nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. december 22–28. – Karácsonyi angyaljárás

Az angyalok tanácsai a karácsony hetére: engedjük szabadjára a bennünk élő gyermeket, adjunk önzetlenül, éljük át a boldog pillanatokat, ne féljünk a változástól és tervezzük a jövőnket.

Az angyalok ezen a héten és valójában bármikor segítenek neked. Kérés nélkül csak vészhelyzet esetében „avatkozhatnak” az életedbe, így minden esetben meg kell őket kérned, hogy segítsenek, támogassanak téged.

Tiéd ugyanakkor a szabad akarat, a szabad döntés lehetősége. Dönthetsz úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod az angyalok támogatását, jeleit. Persze, ha erre a cikkre kattintottál, miért tennéd, nem igaz? Hiszed vagy sem, az angyalok mindenkor ott állnak melletted arra várva, hogy segíthessenek boldoggá tenni az életedet. Gondolatban, hangosan, de írásban is kérheted őket.

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel még egyszerűbb az angyalok energiájára hangolódni. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérést, imát. A különleges angyalhoroszkóp segítségével ezen a héten is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Tegyél próbát, s kövesd a javaslatokat. Aztán figyeld a jeleket, a változásokat, a csodát az életedben…

Heti angyalhoroszkóp 2020. 12. 22.

Karácsonyi angyaljárás (Fotó: Pixabay)

Kos

A karácsony előtti napokban pontosan tudod, mit kell tenned. Az angyalok szerint használd a bölcsességedet, használd ki még ezt a néhány napot, hogy elégedetten dőlhess hátra. Érdemes picit visszatekintened az egész évre. Így utólag talán nem is tűnik már annyira keménynek…

Bika

Bölcs döntéseidnek köszönhetően igazán jól telik a karácsony előtti néhány napod. Minden tervedet meg tudtad valósítani, s végre úgy érzed, lesz okod ünnepelni. Az angyalok támogatnak és segítenek neked mindenben. Érdemes tervezgetni már a jövő évet. Kiváló lehetőségek várnak rád…

Ikrek

Az angyalok arra kérnek téged, hogy ezen a karácsonyi héten engedd szabadjára a benned élő gyermeket. Bármit hoznak az ünnepek, te csak maradj az a kíváncsi és boldog gyermek, aki egykoron voltál. Ha ezzel a szemmel tekintesz magadra, a környezetedre, a világra, mindent pozitívabb színben látsz.

Rák

Az angyalok szerint ezen a héten érdekes és fontos felismeréseket tehetsz. Rájössz, hogy milyen jó érzés adni, s minél többet adsz önzetlenül, annál többet kapsz vissza a környezetedtől. A karácsony legfontosabb üzenete is pontosan ez. Szeress minél jobban, és engedd meg magadnak a szeretetet…

Oroszlán

Az angyalok üzenete szerint minden okod megvan a bizakodásra karácsony hetében. A szeretet biztosan felébred a szívedben, s neked erre most hatalmas szükséged is van. Csodásan alakulhatnak az ünnepek, ha kitárod a lelkedet. Csak azt kell tenned, amiben a legjobb vagy: legyél minél kreatívabb!

Szűz

Az angyalok üzenete szerint a karácsonyt megelőző napokban nagyon sokat tehetsz a jövődért. Sokkal többre vagy hivatott, mint magadról hiszed. Ha kéred az angyalokat, ők örömmel erősítik a magadba vetett bizalmat. Higgy, remélj és szeresd magad. Most tényleg ez a legfontosabb…

Mérleg

Az angyalok üzenete szerint a karácsonyi héten a legfontosabb, hogy csupa olyasmit tegyél, amit valóban szeretsz csinálni. Semmit se erőltess magadra, helyette az örömre, a boldogságra törekedj. Megérdemled a lazítást, a pihenést, az alkotás valódi örömét. Tegyél valamit csak a saját kedvedre. Ez a legnagyszerűbb karácsonyi ajándék…

Skorpió

Pillanatok alatt itt a karácsony, s épp ideje az ünneplésnek. Ha csak a legszűkebb családi körben teheted, akkor is éld meg a legvidámabb pillanatokat. A szeretet összetart benneteket. A kemény és kitartó munkádért megkapod a jutalmat. Ha eleinte nem is így érezted, végül tényleg minden jóra fordulhat.

Nyilas

Az angyalok szerint nagyon elfoglalt leszel a karácsonyi héten. Viszont ennek a sok munkának learathatod a gyümölcseit is, mert végre az eredmények sem maradnak el. Elégedetten dőlhetsz hátra, s töltheted a legnagyobb nyugalomban, szeretetben az ünnepeket….

Bak

Nagyon különleges és szerencsés ez a hét. Az angyalok üzenete szerint nagyszerű híreket kaphatsz, amelyek megerősítenek, hogy a legjobb úton jársz a siker, a valódi boldogság felé. Bármilyen nehéznek és kiszámíthatatlannak tűnt ez az év, végül úgy érezheted, valójában minden a kedved szerint alakult.

Vízöntő

Az angyalok üzenete szerint nagyszerű lehetőséget ajánlanak neked még ezen a héten. Bármi is ez, fogadd el, mert jár neked. Egyetlen percig se töprengj rajta, egyszerűen csak vágj bele, fogadd el. Az új év így kezdődhet majd valódi változásokkal, izgalmas újdonságokkal.

Halak

Az angyalok szerint sokkal jobb út is elérhető számodra. Most nem kell a nehezebbet választanod, ráléphetsz a szebbre, a jobbra, a titokzatosabbra. Engedd el a késztetést, hogy a jól bejárt ösvényeken haladj. Legyél bátor, s ha kell, kérd az angyalok segítségét. Ők mindent megtesznek, hogy boldog karácsonyod lehessen.

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top