nlc.hu
Horoszkóp

Vezesd le a feszültséget a csillagjegyed szerint

Így engedd ki a gőzt a horoszkópod szerint!

A stressz, a feszültség nem az ellenséged, ha csak néhányszor találkozol vele. De ha mindig ott ül a válladon, ideje lesöpörni magadról.

A természeti népeknél és az állatvilágban a túlélés záloga a stresszhormon okozta állapot. De ha te mondjuk a munkahelyeden folyamatosan stresszben vagy, a szervezetednek erre semmi szüksége. Vagyis reméljük, senkivel nem kell megküzdened.
A test viszont nem felejt. És ha az ilyenkor termelődő hormonok szintje nagyon magas, önmagadban okozol kárt. Kezdd el semlegesíteni és készítsd fel magad arra, hogy a nagy nyomás a lehető legkevésbé terheljen. Most abban segítünk, hogy melyik módszer felel meg leginkább a csillagjegyednek.

napló virággal fehér asztalon

Fotó: Pixabay

Mérleg – írd ki magadból a feszültséget

Levegő jegy vagy, rendkívül összeszedett. Az írás számodra egy extrém jó módszer, hogy megvizsgáld és kiadd magadból a gondokat. Odavagy a luxusért, nem lesz gond választani egy fenséges naplót magadnak, mellé gyönyörű tollat. Ahogy megteremted majd az asztalon az íráshoz a rendet és csinosan kipakolsz, már az felér egy csésze nyugtató teával. Mindennap szánj az írásra időt. Nem csak stresszoldásnak tökéletes, de egy nap imádod majd visszaolvasni a gondolataidat.

Skorpió – merülj alá a misztikumba

Borzongat a nyomozás izgalma, pláne, ha misztikummal párosul! Keress új hobbit, ami nem csak remek időtöltés, de nagyszerű feszültségoldás is. Vásárolj jóskártyát, vagy kezdj Tarot-tanfolyamba. Ásd bele magad a kristályokba és próbáld ki az ingát. Miközben új dolgokat tanulsz, észrevétlenül lazulsz el. Amikor már magabiztosan kezeled, izgalmas lesz kártyát vetni a barátnőknek. Spiritualitás, társaság és pihenés – a legcsodásabb módja a kikapcsolódásnak.

Nyilas – vezetett meditációval újjászületsz

Tűzjegyű vagy, állandóan magas hőfokon égsz, néha őrülten kimerülsz. Az legyen a célod, hogy ne a végkimerülésig pörgesd magad, hanem lassulj le, mielőtt a tested jelez. A meditáció jótékony hatásai közül az egyik a stressz csökkentése. A test átmozgatásával kezdődik, így indulnak el azok az élettani és lelki folyamatok, amik segítenek elérni a teljes relaxációt. Keress egy szimpatikus oktatót, élőben vagy az interneten, és kezdd vezetett meditációval. Rengeteg módszer létezik, találd meg, amitől a legjobban érzed magad.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top