nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek mint főnökök

Ezek a csillagjegyek imádni való főnökök – a tied köztük van?

Megcsörren a munkahelyi telefonod, és egyből görcsbe rándul a gyomrod, ha meglátod a főnököd nevét a kijelzőn? Képzeld, vannak olyan vezetők is, akikkel öröm a munka! Mutatjuk a csillagjegyeket, akiknek a beosztottja igazán szerencsések!

Tény, hogy az, kiből lesz jó főnök, sok mindenen múlik. Nem mindegy, milyen a személyisége, mint ahogy az sem, hogy a céges vezetői továbbképzések valóban hasznosak-e, vagy pusztán időpazarlás, mert a főnök inkább lelki terrorral „motivál”. Annyi biztos: a következő csillagjegyek született vezetők, amolyan munkavállalók álma típusok.

Nyilas

A Nyilasok a legmenőbb főnökök. Lazák, könnyedek, közvetlenek és dicsérettel motiválnak – őket a személyiségük miatt fogadják el vezetőnek, nem azért, mert rettegnek tőlük. Nem akadékoskodnak, ha látják, van az ő tervüknél jobb is, és képesek megbízni a beosztottjaiban, ami már rövid távon is megtérül.

A Nyilas főnökök nem szeretik a hajbókolást, sem a felesleges köröket: az őszinte, nyílt kommunikáció hívei. Rendkívül empatikusak: a kollégáikban nem egy egyszerű beosztottat látnak, hanem magát az embert is. Bár nagyon barátságosak, egyben következetesek is: elismerik a teljesítményt, de ha valami nem készül el, akkor azt számon kérik.

Bika

A Bika szereti, ha rendben mennek a dolgok, és kifejezetten ügyel a részletekre. Az ő égisze alatt nem lehet elsumákolni semmit, de abban is biztos lehetsz, hogy ha jól dolgozol, akkor megjutalmaz.

Egy Bika vezető számára fontos, hogy a dolgok a terv szerint alakuljanak, és ha sikerre visz egy-egy projektet, nem hagyja ki az ünneplésből a résztvevőket sem. Ha beosztottjaként jól teljesítesz, a Bika értékelni fogja az erőfeszítéseidet: megveregeti a válladat, és a jutalomosztásnál sem fog elfelejtkezni rólad.

A legjobb főnökök csillagjegyek szerint

Ilyen is lehet a hangulat a főnök irodájában (Fotó: Getty Images)

Mérleg

A Mérleg csillagjegyűekből nagyon jó vezető válhat, és a Nyilasokhoz hasonlóan őket is a személyiségük miatt, természetszerűleg fogadják el főnöknek. A Mérlegek szeretik a tiszta helyzeteket, és bármi történik, ki fognak állni az igazság mellett. Olyan főnökök, akiknél elképzelhetetlen a hátrányos megkülönböztetés.

Ők azok, akik nem fognak hallgatni akkor sem, ha mindenki más csendben ül, mert kínos lenne megszólalni. A jó ügy érdekében képesek harcba szállni, és mindig az igazság oldalán állnak. Elhivatottak, szeretik a munkájukat, ami a munkahely légkörére is hatással van, így az alkalmazottaik sem gyomorgörccsel járnak be dolgozni.

Szűz

A Szűz igazi perfekcionista, neki nem elég a 90 százalék. Mindig a legjobbat szeretné kihozni mindenből és mindenkiből, így abban biztos lehetsz, hogy egy Szűz csillagjegyű főnök mellett húzós napokkal kell számolni. De a jutalmad nem marad el! Mellette megtudhatod, mire vagy képes, és igazán sikeres is lehetsz.

Emellett a Szűz empatikus, együttérző, és számára az employer branding nem csupán egy üres és hangzatos kifejezés. Őt valóban érdekli, hogy érzed magad a munkahelyen, és lehetőségeihez mérten meg is adja azt, amire szükséged van – amennyiben teljesítesz.

via

Tudjuk, hogy nem volt elég! Tessék, még több ezo!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top