nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. december 29. – 2021. január 4.: Újévi angyalok

Az arkangyalok az óév búcsúztatóján és az újév köszöntésekor is segítségedre sietnek, csak kérdezned kell és nyitottá válni a válaszra.

Az angyalok ezen a héten és valójában bármikor segítenek neked. Kérés nélkül csak vészhelyzet esetében „avatkozhatnak” az életedbe, így minden esetben meg kell őket kérned, hogy segítsenek, támogassanak téged.

Tiéd ugyanakkor a szabad akarat, a szabad döntés lehetősége. Dönthetsz úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod az angyalok támogatását, jeleit. Persze, ha erre a cikkre kattintottál, miért tennéd, nem igaz? Hiszed vagy sem, az angyalok mindenkor ott állnak melletted arra várva, hogy segíthessenek boldoggá tenni az életedet. Gondolatban, hangosan, de írásban is kérheted őket.

Ha kedved tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel még egyszerűbb az angyalok energiájára hangolódni. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérést, imát. A különleges angyalhoroszkóp segítségével ezen a héten is megismerheted a szívhez szóló angyali üzeneteket. Tegyél próbát, s kövesd a javaslatokat. Aztán figyeld a jeleket, a változásokat, a csodát az életedben…

Heti angyalhoroszkóp 2020. 12. 29.

Újévi angyal (Fotó: Pixabay)

Kos

Az év utolsó hetében Rafael arkangyal csodás üzenettel örvendeztet meg téged. Ha keresed a társadat, a találkozás nem várat magára sokat. Ha pedig párkapcsolatban élsz, mély érzelmi kötődést élhetsz meg a társaddal. Rájössz, ő a legfontosabb ember az életedben, s pontosan úgy és olyannak szereted őt, amilyen.

Bika

Nagyon erős megérzéseid lehetnek az év utolsó napjaiban. Hániel arkangyal támogatására egész héten számíthatsz. Ha valamit nem értesz, vagy félelmet ébreszt benned, mindenképpen kérd a segítségét, s ő megnyugtatja a lelkedet. Számtalan változás előtt állsz, de most is, mint mindig, sikerrel veszed az akadályokat.

Ikrek

Ariel arkangyal üdvözítő támogatására egész héten számíthatsz. Kérd őt, amikor úgy érzed, erőre van szükséged. Az év utolsó hetében is minden a lehető legjobban alakulhat. Érdemes megbocsátanod magadnak és mindenki másnak is, s ilyen tiszta lélekkel lépni be az új évbe.

Rák

Jophiel arkangyal szerint az álmod megvalósulhat. Bármit tervezel a jövőben, az év utolsó napján érdemes néhány imát elmondani magadban. Hamarosan véget érnek a megpróbáltatások, de ehhez fontos, hogy higgy magadban, higgy az angyalok segítségében, s abban is, hogy jóra fordul minden.

Oroszlán

Uriel arkangyal szívmelengető üzenete szerint az életed sokkal szebb, mint néha gondolod. Legyél nyitott, befogadó, és éld meg a valódi örömeket az életedben. Te mindig és mindenben meg tudod látni a jót, ezen a héten is pontosan erre az optimista életszemléletre lesz szükséged. Uriel arkangyal segít neked…

Szűz

Metatron arkangyal a hitedben erősít meg téged. Talán elbizonytalanodtál, s nem tudod, merre haladj azt utadon. A legfontosabb ezen a héten, hogy csak olyan dolgokat tegyél, ami valóban örömet okoz neked. Figyelj a szíved hangjára! Mire vágysz legbelül? Mi tesz igazán boldoggá? Erre törekedj!

Mérleg

Mihály arkangyal szerint hamarosan nagyot fordul veled a világ. A kör bezárul, s újabb, de magasabb, más minőségi szintre emelheted az életedet. Kérd Mihály arkangyal segítségét, amikor gyötör a bizonytalanság. Ő megszabadít téged a negatív érzésektől, s tetterővel, akarattal, önbizalommal tölti meg a szívedet.

Skorpió

Zadkiel arkangyal segítségét egész héten kérheted, ha épp nem tudod, hogyan bocsáss meg magadnak és másoknak is. Ne vigyél át a következő évbe egyetlen fájdalmas érzést sem. Engedd meg magadnak a felszabadító érzelmeket, az örömet, a boldogságot. Nagyon komoly sikerek előtt állsz, ne szaladsz el a lehetőséget.

Nyilas

Jeremiel arkangyal szerint a sorsszerű változásokat nem kerülheted el. De a sors támogat téged, vagyis tegyél a céljaidért. Legalább fogalmazd meg, mit szeretnél elérni az új évben. Ne hezitálj, ne halogasd a döntésedet. Ez a legjobb időpont, hogy ismét a siker útjára léphess.

Bak

Raguel arkangyal támogat téged 2020 utolsó hetében. Valamilyen fontos igazságra jössz rá, vagy kiderül valami, amit mindenképpen tudnod kell, mielőtt elbúcsúztatod ezt az évet. Ne add fel a céljaidat, tegyél önmagadért, a sikeredért. Bármit elérhetsz, bármit megvalósíthatsz. Az angyalok támogatnak a törekvéseidben.

Vízöntő

Kétségtelenül új kezdet előtt állsz. Nagyon fontos változás várnak rád. Olyan életet teremthetsz magadnak hamarosan, amilyet elképzeltél magadnak. A bolygók és az angyalok is téged támogatnak. Szinte varázslatos módon történik meg mindaz, amit elképzelsz és kitalálsz magadnak.

Halak

A legfontosabb teendőd ezen a héten, hogy végleg elengedd a múltat. Azrael arkangyal segít neked, ha nem tudod, miként tedd meg. Legyél nyitott a változásokra, s engedd meg magadnak a jót. Megérdemled. Sokkal gazdagabb, bőségesebb élet vár rád, mint képzeled…

Inspiráció: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top