nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. március 30. – április 5. – A hosszú hétvégén lazíts!

Most olyan pozitív és kreatív passzban leszel, ami kifejezetten előremozdít, bármiről is legyen szó – az angyalhoroszkóp szerint. Hétvégén ne dolgozz! Lazíts! Ha biztonsággal teheted, menj ki a szabadba.

Az angyalok tanácsa szerint a legokosabb az lenne, ha a hét elején szabadságot vennél ki, és otthon maradnál. Rád férne egy kis lazítás, a lakásodra pedig egy kis rendrakás. A sors az otthonodba hozhat valami újat. Ez lehet egy vendég vagy egy új bútor, esetleg te készíthetsz bármi újat. A folytatásban kiegyensúlyozott és harmonikus leszel az angyalhoroszkóp szerint.

Heti angyalhoroszkóp

Angyali kedvesség kísér (Fotó: Pixabay)

Kos

Az angyalok azt üzenik, a keddi nap meghatározó jelentőségű lesz számodra. Amit és ahogyan teszel ezen a napon, az ki fog hatni az egész hetedre. Készülj fel, hogy elsősorban a türelmed lesz próbára téve, és tudd, hogy hajlamos leszel túlreagálni a pici dolgokat! Ne csinálj bolhából elefántot! A folytatás sokkal jobb, sőt sikeresebb lesz, főleg akkor, ha jogi, hivatalos ügyet kell intézned. Lendületesen vágj bele, mert a kezdeti energia a kisebb akadályokon észrevétlenül át fog segíteni. A hosszú hétvége előtt koncentrálj a munkádra! Vigyázz, hogy ne hibázz! Ellenőrizd magad többször! Hétvégén megint a szerelemé a főszerep. Élvezd ki minden pillanatát! Ha eddig egyedül voltál, most rátalálhatsz a párodra.

Bika

Az angyalok azt üzenik, szerencséd, hogy te most rugalmas és könnyed tudsz lenni. Ha nem így lenne, akkor a szerdai feszültség kiboríthatna. Ne vedd át senki gondját-baját. Nem kell beállnod a sorba. Csütörtöktől izgalmas napok várnak. Olyan emberekkel fogsz találkozni, akik nagy hatással lesznek rád. Sokat tanulhatsz tőlük, ha kinyitod a szemedet és a füledet. Ha nincs még párod, akkor a szívedet is kinyithatod. A hosszú hétvégén elutazhatnál. Jót fog tenni a környezetváltozás, mert így ki tudsz kapcsolódni. Mindegy, hogy hova mész és mit csinálsz, a lényeg, hogy ez térjen el attól, amiről a hétköznapjaid szólnak! Szóba jöhet kertészkedés, biciklizés is.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, a hét első napja meglehetősen felemás lesz számodra. Jó passzban leszel, de közben erős feszültségek vesznek körül. Észnél kell lenned, nehogy átvedd mások ingerült stílusát. Dolgozz szorgalmasan és vigyázz, ne keveredj senkivel vitába! Számíts rá, hogy valaki mindenáron ki akar hozni a sodrodból! Vedd észre: ő úgy szerez energiát, hogy másokat provokál! A hosszú hétvégére készülj fel! Előre gondold ki, hogy mit akarsz, írj listát, és csak azt vedd meg, amire valóban szükséged van! Rossz szokás lett úrrá az embereken mostanában: ha többnapos ünnep jön, annyi élelmiszert vásárolnak, mintha hetekig nem lenne nyitva semmi. Te ne tegyél ilyen ostobaságot!

Rák

Az angyalok szerint akkor járnál a legjobban, ha ezen a héten szabadságra mennél. Hagyj itt mindent és menj! Ráadásul ez egy rövid munkahét lesz, így kevesebbet fogsz hiányozni. Ha nem teheted, akkor szakíts esténként időt egy kis extra lazításra! Nem csak a hosszú hétvégén érezheted jól magad. A barátokhoz mehetsz hét közben is. Sőt annak van egy varázsa, mert megerősíti benned az érzést, hogy megengedheted magadnak, és már maga a tudat is fel fog dobni. A hosszú hétvége előtt vigyázz a közlekedésben, hétvégén pedig az alkohollal. A mértékletesség olyan erény, ami élvezhetővé és kellemessé tesz mindent.

Oroszlán

Az angyalok szerint az egész hetedre rányomhatja bélyegét a pénz miatti aggodalom. Rögtön az elején fogadd meg, hogy nem engeded elrontani a kedvedet az anyagiak következtében! Ha ez sikerül, akkor észre fogod venni, hogy a gondok szűnnek, és lassan minden megoldódik. A hét közepén a szüleid, de különösen az édesanyád fog több törődést igényelni. Ne várd meg, míg baj lesz, és ne hidd, hogy ráér hétvégén foglalkozni velük! A hosszú hétvégén remek hangulatban leszel. Igyekezz olyan dolgokat csinálni, amik látványosak, és elégedettséggel töltenek el! Kertészkedj, és utána ülj ki, csodáld a művedet! Hiszen élvezet nélkül az egész csak egy újabb gond, amely elfáraszt, ahelyett, hogy feltöltene és kikapcsolna.

