nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. december 21–27. – Karácsony hete

Több mint 600 éve volt olyan bolygóegyüttállás, ami hétfőn este esedékes. Jupiter és Szaturnusz együtt áll a Vízöntőben. Ez mindenkit, téged is érint.

Egyszerre ér véget egy korszak, és kezdődik egy új. A metamorfózis elkerülhetetlenül aktuális. Végre fellélegezhetsz szó szerint és átvitt értelemben is. De ez nem jelenti azt, hogy hátradőlhetsz: maradj kitartó és derűlátó!

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Rögtön hétfőn 3 égi esemény is hatással van a jelenedre és a jövődre. Ez egy szerdai Mars-Plútó kellemetlen fényszög szerint kellemetlenül érint téged. Jól tennéd, ha nem görcsölnél rá erre. Inkább koncentrálj a karácsonyra! Készülődj jó kedvűen! Tegyél be karácsonyi zenét, és párologtass szegfűszeg illóolajat! Ettől garantáltan felderülsz. Csütörtöktől a föld elem dominanciája békés hangulatot hoz. Pont jókor. Kicsit lelassulsz, elnehezedsz. És előjön belőled a gourmand, aki értékeli a finomságokat

Heti horoszkóp 2020. 12. 21.

Karácsonyi csoda vár (Fotó: Pixabay)

BIKA – heti horoszkóp

Amennyiben hétfőn dolgozol, semmin ne lepődj meg! A Jupiter–Szaturnusz együttállás fordulópontot jelez a munkádban, vagy a pozíciódban. Az is előfordulhat, hogy nem érint téged közvetlenül, hanem a felettesedet, és rajta keresztül téged. Bármi történik, ne kapkodd el a reagálást! Jönnek az ünnepek. Van időd átgondolni az egészet, és majd jövőre válaszolsz. Nem kizárt, hogy addigra más is változik. A karácsonyod nyugodtnak ígérkezik nyugodt fényszögeknek köszönhetően. Szeretettel a szívedben ünnepelj!

IKREK – heti horoszkóp

A hétfői Jupiter–Szaturnusz együttállás igazi égi ajándék számodra. Transzformáció zajlik kívül és belül egyaránt. Ettől mindent jobb fényben látsz. Visszatér a lelkesedésed és a kreativitásod. Azonban egy barát csalódást okozhat szerdán egy csúnya konstelláció szerint. Ne engedd, hogy ez elrontsa az ünnepi hangulatot! A hosszú hétvége elején kissé elnehezülsz. Ez köszönhető a jó ételeknek. Ha nem akarsz sokat hízni, akkor egyél sokszor keveset! Vasárnap könnyebbnek fogod érezni magad…

RÁK – heti horoszkóp

Szeretnél már a karácsonyi készülődésre fókuszálni. Semmi máshoz nincs kedved, mint lakást díszíteni, finomakat sütni, ajándékot csomagolni. De a bolygók szerint nem teheted meg, mert dolgoznod kell és/vagy folyton megtalál valaki, aki tőled várja a megoldást. Egy szerdai puskaporos hangulatú konstelláció szerint felrobbansz. Miért hagynád, hogy bárki megmérgezze a meghittséget? Kivételesen a te dolgod élvezzen prioritást! Legyen ez a karácsonyi ajándék magadtól magadnak! Be se kell csomagolnod.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Megbolondult mindenki, vagy összefogott ellened a világ? A hétfői Jupiter–Szaturnusz együttállás több fura helyzetet sejtet. Ne aggódj, senki sem bolondult meg! Ez a szokásos karácsony előtti kapkodás. Nincs hatásod másokra. Elég, ha megőrzöd magadban a nyugalmat. Ettől lesz a karácsonyod olyan szép, békés és szeretetteljes, amilyenre vágysz. A hosszú hétvége a föld elem túlsúlya miatt elég lassúnak látszik: mindennel lassabban haladsz. Ez arra jó, hogy élvezd az illatokat, fényeket, ízeket…

SZŰZ – heti horoszkóp

Jól indul a heted, mert bolygód, a Merkúr, majd a Nap is belép a Bakba. Ettől megszáll a béke. Még az esti Jupiter– Szaturnusz együttállás sem fog felkavarni. Holott látod, érzed, tudod, hogy valami véget ér, ettől várakozás lesz úrrá rajtad. Csütörtöktől a föld dominancia is jó hatással van rád: hálásan és tervszerűen intézel mindent. Ennek köszönhetően pont időben készülsz el mindennel. Karácsonyi ajándékot kapsz a bolygóktól: csütörtökön, pénteken és szombaton is lesznek szuper fényszögek az égen.

