nlc.hu
Horoszkóp

Kos és Oroszlán munkakapcsolata

Két dudás egy csárdában: ilyen a munkakapcsolat a Kos és az Oroszlán között

Milyen, amikor két egyébként is határozott és domináns csillagjegy együtt dolgozik? A Kos és az Oroszlán munkakapcsolata nem kevés kihívást tartogat mindkettőjük számára.

A Kos önfejű, az Oroszlán büszke – hogy lesz ebből jó munkakapcsolat? Nem mondjuk, hogy könnyen, de ha megtalálja a közös hangot, legyőzhetetlen párost alkothat ez a két csillagjegy!

Kos a munkában

A Kos csillagjegyre nagyon igaz a jöttem, láttam, győztem attitűd. Amolyan lázadó, forradalmár típus, aki nagyon lobbanékony és szenvedélyes a munkában is. Képtelen félgőzzel végezni a munkáját, és ezt másoktól is elvárja: olyat elképzelni sem tud, hogy valamit nem tud megoldani, így addig megy és próbálkozik, amíg el nem éri a célját. Nehezen viseli, ha irányítani akarják, a manipulációt pedig egyáltalán nem tűri – persze, ez utóbbit nem mindig veszi észre, mivel hiú, és a dicsérettől szárnyalni tud.

A Kos rendkívül kitartó és állhatatos jegy, temperamentuma azonban sokszor nem segíti a munkáját, inkább hátráltatja. A tempójára jellemző a 220 feletti sebesség, egyszerre több dolgot is képes csinálni, de ha hibázik, nem szívesen ismeri be, sőt! A kritikát nehezen tűri, és ahelyett, hogy beismerné a hibáját, inkább igyekszik terelni. Persze, ott, ahol senki sem látja, belátja, ha valamit elrontott.

Oroszlán a munkában

Az Oroszlán meg van arról győződve, hogy különleges képességei vannak – legyen szó bármilyen munkakörről, ő biztos benne, hogy a legjobbak közé tartozik. Nemcsak a magánéletben, hanem a munkában is szüksége van csodálókra, és rengeteg pozitív visszajelzésre. Buzog benne a tettvágy, nem szeret félbehagyni dolgokat, és bár gigantikus az egója, a legtöbbször jól átlátja a helyzetet, és helyesen ítéli meg a dolgokat.

A Kos és az Oroszlán a munkában

A Kos és az Oroszlán együttműködése gyümölcsöző lehet (Fotó: Getty Images)

Az Oroszlán alapvetően jóindulatú jegy, akire fel lehet nézni, de mivel környezetétől őszinteséget vár el, ez számos sértődés forrása lehet. Hiszen a negatív kritikát – a Koshoz hasonlóan – az Oroszlán nem viseli jól.

A Kos és az Oroszlán munkakapcsolata

A két csillagjegy alapvetően összeférhető párost alkot, bár a figyelem megszerzéséért és a dicsőségért mindketten erősen küzdenek. A Kos sokat ad a szabályokra, szeret dominálni. Az Oroszlán nemkülönben erős egyéniség, szomjazza az elismerést és a figyelmet, így kettejük között könnyen versenyhelyzet alakulhat ki még a leghétköznapibb munkahelyi szituációkban is.

Mindketten büszkék, rendszerint elérik, amit akarnak, és rendkívül állhatatosak. Mindemellett eszük ágában sincs hibázni, makacsok, így ha együtt dolgoznak, és valamelyikük hibázik, nagyon nehezen jutnak dűlőre, kié is a felelősség. De ha képesek túllátni az egójukon, és a feladat megoldására koncentrálni, gyümölcsöző munkakapcsolat lehet az övék: az Oroszlánnak imponál a Kos lelkesedése, a Kosnak pedig az Oroszlán határozottsága, kitartása és megfontoltsága. Ha egy célért dolgoznak, legyőzhetetlen párost alkothatnak.

via és via

Még több ezo!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top