Napi horoszkóp

Öröm, boldogság (Fotó: Unsplash)

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy mindenáron, minden körülmények között őrizd meg a békédet! Ez a hét sikerének a kulcsa. Készülj fel rá, hogy többen is lesznek, akik ki akarnak billenteni az egyensúlyodból! Legyél olyan, mint a kötéltáncos: kilengés után minél gyorsabban szerezd vissza a stabilitásodat! A folytatás elég zsúfolt lesz. Észnél kell lenned, ha nem akarsz szétszakadni. Oszd be az idődet és a teendőidet, vagyis ne kapkodj. A hosszú hétvége előtti bevásárlást se hagyd az utolsó pillanatra, mert csak rohanás lesz! A hétvégét töltsd otthon!

Mérleg

Az angyalok szerint már a hét elején megtámadva érezheted magad. A főnököd vagy egy munkatársad fog kritizálni vagy kioktatni. Védd meg magad, de ne menj bele mélyen az ügybe, és ne sértődj meg, mert szükséged van erre a munkára! A folytatásban örülj a pénznek! Értékeld, hogy van, és végre képes vagy kifizetni az elmaradt dolgokat. Persze ésszerűen kell beosztanod. Az nem baj, ha vágysz valamire, de ne akard görcsösen, és ne éld meg csalódásként, ha még nem engedheted meg magadnak. Ha úgy érzed, jót tenne a környezetváltozás, menj ki a szabadba! Muszáj kiszakadnod a mókuskerékből.

Skorpió

Az angyalok szerint ez a hét feszülten indul és feszülten zárul, de közben jól fogod érezni magad a bőrödben. Főleg akkor, ha nem reagálsz semmire túl hevesen. Ha egy szituáció adódik, akkor vizsgáld meg, hogy te mit tehetsz, és tedd meg becsülettel a tőled telhetőt! A többi miatt ne izgasd magad, hiszen teljesen felesleges. A hosszú hétvégére ne vásárolj sok mindent! Nem kell csurig töltened a fagyasztót. Gondold át, hogy miből mennyi kell, és csak azt vedd meg! Így elkerülheted a pluszkiadást, vagyis a pazarlást. Ennek a hétvégének a legnagyobb kísértése számodra, hogy túlléped a kereteket.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, el kell döntened, hogy szabadságra mész vagy dolgozol. Bármelyiket választod, tedd oda magad! Vagyis ne dolgozz, ha szabadságon vagy, de ne panaszkodj, ha dolgoznod kell! Ez a siker kulcsa erre a rövid munkahétre. Várhatod a hosszú hétvégét, de ez ne jelentse azt, hogy folyton elkalandozik a figyelmed, mint egy szerelmesnek, mert így tuti, hogy hibázni fogsz, és jól tudod, hogy van, aki csak erre vár. A hosszú hétvégéd igazán remek lesz, persze csak akkor, ha el tudsz engedni minden feladatot, problémát, gondot. Tedd le a küszöb előtt! Csak így lazíthatsz lelkiismeret-furdalás nélkül. Menj ki a természetbe, öleld át a fákat, feküdj a fűbe, és nézd az eget.

Bak

Az angyalok azt üzenik, nehéz lesz ugyan, de nem lehetetlen, hogy ezen a héten ellenőrizhető keretek között tartsd a beszélgetéseidet. Figyelj arra, hogy kinek mit és hogyan mondasz! Uralkodj magadon, mert ha elveszíted a fejed, akkor olyan emberekkel szakadhat meg a kapcsolatod, akik fontosak a számodra. A hét közepén hallgass egy barátodra! Hidd el, jót akar, és az ő meglátása kulcsfontosságú. A hosszú hétvége előtt óvatosan közlekedj, mert sokan lesznek az utakon, így a türelem elengedhetetlen. A hétvégén tedd fel a lábad, és ne csinálj semmit.

Vízöntő

Az angyalok szerint a hét elején vigyáznod kell a pénzedre. Túlköltekezhetsz vagy megkárosíthatnak. Előzd meg a bajt, és tedd meg a józan ész diktálta óvintézkedéseket! A folytatásban koncentrálj a munkádra. Ha most nem mehetsz szabadságra, ne morogj, hanem hozd ki magadból a maximumot! Sokkal gyorsabban telik az idő, ha sikerül örömöt találnod a munkádban. Utálkozva viszont vánszorog az idő. A hosszú hétvégére nem muszáj a barátaidat követned. Gondold át, hogy belefér-e a büdzsédbe az, amit ők kitaláltak. Ha nem, mondj bátran nemet! Ne szégyelld, ha most nem tudsz velük tartani! Csak te tudhatod, hogy mit engedhetsz meg magadnak. Ettől még élvezheted a hosszú hétvégét. A biciklizés például ingyen van.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy kiváló hangulatban indul ez a heted. Energikusnak és tettre késznek fogod érezni magad. Ez még fokozódhat, ugyanis a következő napok még több erőt fognak hozni neked. Okosan hasznosítsd, és fordítsd mások megsegítésére is! Természetesen először tegyél önmagadért, a családodért, és utána azokért, akik hozzád fordulnak. A hét közepén érdekes és hasznos dolgot tudhatsz meg. Ehhez nyitottnak és előítélet-mentesnek kell lenned, mert az, akitől az információ jön, kissé nehézkes ember hírében áll. Hétvégén szerelmes hangulatban leszel. Ha van, akivel megoszthasd ezeket az érzéseket, akkor tedd meg! Ne titkold, hogy még mindig, vagy ismét szereted! Ha még keresed, most megtalálhatod a párodat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top