nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. április 28. – május 4. – Alakformálás a Holddal

A fogyó Hold már a bikiniszezonra való készülődést, alakformálást, fogyókúrát teszi aktuálissá és hatékonnyá a holdhoroszkóp szerint.

Vágj bele most! Azt fogod tapasztalni, hogy még a Hold is a segítségedre siet…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – április 28.: Ma már csak egy rossz emlék a tegnapi telihold. A mai nap alkalmas sütésre, befőzésre a holdhoroszkóp szerint. Minden finomra sikerül, ha rászánod magad. Érdemes kiszellőztetned a lakást és az ágyneműket is. Utóbbit csak akkor, ha száraz az idő. Csodásan felfrissülsz te is és a környezeted is.

CSÜTÖRTÖK – április 29.: Ma egész nap a Nyilasban jár a Hold. Vitálisnak és erősnek érzed magad. Kicsattansz a tettvágytól. Ezt fordíthatod a karriered építésére vagy segítségnyújtásra. De a lelkesedésed arra is jó, hogy elszánd magad az ideális, vágyott alak elérésére. Készíts tervet, olvass utána! Táplálkozás és mozgás együttesen fog eredményt hozni.

Heti holdhoroszkóp

Nádszál… (Fotó: Pixabay)

PÉNTEK – április 30.: Április utolsó napján több tilalom van érvényben: fogászati, patyolat és kertimunka-tilalom. A Hold a Nyilasban jár, csak estefelé lép át a Bakba. Amíg a Nyilasban jár, továbbra is lelkes és tetterős leszel. Amint a Bakba lép a Hold, fegyelmezetté és hatékonnyá válsz. Könnyebb lesz koncentrálnod. Mindegy, hogy tanulsz, dolgozol vagy háztartást vezetsz, eredményessé válsz.

SZOMBAT – május 1.: Fogy a Hold, ráadásul a Bakban jár, ami hihetetlenül fegyelmezetté tesz. Főleg, ha szeretnél leadni pár kilót. Most hatékonyan fogyókúrázhatsz, méregteleníthetsz. Ez akkor lesz látványos, ha készítesz előzetes étrendet. Ehhez most lesz kellő türelmed. Megkereshetsz szakembert, ha biztosra akarsz menni, ugyanis a személyre szabott tervezet a legjobb…

VASÁRNAP – május 2.: Anyák napján a Hold a Bakban jár, majd késő este vált jegyet. Vigyázz, mert a Bak meglehetősen hűvös, távolságtartó, józan. Édesanyád felköszöntésénél ezt lágyítanod kellene. Szerencsére ez nem fog nehezedre esni. A józanság sosem árt. Most se: megvéd attól, hogy feleslegesen sokat költsél. Hiszen tudod, hogy édesanyád sem várja el.

HÉTFŐ – május 3.: A fogyó Hold aktuálissá teszi a szőrtelenítést és a bőrtisztítást. Ha most csinálod ezeket, hosszabb ideig nem kell megismételned. A kertben tanácsos gyomlálnod, illetve a kártevők ellen védekezned. De csak akkor csináld, ha értesz hozzá, és van már valamennyi gyakorlatod!

KEDD – május 4.: A mai nap a tegnapi hasonmása. Szinte mindent ugyanúgy csinálhatsz. Ma is tanácsos szőrtelenítened és arcradírral, testradírral megtisztítanod a bőrödet. Illetve a kertben szorgoskodnod, ha értesz hozzá. Közben ne felejtsd el, hogy a Vízöntő Hold hajlamosít a bolondozásra, ami megkönnyíti a dolgodat.

Heti holdhoroszkóp

Friss erő (Fotó: Pixabay)

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 04. 28-05. 04.

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 04. 28.–05. 04.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top