nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. április 21-27. – Húzd meg-ereszd meg

Nő a Hold és fokozódik a gyarapodással, anyagiassággal kapcsolatos feszültség a holdhoroszkóp szerint. Ennek csúcspontja a keddi telihold.

Egyfajta „húzd meg-ereszd meg” játszma alakul ki belül és kívül egyaránt…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

Heti holdhoroszkóp

Veled a Hold ereje (Fotó: Pexels)

SZERDA – április 21.: A növő Oroszlán Holdkor a legjobb hajat vágatni, mert hihetetlenül gyorsan regenerálódik, és dúsabbá válik. Ugyanígy a dauerolás is meghozza a várt eredményt. A Hold most tüzes, energikus jegyben jár, ami jó hatással van rád, ha sportolsz vagy bármilyen kemény fizikai munkát végzel.

CSÜTÖRTÖK – április 22.: A Föld napjával összhangban ma délután a Hold belép a Szűz jegyébe, ami a föld elemhez tartozik. Előtte még az Oroszlán méltóság és hiúság érvényesül. Sőt a növő Holddal nő is. 15:09-kor a Szűzbe lépő Hold hatékonyabbá tesz téged, és javítja a hatóanyagok hatékonyabb beépülését. Vagyis érdemes vitaminokat, ásványi anyagokat bevinned.

PÉNTEK – április 23.: A Hold egész nap a Szűzben jár, amitől precizitás lesz úrrá rajtad. Fogj egy papírt, írd le az érveket és ellenérveket! Bármiről legyen szó, ez a módszer segít a tisztánlátásban. Emellett figyelj oda, hogy mit eszel! Mivel még mindig nő a Hold, feltöltheted a kimerült vitaminraktáraidat. Nemcsak étellel, hanem pl. pakolásokkal a bőrödön keresztül.

SZOMBAT – április 24.: Mivel csak kora este vált jegyet a Hold, érdemes ma is táplálnod a szervezetedet, bőrödet vitaminokkal, ásványi anyagokkal. Még ma is a tegnapihoz hasonlóan analitikus kedvedben leszel. Az analizálás, elemzés nem árt, ha nem viszed túlzásba. A növő Hold kedvez a növények szaporításának, a tőosztásnak, a vetésnek. Várhatóan most minden gyorsabban nő. 

VASÁRNAP – április 25.: A Mérleg Hold érzékennyé és békére törekvővé tesz téged. Előbbi miatt lehet, hogy túlreagálsz egy kisebb nézeteltérést is. Utóbbi segít, hogy megtaláld a közös hangot. Ezeken kívül a kulturális igényed megnő. Egyelőre online tudsz színházba, moziba, kiállításra, koncertre menni. Keress érdekes programot!

HÉTFŐ – április 26.: A telihold előtti napon a Hold még az érzékeny, diplomatikus Mérlegben jár. Mediátorrá válhatsz, amennyiben vannak ilyen ambícióid. De ne avatkozz bele olyasmibe, amibe nem muszáj! Mára fodrászati és kertimunka-tilalom van érvényben. Érdemes ezt megfogadnod.

KEDD – április 27.: Telihold napján mindenki feszültebb és fáradékonyabb. Te is. Emiatt ma igyekezz a lehető legpasszívabb lenni! Így könnyebb átvészelned a mai napot. Egyébként fodrászati és kertimunka-tilalom van érvényben. Vagyis ma a passzivitás ideje van itt. (A teliholdról részletesen lejjebb olvashatsz.)

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 04. 21.

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 04. 21-27.

„HÚZD MEG-ERESZD MEG” TELIHOLD

Kedden telihold lesz: 05:33-kor (a napkeltével szinte egyszerre) a Skorpió Hold szembekerül a Bika Nappal. Mivel ez kora reggel lesz, előtte a telihold be fogja világítani az egész eget egész éjjel. Reggel keleten felkel a Nap, nyugaton a telihold lenyugszik. Amennyiben felszínesen alszol, ne csodálkozz, ha erre felébredsz még besötétített szobában is!

A keddi telihold azért lesz súlyos, mert két ellentétes minőség feszül egymásnak: a Skorpió Hold eltaszít, gyászol, a Bika Nap birtokol, ragaszkodik. Ebből lesz egy „húzd meg – ereszd meg” játszma. Kérdés, hogy melyik oldalon állsz, illetve mi az aktuális motivációd: megtartani = húzd meg, vagy ellökni = ereszd meg?
Ha szeretnéd balhé és szakítás nélkül megúszni ezt a napot, akkor legyél toleráns, sőt elnéző. Különösen azokkal, akik közel állnak a szívedhez!

Ez a nap arra jó, hogy kitaláld, mit vagy kit akarsz elengedni. Csak arra kell ügyelned, hogy „ki ne öntsd a gyereket a fürdővízzel”! Vagyis vigyázz azokra, akiket szeretsz!

Teliholdkor teljes a Hold és innentől elkezd fogyni. Érdemes fehér gyertyát gyújtani, és elhatározni, hogy most leszoksz, lefogysz stb. A fogyó Hold (vagyis a következő 2 hét) mindenre alkalmas, amitől meg akarsz szabadulni.

Heti holdhoroszkóp

Gyújts fehér gyertyát (Fotó: Pixabay)

A mostani teliholdtól ingerlékennyé válhatsz, ha a Bika vagy a Skorpió jegyében születtél. De Oroszlánként és Vízöntőként sem lesz könnyű napod.
Ne feledd, hogy teliholdkor sokkal több a baleset! Különösen a frontális, mert a Nap és a Hold „szembemegy” egymással. Szóval rendkívül elővigyázatosnak kell lenned, ha el akarod kerülni a bajt.

 

Ez is érdekelhet nő kádban citrusok közt Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top