MÉRLEG – heti horoszkóp

Nem úszod meg ezt a hetet: óriási fordulat várható az életedben. Hétfőn 1 napon belül 3 égi esemény is arra sarkall, hogy merj újítani, váltani, vállalkozni. Persze közben nyakadon a karácsony. De ez nem zárja ki, hogy kitaláld, hogy merre szeretnéd terelni a jövőd alakulását. Lehetőleg ne szerdán akarj dönteni, mert egy durva fényszög rossz hatással lesz rád. Csütörtöktől sokkal békésebb folyamatok zajlanak az égen. Ezek méltóak az ünnephez. Lassulj le, gyújts gyertyát, írj üzeneteket, és adj hálát!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Az egész karácsonyod hangulata szerdán dől el. 2 uralkodó bolygód: a Mars és a Plútó irritáló fényszögbe kerül egymással, ami neked irritáló kapcsolatokat, beszélgetéseket, közlekedési szituációkat hoz. Legyél éber, és vedd észre, hogy a sors vizsgáztat! Nem szabad felkapnod a vizet senki és semmi miatt. Csütörtöktől sokkal harmonikusabb fényszögek lesznek az égen. Engedd, hogy átjárjon az ünnep szentsége! A Bika Hold segít, hogy élvezd a finom falatokat, ízeket, illatokat, fényeket stb…

NYILAS – heti horoszkóp

Nem érted, de érzed, hogy valami van a levegőben. Nem szükséges, hogy pontosan definiáld. Elég, ha engeded, hogy szárnyukra kapjanak az új szelek. Szerencsére te szereted a változást. Azok járnak rosszul, akik mereven ragaszkodnak a régihez. Szerdán lesz egy ronda fényszög az égen, ami arra int, hogy vigyázz a pénztárcádra, mert valaki, vagy valami meglékelheti! Csütörtöktől a karácsonyhoz méltó békés konstellációk békés hangulatot hoznak. Itt az ideje jókat enni, inni, élvezni az ünnepi lakomát…

BAK – heti horoszkóp

Azzal indul a heted, hogy hajnalban a Merkúr, délelőtt a Nap lép be a Bakba. Ezzel elkezdődik a te hónapod, és közeleg a születésnapod, na meg a Karácsony. Ettől duplán ünnepi hangulat lesz úrrá rajtad. Ebbe rondíthat bele egy szerdai Mars-Plútó fényszög. Egyik rokonodnak sikerül elefántként viselkednie. Nem kéne meglepődnöd, hiszen ismered. Mégis sokkolhat a faragatlansága. Gyorsan lépj túl rajta! Szerencsére csütörtöktől 3 napon át szuper fényszögek lesznek az égen, és elsimítanak mindent.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Mesés metamorfózison mész át. A hétfő esti Jupiter–Szaturnusz együttállás a Vízöntőben életedben először és utoljára grandiózus esemény. Engedd el a fantáziádat! Kizárólag azok a nagyszerű változások találhatnak rád, amiket el tudsz, el mersz képzelni. Karácsony előtt ez jó eséllyel sikerülhet. Az égi folyamatok pont a kezedre játszanak. Élj vele! Vigyázz, mert csütörtökön délelőtt még lesz egy kis feszültség, de estére elillan minden rossz! Békésnek látszik a karácsony, ami most a legszebb ajándék.

HALAK – heti horoszkóp

Úgy érezheted, hogy kicsúszott az irányítás a kezedből. Minden megy a maga útján. Nem kell nagy döntéseket hoznod, nem kell senkit megmentened. Kezdesz unatkozni. Talán itt az ideje önmagaddal foglalkoznod. És a megérdemelt pihenést is napi rendre emelned. Még jó, hogy csütörtöktől kimondottan harmonikus fényszögek lesznek az égen. Ez garantálja, hogy harmonikus lesz a karácsonyod. Lazíthatsz, és élvezheted a finomságokat. Naná, hogy vasárnap egyik rokonod előáll valami hajmeresztő ötlettel…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top