nlc.hu
Horoszkóp

2020 decemberi horoszkóp

Decemberi horoszkóp: Nagy energiák hava

A Mars és a Plútó között létrejövő nehéz fényszög kapcsolat harciasabbá tehet bennünket. Ennek hatására nagy energiákkal rendelkezhetünk, és nincs olyan, amit ne tudnánk elvégezni.

Kos – decemberi horoszkóp

Még az is lehet, hogy valaki ingerelni fog ebben az időszakban. Történjen bármi, ne vedd fel az eléd dobott kesztyűt, mert így elkerülheted a nehéznek bátran mondható helyzetet. Olyan hír juthat el a fülecskédbe, amely miatt örömödben talán fülig érhet a szád. Ha párkapcsolatban élsz, a társad olyasmivel állhat elő, amely szintén boldoggá tehet, és ennek hatására más színben láthatod a világot, és a jövődet is.

Bika – decemberi horoszkóp

Még az is lehet, hogy titok juthat a tudomásodra, és amit hallasz, az nem csak boldoggá tehet, hanem másként láthatod a saját jövődet is. Ettől optimistává válhatsz, és ennek hatására egyre többen szeretnének a közvetlen környezetedben tartózkodni. A munkahelyeden nagyobb változások történhetnek, amelyek érinthetik a te megélhetésedet is. A házasságokban, együttélésekben a társaddal jól kijöhetsz.

Ikrek – decemberi horoszkóp

Ha párkapcsolatban élsz, a társaddal a viszonyod hullámzóvá válhat. Megeshet, hogy olyan dolog történhet, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. De az is lehet, hogy a párod úgy érezheti, rá akarsz valamit erőltetni, és ettől válhat idegessé. A kapcsolataid között lehet olyan, amely miatt örömöt érezhetsz, és lehet olyan, amelynek búcsút inthetsz. Egészségedre, testi épségedre fordíts nagyobb figyelmet, mert betegség ágynak dönthet.

Havi horoszkóp 2020. december

Nincs előttünk akadály (Fotó: Unsplash)

Rák – decemberi horoszkóp

Olyan változások következhetnek be az életedben, amely miatt az egyik pillanatban szorongóvá válhatsz. A másikban pedig úgy érezheted, mégsem lesz ez rossz. Megeshet, hogy felettes vagy munkahely váltásra kerülhet sor. A házasságokban, régi együttélésekben a társadnak anyagi problémái adódhatnak, ezért válhat feszültté, és lehet veszekedősebb hangulatban. Kollégával főleg számodra fontos dolgokról beszélhettek.

Oroszlán – decemberi horoszkóp

Ha szülő vagy, minden figyelmed a csemetédre irányulhat, akinek nagy szüksége van a te megnyugtató szavaidra. A szerelmi kapcsolatokban is neked kell most többet tenni azért, hogy a viszonyotok jól működjön. A házasságokban, régi együttélésekben a társad hajlamos a túlzásokra. Az életedben nagyobb változás következhet be, amelyről már korábban voltak sejtéseid, de a dolgok most dőlhetnek el, valósulhatnak meg.

Szűz – decemberi horoszkóp

Egészségedre, a testi épségedre jobban kellene vigyázni, mert megeshet, hogy betegség átmenetileg kivonhat a forgalomból. Ha bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyeket bonyolítasz, akkor olyan helyzet jöhet létre, amelyben nagy szükség van arra, hogy megacélozd az idegeidet. A házasságokban, régi együttélésekben a társad sokkal érzékenyebb, mint máskor. Ezért kesztyűs kézzel kellene vele bánni.

Mérleg – decemberi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben a társad még mindig feszült lehet, de ennek a nehéz időszaknak rövidesen vége szakadhat. Nagyon fontos, hogy mielőtt megszólalsz, számolj el legalább hétig, így kerülheted el, hogy olyasmit mondj, amivel önmagad alatt vághatod a fát. Ha ez sikerül, akkor olyan dologban is jó eredményt érhetsz el, amely miatt talán annyira aggódtál, izgultál, hogy álom is nehezebben jöhetett a szemedre.

Skorpió – decemberi horoszkóp

Minden figyelmed a pénzre irányulhat. Megeshet, hogy olyan pénz ütheti a markodat, amelyre nem számítottál. Ugyanakkor olyan szituáció is kialakulhat az anyagiak terén, amitől idegessé válhatsz. Az anyagi jellegű tárgyalásoknál kénytelen leszel engedni. Megeshet, hogy a munkában történhet olyan dolog, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha szülő vagy, gyermekednek nagy szüksége van a te szeretetedre.

Nyilas – decemberi horoszkóp

Még az is lehet, hogy olyan népszerűvé válhatsz ebben a hónapban, hogy élvezheted a feléd irányuló szeretetet, rajongást. És amit szeretnél elérni, azt most kellene előadni, mert nyitott fülekre találhatsz még a legrégebbi dolgokban is. A szerelmi életedben azért alakulhat ki furcsa helyzet, mert a társadnak súlyos gondja támadhat. Ha tudsz vele törődni, akkor a kapcsolatotok kiállhatja ezt a mostani próbatételt.

Bak – decemberi horoszkóp

Előfordulhat, hogy a rokonok között van olyan, akit nehezebben tudsz kezelni. És van olyan, akivel talán még szavak nélkül is megérthetitek egymást. Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz, mert ha kitudódnak, akkor óriási botrányra van kilátás. Kedvez az idő nagyobb vásárlásnak, mert anyagilag most jól járhatsz. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked olyan dologgal állhat elő, hogy még a hajad is égnek állhat.

Vízöntő – decemberi horoszkóp

Pénzedre jobban kellene vigyázni, mert elszámolhatod magad, vagy olyasmire adhatsz ki, ami nem éri meg az árát. Olyan információ birtokába juthatsz, hogy talán a meglepetéstől még az állad is leeshet. A kapcsolataid között van olyan, amelynek búcsút inthetsz, és van olyan, amelyikkel szorosabb szálakkal kötődhettek egymáshoz. Rokonnal szemben engedékenyebbnek és megértőbbnek kellene lenned. A békesség kedvéért.

Halak – decemberi horoszkóp

Megeshet, hogy úszhatsz a boldogságban ebben a hónapban. Hajlamos vagy a füllentésre és az elhamarkodottságra. Ha megpróbálnál a realitások talaján maradni, akkor elkerülheted a csalódást, amelyet saját magadnak köszönhetsz. Pénzügyek terén nem lesz okod panaszra, mert olyasmi is ütheti a markodat, amelyről talán már le is mondtál.  Váratlan találkozás felvillanyozhat, vásárlás során jó lehetőség adódik, amit használj ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top