nlc.hu
Horoszkóp

Domináns csillagjegyek

Domináns csillagjegyek, akikkel vigyázz – leuralhatnak a párkapcsolatban

Ideális esetben egy párkapcsolat nem a versengésről és a dominanciáról szól. Bizonyos csillagjegyek azonban az egyenrangúság helyett a dominanciára törekszenek. Velük vigyázz!

Nem ők a legsimulékonyabb emberek, és a párkapcsolatukban is szeretik átvenni a vezető szerepet. Csillagjegyek, akik könnyedén dominálhatják a párkapcsolataikat.

Kos

A Kosról rendszerint a fejjel a falnak mondás jut az eszünkbe, és ez valóban nem jár messze a valóságtól. A Kos csillagjegy párjának nincs könnyű dolga, hiszen, ha a Kos egyszer valamit a fejébe vesz, tűzön-vízen keresztülviszi. Nem egy esetben a Kos nem is feltétlenül akar meggyőzni: egyszerűen természetesnek veszi, hogy az, amit ő gondol, érez, az az egyetlen létező út, így eszerint is cselekszik – kérdés, közlés nélkül. Ha mégis olyan helyzetbe kerül, hogy meg kell győznie valakit, ott az érzelmi manipuláció egészen nagy fegyvertárát képes felsorakoztatni.

Bika

Habár a Bikákra igaz, hogy a meleg, szerető családi közeg rendkívül fontos a számukra – és ezt meg is teremtik –, de mindezt nem adják ingyen. Ha egy Bikától azt hallod: ami az enyém, az a tiéd is, vagy elhangzik a gondoskodni fogok rólad mondat – hidd el, valóban így lesz! De cserébe meg kell adnod neki a totális kontrollt. Számára elfogadhatatlan, hogy megkérdőjelezzék a döntéseit – vagy egyáltalán azt, hogy övé legyen az utolsó szó.

Domináns csillagjegyek

Egyes csillagjegyek úgy dominálnak, hogy észre sem veszed (Fotó: Getty Images)

Oroszlán

Talán az nem újdonság, hogy az Oroszlán, az állatok királya az összes csillagjegy közül az egyik legdominánsabb. Hatalmas önbizalma, lehengerlő stílusa jó adag akaratossággal párosul, így ember legyen a talpán, aki képes nemet mondani neki. Számára egyértelmű, hogy a döntéseket ő hozza a párkapcsolatban (is), még az olyan ügyekben is, amik nem feltétlen fontosak számára. Megszokta, hogy mindig minden úgy van, ahogy ő szeretné, ha esetleg mégsem, akkor addig megy, amíg meg nem győzi a partnerét.

Halak

Mi jut eszedbe a Halak csillagjegyről? Azt gondolod, hogy a csendes, visszahúzódó hírében álló Halak könnyedén veszi, ha egy helyzetben nem ő irányít? Nos, hatalmasat tévedsz: az álmodozó tekintet mögött egy igazi spíler rejtőzik! Tökéletesen alkalmazza az érzelmi manipuláció széles fegyvertárát, de mentségére legyen mondva, mindezt nem azért teszi, mert rosszat akar. Meg van róla győződve, hogy ő az, aki tudja a tutit, így mindent megtesz, hogy a dolgok úgy alakuljanak, ahogy szerinte jó. Mindehhez jó agya van, ami átlagon felüli meggyőzőképességgel párosul. A Halak a tipikus példa arra, hogy miként lehet a saját szájízünk szerinti irányba terelni a történéseket, úgy, hogy ebből senki semmit ne vegyen észre.

Több ezo tartalomra vágysz? Íme!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top