nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. április 6–12. – Helyezd magad előtérbe

Állíts fel magadnak egy fontossági sorrendet, ahol mindent saját magad helyezel el és aszerint élsz, hogy neked mi a jó. Ha nálad ez a tevékenység a piramisban előkelő helyet foglal el, akkor nyilván számodra ez nagyon fontos valamiért és ez így van jól!

Az angyalok szerint régóta dolgozol valamin és titkon reménykedsz benne, hogy egy napon majd zamatos gyümölcsöt terem. A többiek már-már kissé flúgosnak tartanak, mert nem vagy hajlandó feladni és pihentetni a dolgot, ehelyett egyre görcsösebben mész utána és minden lehetőséget megragadsz, hogy végül elérd a célod. Ha igazán fontosnak tartod, ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak vagy gondolnak rólad, Te csakis magadra koncentrálj az angyalhoroszkóp tanácsa szerint.

Heti angyalhoroszkóp

Angyalszárnyakon (Fotó: Unsplash)

Kos

Az angyalok szerint mint mindenkinek, neked is akad a környezetben valaki, akinek minden megmozdulása, minden szava és gesztusa az agyadra megy, akinek nyomasztó társaságából legszívesebben mihamarabb szabadulnál, mert úgy érzed, elszívja az összes energiád és ezért nem marad a számodra értékes emberekre. Igyekezz vele úgy kommunikálni, hogy mindenféle durvaság és udvariatlanság nélkül azt érezze, nem vagytok egy hullámhosszon, de igyekezz úgy a tudtára és értésére adni, hogy ne bántódjon meg tőle. Egyszerűen csak tisztán kell látnia az ügyben, hogy kit, mikor és hogyan érdemes megközelíteni.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy hosszú idő óta egyedül dolgozol valamin, ami nagyon fontos számodra. Szinte minden energiád és időd erre áldozod, hisz határidőre kell teljesítened. Érzed azonban, hogy az egyre közeledik, neked viszont egyre fogy az erőd. Ne hezitálj sokat, kérj segítséget egy olyan személytől, akit legalább annyira kreatívnak tartasz, mint saját magadat, aki nem rontja el az eddig végzett áldásos tevékenységed. Ketten sokkal előbb végeztek és Te sem fogsz a végkimerüléstől összeroskadni.

Ikrek

Az angyalok szerint túl komolyan veszed a dolgokat, nagyon rágörcsölsz bizonyos helyzetekre, rendkívül nagy teljesítménykényszertől szenvedsz. Emiatt képes vagy akár négykézláb, lógó nyelvvel is hajtani, csakhogy mindenki meg legyen elégedve veled és a dolgok a terveid szerint alakuljanak. Nem biztos azonban, hogy hosszú távon jót fog tenni neked, ha így éled az életed, meg kell tanulnod lejjebb adni bizonyos dolgokból. Igyekezz többet lazítani, minden alakul majd, ahogy alakulnia kell. Nincs mindenre befolyásod, mert nem az Univerzum csúcsán állsz, ami természetesen nem von le semmit az értékeidből.

Rák

Az angyalok szerint túl sokfelé járnak a gondolataid, miközben pont most kell összeszedettnek lenned. Érzed, ez az a holtpont, amikor elkezded felélni az összes energiatartalékodat. Emellett mindenki most hív, most keres meg, most kérnek segítséget, illetve mindenkinek most kezdesz hiányozni. Ne engedj a kísértésnek, mert ha elvonják a figyelmed, nem tudod a jelen helyzetet megoldani. Koncentrálj a feladatra! Hagyd mások gondjait későbbre, nem feladatod az ő terheiket is cipelni. Hagyd, hogy maguk oldják meg a dolgaikat!

angyal védőangyal

Fotó: Unsplash

Oroszlán

Az angyalok szerint olyasvalamibe kezdesz, amivel kapcsolatban senki nem tud neked tanácsot adni, hisz Te vagy az első, aki belevág. Ha azonban már egyszer magadra vállaltad, húzd fel a túracipőt és indulj neki, mert minél később kezdesz hozzá, annál később érsz a végére. Inspiráljon az, hogy Te lehetsz ebben az úttörő és amennyiben sikerrel jársz –márpedig miért ne járnál –, mindenki téged akar majd követni, ezenkívül bebizonyíthatod magadnak is, mennyi bátorság és tehetség van benned! Hajrá!

