nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. január 13–19. – Újév első újholdja

A Hold szerdán kezdi az újévet. Szóval nem késtél le semmiről: a szerda hajnali újhold kitűnő arra, hogy az újévi terveidet, fogadalmaidat átgondold, leírd.

Az újhold mindig az megújulásról, az újításról, az újratervezésről szól. Olyan gyorsan elillant a szilveszter. Ha akkor nem készítettél 2021-es terveket, akkor most bepótolhatod.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp.

SZERDA – január 13.: A mai újhold segít, hogy ténylegesen elkezdd az újévet. Ráadásul a Bakban van az újhold, ami kellő fegyelmet, ambíciót és körültekintést is hoz ehhez. Újhold napján olyan érzésed lesz, mintha ma megint újév első napja lenne. Jogos, mivel most nem a Gergely naptár szerint, hanem a Hold szerint indul egy új ciklus. (Az újholdról részletesebben lejjebb olvashatsz.)

CSÜTÖRTÖK – január 14.: A Vízöntő Hold ma felbátorít, hogy valami szokatlan dologra add a fejed. Találd ki, mi az, amit eddig nem próbáltál ki, és fogj hozzá most! Lehet ez tanulás, testmozgás, étkezés, lakásfelújítás, stb. A lényeg, hogy érezz valami izgatottságot. Ez mutatja, hogy készülsz átlépni a komfortzónádat.

PÉNTEK – január 15.: Ma is egész nap a Vízöntőben jár a Hold. Vagyis ha tegnap valami közbejött vagy még féltél, akkor ma is belevághatsz életed egyik legnagyobb kalandjába. Nem attól nagy, hogy mások annak tartják, hanem attól, hogy neked nagy lépés egy áhított cél felé, ami például az egészséged lehet.

SZOMBAT – január 16.: Ma a Halak Hold mindenféle vizes tevékenységnek kedvez: mosás, locsolás, szaunázás, fürdőzés stb. De ma hajlamos lehetsz arra, hogy elfolyj például időben, figyelemben. Nem lesz könnyű koncentrálnod. Még szerencse, hogy hétvége van, és talán nem okoz bajt, ha elkalandoznak a gondolataid.

VASÁRNAP – január 17.: Mivel egész nap a Halakban jár a Hold, kicsit kóválygós lehetsz: gyakran elkalandozhat a figyelmed. Ez veszélyes, ha közlekedsz, autót vezetsz. Vigyázz nagyon! Ne engedd, hogy a bármilyen gondolat, érzés elvigyen a jelenből! Érdemes ma mosni, hajat mosni, locsolni, és sok folyadékot inni.

HÉTFŐ – január 18.: Reggel a Hold átlép a Kosba, és vége az ábrándozásnak. Végre felgyorsulsz. Egyre több energiád lesz. Generátorként működsz, ha sportolsz, mozogsz: nem fogsz elfáradni. Sőt fel leszel dobva. Kezdd a napot aktívan! Meglátod, egész másképp fogod érezni magad egész nap. Ilyesmi benne volt az újévi tervedben, fogadalmadban?

KEDD – január 19.: A mai a tegnapi nap pontos „mása”: tele leszel erővel, amit hasznosíthatsz. A hideg idő ellenére mehetsz gyalog, sportolhatsz, élvezheted a tél örömeit. Közben vigyázz a testi épségedre, mert a Kos Hold hajlamosít meggondolatlanságra, kockáztatásra!

Heti holdhoroszkóp 2021. 1. 13.

Újév első újholdja (Fotó: Pixabay)

ÚJÉV ELSŐ ÚJHOLDJA

A szerda hajnali újhold a Bakban tökéletes alkalom arra, hogy az újévi terveidet, fogadalmaidat átgondold. Nem késtél le semmiről, mert ez az év első újholdja.

Közben a Bak Nap – Hold együttállás arra is jó, hogy felerősítsd magadban a következő tulajdonságokat: megbízhatóság, kitartás, komolyság, eltökéltség, tervszerűség, fegyelem, ambíció, körültekintés. Soha jobbkor nem vizsgálhatod meg, hogy benned megvannak-e ezek. Tudd, hogy ez az előfeltétele a 2021-es éved sikerének! Szóval el ne mulaszd!

Újhold napján gyújts halványzöld gyertyát, és tervezd meg, miben szeretnél/tudsz újítani! Írhatsz listát zöld színű tollal! Fogd fel ezt az egészet úgy, mintha a pincérnek leadnád a rendelésedet!

Amennyiben Bak szülött vagy, ma, a születésnapod közelében muszáj egy pillanatra megállnod, és kitalálnod, hogy melyik életterületen a legsürgetőbb az újítás. Meglátod, az újhold segít. Bakként az év folyamán most érezheted a legintenzívebben, hogy az újhold milyen áldásos.

Akkor is élvezheted az újhold kedvező hatását, ha Bika vagy Szűz jegyben születtél.

Szerdán bármikor meggyújthatod a zöld gyertyát és kívánhatsz. De ne lepődj meg, hogy az újholdat már előző nap egyre erősebben érzed!

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp táblázat 2021. 01. 13-19.

Heti holdhoroszkóp táblázat 2021. 01. 13-19.

Ezt olvastad már?

Nagy egészséghoroszkóp 2021

Ez is érdekelhet Nagy éves egészséghoroszkóp 2021 Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top