nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. január 12–18. – Angyalaid a segítségedre sietnek

A rejtett kincsek hamarosan föltárulnak. Ami problémának tűnik, az olykor valójában álruhába bújt felelet az imáidra. Amikor segítséget kérsz, előfordul, hogy az ég lerombolja a régit, hogy helyet adjon az újnak.

Úton van a segítség, amit a napokban kértél angyalaidtól. Érkezésük egy ismerős, vagy akár egy ismeretlen ember képében fog beteljesülni, ezért ha máskor kerülöd is az embereket, a héten tégy kivételt, és add meg az esélyt az angyalaidnak, hogy beléd botoljanak azzal a segítséggel, amire most a legjobban szükséged van. Legyél szeretetteljes és nyitott az új ismeretségek kialakítására, ha egy régi barát próbálja felvenni veled a kapcsolatot, tégy meg mindent azért, hogy sikerüljön neki.

Heti angyalhoroszkóp 2021. 1. 12.

Néha le kell rombolni a régit, hogy helye legyen az újnak (Fotó: Pixabay)

Kos

Az angyalok üzenete szerint minden nagyon szép és jó lehetne, ha nem fenyegetnének családi viharok. Te azonban zseniális diplomata vagy, remélhetőleg el tudod ezeket kerülni. Az otthoni problémák vagy a párkapcsolati konfliktusok bármilyen komolynak is tűnnek, jól kezelhetők. Előnyösnek látszik ez a hét karrier és jövedelem szempontjából.

Bika

Az angyalok üzenete szerint előfordulhat, hogy egy vállalkozásod, vagy régebbi, sokat ígérő terved dugába dől. A kudarc azonban átmeneti. Meglátod, az idő és a szerencse mindenben a malmodra hajtja a vizet. Párkapcsolatodban sok türelemre lesz szükséged a héten, ha azt akarod, hogy közös életetek hosszan tartó legyen.

Ikrek

Az angyalok üzenete szerint agyondolgozod magad. Ezt a hírt hallva egy vérbeli Iker tudja, hogy kitűnő lehetőségek és számos kihívás várja. A dolgok pedig soha nem mennek simán, de mit is kezdenél te a langyos vízben? A legjobb tanács ilyenkor, hogy csak előre nézz. Hivatásod területe lesz a legmozgalmasabb, ezen a héten még egy esetleges előrelépés is várható.

Rák

Az angyalok csodálatos üzenete szerint eredetiség, dinamizmus jellemez. Tele leszel idealista gondolatokkal, de most az álmok és a realitás jól kiegészítik egymást. Kreativitásod kiemel az átlagból. Támogatókra is találsz, és te is több esetben segítő kezet nyújtasz másoknak. Használd ki az égitestek csodáját. Jelenleg legszebben a párkapcsolatodra ragyognak.

Oroszlán

Az angyalok üzenete szerint a héten átélheted a „minden rosszban van valami jó” igazságát. Ugyan valamitől, vagy valakitől búcsút kell venni, a sors aránylag gyorsan kárpótol. A szerelemben megtalálod azt a partnert, akivel a szex éppen olyan, amilyenre szükséged van. A munkában viszont valaki más balszerencséje hozza meg a szerencséd.

Szűz

Az angyalok üzenete szerint igazán jól érezhetnéd magad, ha tudnál örülni a sok szuper dolognak, amiket az élettől kapsz és nem rágódnál a vélt vagy valós kudarcokon. Akkor se rettegj a jövőtől, ha egyik-másik napon, a munkahelyeden kissé reménytelennek tűnik a helyzet. Ilyenkor érd be azzal, hogy ezek múló, pillanatnyi kellemetlenségek, amelyeken gyorsan túlléphetsz.

Mérleg

Az angyalok remek üzenete szerint minden lehetőség adott, hogy újíts. Fontos, hogy a régi, begyökeresedett gondolatoktól, erősen használt, ódivatú tárgyaktól megszabadulj. Amikor selejtezel, nemcsak a környezeted frissül fel, hanem te is kreatív gondolatokkal lehetsz gazdagabb. Ha az események úgy hozzák, ne idegenkedj a modern, korszerű eszközöktől.

Skorpió

Az angyalok üzenete szerint rendkívüli tartalékaid vannak. A belső erőd most használd önismeretre. Amint tisztázod magadban, hogy ki vagy és mi a célod, minden könnyebben halad. Hivatásodban a korábbiaknál sokkal egyszerűbben lehetsz sikeres. Jó hátszéllel haladsz, ha kitűzted magad elé a célt. Párkapcsolatod kisebb viharokat él meg. Elszántsággal és a korábban említett önismerettel sikerül jól döntened.

Nyilas

Az angyalok üzenete szerint túlságosan nagyvonalúan kezeled a részleteket. Találd meg az egyensúlyt a precizitás és a még képlékeny, ám újító gondolatok között. Kapcsolataidban lehet néhány zökkenő, de ez annak tudható be, hogy valószínűleg nem sikerült kipihenni magad az ünnepek alatt. Otthonodban, családodban szükség lesz a kreativitásodra és arra az emberségre, ami csak benned lakozik.

Bak

Egy kicsit stresszes a hónap, de csak azért, mert mindent egyszerre akarsz csinálni. Ez számodra kisebb visszalépést jelent, legalábbis úgy érzed, hogy gátol. Hátramenet helyett lendülj mozgásba. Nézz szét a szép, vonzó tárgyak között. Vásárolj valamit, ami nemcsak szép, hanem egyéb jelképes tartalommal is bír számodra.

Vízöntő

Az angyalok üzenete szerint nem azzal kell foglalkoznod, hogy másoknak mi van a birtokában vagy milyen sikereket érnek el. Amennyiben mégis, tekintsd példának azt, aki előrébb tart az életútján. Figyelj arra, hogy ne süllyedj el a bürokrácia ingoványában. A szabályokat tartsd be, de közben ne add fel az egyéniségedet.

Halak

Az angyalok üzenete szerint erősödnek a baráti kötelékek. Most elsősorban ők azok, akik számítanak rád. Számodra pedig eljön az időszak, amikor meghallgatják és fontosnak is tartják a véleményedet, tanácsaidat. Újfajta kihívás is megtalál. Sokat számít, milyen kapcsolatot tudsz kialakítani a legkülönfélébb nézőpontot valló emberekkel. A párkapcsolatban most nyugodt időszak következik.

Ez is érdekelhet kerámia angyalka mécsesek közt Megnézem

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top