Szűz

Az angyalok szerint bizonytalan helyzetedben kikéred a környezetedben élők véleményét, mert attól félsz, ha egyedül döntesz, végül majd megbánod. Nem biztos azonban, hogy azok, akik tanácsot adnak, jól látják a helyzetet és az sem, hogy jelen esetben ők a legjobb tanácsadók. Épp ezért szelektálj, ne dőlj be mindennek, hisz nem mind arany, ami fénylik. Nem rossz szándékból vezetnek félre, csupán nem járják az utad, így nem elég csak beszélniük róla, ha nem ismerik az ösvényt és a bozótost.

Mérleg

Az angyalok szerint eddig mindig másokkal voltál elfoglalva, mindenkinek megpróbáltad megfelelően egyengetni az útját, most viszont itt az ideje, hogy a saját életedre és a saját boldogságodra koncentrálj! Járj nyitott szemmel és szívvel, mert sosem tudhatod, kit sodor utadba a sors és ki lesz az, aki mellett ténylegesen kiteljesedhetsz majd. Amennyiben megtaláltad őt és úgy érzed, ketten alkottok egy egészet, ne engedd el, tégy meg mindent annak érdekében, hogy a kapcsolatotok őszinte és szeretetteljes legyen! Sok boldogságot a borsónak és a héjának!

Skorpió

Az angyalok szerint kissé eleged van mindenből, besokalltál, szívesen leadnád a kulcsot egy kis időre, mert ezt így nem bírod már sokáig. Erődön felül, időnként a saját elveiddel és gondolkodásoddal szembeszállva csinálod a dolgod, ez azonban csak feldühít. Szeretnél kitörni, mást csinálni, azokkal a dolgokkal foglalkozni, amik valójában fontosak neked, hisz úgy gondolod, ennek hosszú távon nincs értelme. Ülj le, gondolkodj el, tedd mérlegre a dolgokat és úgy hozd meg a számodra fontos döntést, hogy minden részletet aprólékosan megvizsgáltál előtte.

Nyilas

Az angyalok szerint úgy tűnik, felhúztad a redőnyt, beengedted a világosságot és rájöttél bizonyos dolgokra, amelyekkel kapcsolatban eddig a sötétben tapogatóztál. Most már pontosan tudod, mit kell tenned annak érdekében, hogy megfelelően megoldd az egyenletet, amely eddig annyira tele volt ismeretlennel, hogy esélyt sem láttál arra, hogy valaha a végére érj. Ne tétovázz sokat, állj neki, mert most teljesen ideálisak a körülmények arra, hogy lezárj valamit, ami eddig nem hagyott nyugodni és álmatlan éjszakákat okozott. Indulj, mielőtt ismét besötétedik!

Heti angyalhoroszkóp

Az angyalok tanítanak (Fotó: Pixabay)

Bak

Az angyalok szerint úgy hozza az élet, hogy olyan szituációba keveredsz, amelyben egyedül vagy az egész társasággal szemben. Pontosan tudod, hogy igazad van és teljesen felháborít az, hogy nem hajlandóak megérteni az álláspontodat. Ebben a helyzetben az a legokosabb, ha nem pazarolod az energiáid arra, hogy számodra teljesen érdektelen emberekkel próbálj megértetni valamit, fordíts hátat és mindent csinálj úgy, ahogy a legjobbnak látod. Ők pedig majd a végén – ha rájönnek, mekkorát tévedtek – talán megértik, mit és miért mondtál vagy tettél.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy azok közé az emberek közé tartozol, akik nagyon nehezen vagy inkább egyáltalán nem mernek ellentmondani, csakis abban az esetben, ha valami tényleg kizárólag a hátrányukra válna. Most mégis olyan szituáció adódik, ahol határozottnak és egyenesnek kell lenned, itt az idő nemet mondanod valamire, amelyet nemcsak hogy ostobaságnak tartasz, de nagyon veszélyesnek is látszik. Ha emiatt valaki megorrol rád, ne törődj vele, hisz ebben az esetben nem a népszerűségi indexed növelésén van a hangsúly, hanem elsősorban a saját érzelmi és fizikai biztonságodon!

Halak

Az angyalok szerint végre befejezted azt, amivel megbíztak, nyugodt lelkiismerettel adod tehát át magad a pihenésnek. Engedj magadnak olyan szabadidőt, amikor nem kell folyton a kötelességeidre gondolni, nem kell mások elvárásainak megfelelned, egyszerűen csak hátradőlhetsz és élvezheted a napsütést, a nyugalmat vagy épp a nyüzsgést, a lényeg, hogy azt csinálhatod, amihez kedved van és jólesik. Töltődj fel, mert a következő napok ismét csak a munkáról és a határidőkről szólnak majd!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top