosan, de írásban is kérheted őket.

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel még egyszerűbb az angyalok energiájára hangolódni. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérést, imát. A különleges angyalhoroszkóp segítségével ezen a héten is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Tegyél próbát, s kövesd a javaslatokat. Aztán figyeld a jeleket, a változásokat, a csodát az életedben…

Heti angyalhoroszkóp 2020. 12. 01.

Engedd szabadjára angyali erődet (Fotó: Pexels)

Kos

Az angyalok üzenete szerint sokat tettél az elmúlt időben a sikerért, a boldogságért. Megérdemled a testi, szellemi, lelki jólétet. Nagyon sok szeretetben lehet részed már ezen a héten is. Végre harmonikusak és kiegyensúlyozottak lehetnek a kapcsolataid. Ugye valóban ez a legfontosabb az életedben?

Bika

Az angyalok üzenete szerint ezen a héten fontos tapasztalatokat szerezhetsz. Lehet, nem ez a legnagyszerűbb heted, de még sincs okod elkeseredni. Használd a fantáziádat, a kreativitásodat, s bármilyen problémát könnyen megoldhatsz. Pontosan ebből gyűjthetsz magadnak nagyon sok energiát, erőt.

Ikrek

A legfontosabb, hogy ezen a héten tényleg azzal (is) foglalkozz, amit igazán szeretsz, ami valódi örömmel tölti el a lelkedet. Kiváló lehetőségek adódnak a munkádban, karrieredben. Ha munkahelyet váltanál, nyisd ki a szemed, s fogadd el, amit az élet eléd tár. Olyan helyre kerülhetsz, amit megérdemelsz.

Rák

Az angyalok üzenete szerint pontosan tudod, mit és hogyan kell tenned a boldogulásod érdekében. Nincs más dolgod, mint hallgatni a megérzésekre, az intuíciódra. Az angyalok folyamatosan súgnak neked, de rajtad múlik, követed-e a belső hangokat. Ez egy jel, hogy tedd, amit legbelül érzel.

Oroszlán

Az angyalok üzenete szerint, épp ideje megfogalmaznod pontosan, hogy mire vágysz, és mit szeretnél elérni, megvalósítani. Remek lehetőségek előtt állsz, de tudnod kell választani is. Már ezen a héten is fontos döntést hozhatsz a jövőddel kapcsolatosan. Nem kell kapkodnod persze, de ne is hezitálj hosszasan.

Szűz

Az angyalok üzenete szerint minden sokkal jobb lesz az életedben, amint meghozod azt a döntést, amit jó ideje halogatsz. A halogatással nem kerülöd el, csak elodázod a legfontosabb lépéseket. Szedd össze a bátorságodat, merj nagyot álmodni. A sorsod a kezedben van, csak te tehetsz és változtathatsz az életeden…

Mérleg

Az angyalok szerint fontos lenne átgondolnod, hogy mi mindenért érezhetsz hálát. Az egyre kedvezőbben alakuló pénzügyekért, anyagi biztonságodért mindenképpen. Amiért hálát érzel, megsokszorozódik az életedben. Minél apróbb dolgokért mondasz köszönetet, annál nagyobb bőségre és gazdagságra számíthatsz.

Skorpió

Az angyalok üzenete szerint úgy tűnik, beleragadtál valamilyen helyzetbe. Pedig, ha valamikor, most különösen fontos a rugalmasság, az elengedés. Ez a helyzet egyáltalán nem szolgál téged, s valójában egyáltalán nem azt éred el vele, amiért imádkozol, amit a szívedben szeretnél. Az angyalok segítenek neked az elengedésben.

Nyilas

Az angyalok csodás üzenettel örvendeztetnek meg téged ezen a héten. Nagyszerű munkát végeztél ugyanis, s a megérdemelt jutalom sem marad el. Itt az ideje, hogy továbblépj, és elfogadj egy még nagyobb kihívást, lehetőséget. Előléptetésre vagy valamilyen nagyon fontos és boldogító változásra számíthatsz hamarosan.

Bak

Az angyalok üzenete szerint túlzottan is sok feladatot vállalsz magadra, mert meg akarsz felelni, el akarod nyerni a környezeted elismerését. Ha szétforgácsolod magad, azzal nem jutsz előre, s csak egyre feszültebbnek érzed magad. Bátran kérj segítséget, s az angyalok elküldik hozzád a megfelelő partnereket.

Vízöntő

Az angyalok szerint nagyon bölcs és megfontolt döntéseket hoztál a múltban, amelyeknek köszönhetően most ragyogó lehetőségek tárulnak fel előtted. Optimistán tekinthetsz a jövőd elé, hiszen minden a várakozásaid szerint történik. Ez a jólét, a bőség ideje. Gyűjtsd be az anyagi és erkölcsi elismeréseket.

Halak

Az angyalok üzenete szerint most az a legfontosabb, hogy alapos és hosszú távra is érvényes terveket készíts. Sokkal több mindenre vagy hivatott, mint gondolod magadról. Tehetséges és kreatív ember vagy, aki valójában bármit elérhet. Kérd az angyalok segítségét, s ők az intuíción keresztül támogatnak téged.

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top