nlc.hu
Horoszkóp

Babusgatásra vágyó csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek szomjaznak leginkább a babusgatásra

Íme a zodiákus szeretetgombócai, akik mindennél jobban igénylik az öleléseket, puszikat, becézgetést...

Vannak, akik csak intim környezetben igénylik, mások akár nyilvánosság előtt is vállalják, ám a most következő négy csillagjegy szülötteiben mindenképp közös, hogy odavannak a babusgatásért. 

Bika

A Bikák egyszerűen imádják a babusgatást. A lehető legromantikusabb dolognak találják, ha odabújhatnak valakihez. Ha erre vágynak, azt azzal fejezik ki, hogy sokkal engedékenyebbé és szelídebbé válnak, mint bármikor, sőt, még a híres-neves makacsságukból is hajlandók engedni a partner kedvéért. Az ilyesfajta fizikai kontaktus a jegy szülötteinek első számú szeretetnyelve, nem csupán a párkapcsolatban, de a családi és baráti kapcsolataikban is.

Rák

A Rákok alapvető igénye a babusgatás, melyet legalább annyira szeretnek adni, mint kapni. A hozzájuk közel álló emberekkel még beszélgetni is jobban szeretnek úgy, ha közben fizikailag is érintkezhetnek velük, hozzájuk bújhatnak. Ilyenkor érzik magukat a legnyitottabbnak, ugyanakkor a legsebezhetőbbnek is. Éppen ezért a jegy szülöttei számára a kényeztetés, becézgetés, simogatás olyasmi, amit nyilvánosan nem, csak diszkrét környezetben, például a saját otthonukban művelnek.

Ölelés

Fotó: Getty Images

Halak

A Halak szülötteinek olyan nagy szükségük van a babusgatásra, hogy ha épp nincs kihez bújniuk, akkor is gyakran odaképzelnek maguk mellé valakit. Bár nagyon nehezen nyílnak meg mások előtt, azonban akit a bizalmukba fogadnak, azzal szeretnek fizikailag is minél többet intim közelségben lenni. Számukra ez biztonságérzetet és egyben megerősítést is nyújt, amire érzékeny és sérülékeny természetüknél fogva folyamatosan szükségük van. 

Oroszlán

Az Oroszlán számára a vonzalom, illetve az összetartozás fontos kifejezési módja a babusgatás: a gyengéd érintések, simogatások, puszik, csókok. Akkor érzik csak igazán, hogy szeretik őket, ha ezeket folyamatosan megkapják a partnerüktől, illetve persze viszonozhatják is. A jegy szülöttei szerint ráadásul mindennek nem csak a négy fal között van helye. Ők azok, akik akár a nyílt utcán, idegen emberek szeme láttára is előszeretettel ölelkeznek vagy csókolóznak a párjukkal, ugyanis a vérükben van, hogy – ilyen módon is – feltűnést keltsenek.

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top