nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a járvány

Így viselik a járványt a különböző csillagjegyek

A járvány mindenkinek már kissé megviselte az idegrendszerét, de nézzük meg, hogyan hat a különböző csillagjegyekre ez a nehéz helyzet.

A járvány megtépázta már mindenkinek az idegeit, de azért a különböző csillagjegyek a maguk vérmérséklete, jellemzői szerint reagálnak erre a nehéz helyzetre.

Kos

Ha Kos csillagjegyű vagy, akkor nehezen találod a helyed otthon, és úgy érzed, a járvány lerombolta a terveidet. Rengeteg felgyűlt energiád lett az elmúlt egy évben, amit nem tudsz hol levezetni, mégis általában megtalálod a dolgok pozitív oldalát és igyekszel kihozni a jelenlegi helyzetből a legjobbat.

Bika

Ha Bika csillagjegyben születttél, akkor a mostani állapotokat nagyjából normálisnak érzed. Imádod a nyugalmat és szeretsz otthon lenni, úgyhogy attól függetlenül, hogy kellemetlennek tartod a járvány miatti bizonytalanságot, tulajdonképpen nem vagy elégedetlen azzal, hogy be vagy zárva a négy fal közé.

Ikrek

Ikrekként azzal töltöd az időd nagy részét, hogy próbálod tartani a lépést a hírekkel és megjósolni, mi vár még rád a járvánnyal kapcsolatban. Ezzel egy időben pedig igyekszel olyan új hobbikat találni magadnak, melyek segítségével nem unod el az életed a lakásban.

Rák

A Rák csillagjegy érzelmei túlfűtöttek, ez a mostani járványhelyzetben különösen igaz lehet rád. A bizonytalanság az őrületbe kerget és kétségbeesetten keresed a válaszokat. Attól tartasz a leginkább, hogy nem tudod megvédeni a szeretteidet. Javasoljuk a mindennapos meditációt és kímélő tornát, hogy ne menj teljesen rá a járványra lelkileg.

Oroszlán

Ha Oroszlán vagy, akkor biztos, hogy most borzalmasan érzed magad elválasztva az emberektől. A csillagjegyed szerint imádod a társaságot, akkor élsz igazán, amikor másokkal együtt vagy, ezért a távolságtartás, izoláció sokkal nehezebb számodra, mint a többieknek.

Ilyen hatással van a csillagjegyekre a járvány

A bezártság máshogy hat a különböző csillagjegyekre (Kép: Unsplash)

Szűz

A Szűz csillagjegy hatékony fajta, úgyhogy a járvány miatti home office-ban megragadod a jót, és büszke vagy arra, hogy milyen ügyesen menedzseled a munkát és családot együtt. Csak arra kell vigyáznod, hogy meghúzd a határt a munka és a magánélet között, máskülönben felborulhat a jól kiépített egyensúly az életedben.

Mérleg

Ahogy telnek a rutinszerű, egyhangú napok a járvány miatti lezárásban, Mérleg csillagjegyűként egyre nehezebben találod magadban a motivációt. Úgy érzed, minden teljesen kiszámíthatatlan és tehetetlen vagy az eseményekkel szemben. Ezért kiemelten fontos, hogy most sokat relaxálj és figyelj oda a lelki egyensúlyodra.

Skorpió

A Skorpió csillagjegyre jellemzően a fejedben egymást üldözik a pesszimista gondolatok, és nem bírod leállítani a legrosszabb forgatókönyveket az agyadban. Megszállottan követed a híreket, és gyakran elveszted a reményt. A legjobbat akkor tennéd magaddal, ha pár napig nem nyitnál meg egyetlen híroldalt sem, és csak a szeretteidre koncentrálnál.

Nyilas

Ha a Nyilas csillagjegyben születtél, akkor leginkább elkerülöd a járvány gondolatát, nem szívesen foglalkozol vele, és az álmodozásba menekülsz, mert nem akarsz szembesülni ezzel a rémálommal, ami épp körülvesz. Jól teszed, ha nem pörögsz folyton a híreken, de azért a menekülés sem megoldás, próbáld megtalálni az arany középutat ebben a bonyolult helyzetben.

Bak

Bak csillagjegyűként úgy érzed, hogy ez a járványhelyzet rendkívül kényelmetlen, főleg a munkabeosztásodat borította fel, úgyhogy most már igazán befejeződhetne. Teljes erőbedobással dolgozol, többek között azért, mert ezzel eltereled a figyelmedet a járványról, de itt lenne az ideje, hogy a lelkeddel is foglalkozz, mielőtt összeroppannál.

Vízöntő

A Vízöntő csillagjegy híresen alkalmazkodó és független szellem, ami most jól jön, mert csodásan megbirkózol a jelenlegi nehézségekkel ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően. Nem hiányzik az empátia belőled, átérzed, hogy másoknak milyen problémákat okoz a járvány, de nem hagyod, hogy a lelked szabadságát befolyásolja ez a helyzet.

Halak

A Halak nem egy túl optimista csillagjegy, ennek megfelelően néha úgy érzed, vége van a világnak, és még a saját létezésedet is megkérdőjelezed olykor. Óvatosan a negatív gondolatokkal, nehogy örvény váljon belőlük, amely aztán leránt a mélybe! Lélegezz, meditálj, relaxálj és használj minden létező stresszoldó technikát, amit csak találsz. Fókuszálj a mentális egészségedre és szeresd magad ebben a nehéz, járványos helyzetben.

via

Stresszoldás okosan:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top