nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. május 11–17. – Tedd, amit tudsz, ott, ahol vagy, azzal, amid van

Minél többet próbálkozol, annál többször fogsz elbukni. Minél többször buksz el, annál gyakrabban állhatsz talpra az angyalhoroszkóp szerint. De minden újabb felállással egyre erősebb leszel.

Az angyalok azt szeretnék, hogy úgy vágj bele az előtted álló feladatokba, hogy tisztában vagy a képességeiddel és összeállt a fejedben egy terv, amelyet követve hibátlanul eleget tudsz tenni a kihívásoknak. Amennyiben mindent sikerül pontosan megcsinálnod, nem lesz semmi gond, meg fogsz tudni birkózni a dologgal. Tisztában vagy a saját képességeiddel, s nem is lehet kérdés, hogy egy kis odafigyeléssel ezt is kirázod a kisujjadból az angyalhoroszkóp szerint.

Heti angyalhoroszkóp

Erős vagy és bátor (Fotó: Pixabay)

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy használd ki a hét utolsó napját, ami alkalmat ad arra, hogy olyasmit tegyél meg, ami tőled kicsit szokatlan, de kimozdít a komfortzónádból. Nem kell folyton a biztonságos, kiszámítható játékokat játszanod, örülj, ha extrém dolgokat próbálhatsz ki, hisz ezek adnak élményeket és lendületet ahhoz, hogy tovább menj az úton. Ragadd meg a lehetőséget és tudod, ahogy a mondás is szól: carpe diem/élj a mának!

Bika

Az angyalok szerint akad valaki a közvetlen környezetedben, akiről úgy gondolod, nem feltétlenül a jó irányba halad. Finoman megpróbálod erre felhívni a figyelmét, de ahogy mondani szokás, süket fülekre találsz. Te azonban mindent megtettél az érdekében, minden lehetséges veszélyre figyelmeztetted, ne legyenek ezután álmatlan éjszakáid miatta. Ez az ő élete, ha elhasal, majd a saját hibájából tanul.

Ikrek

Az angyalok szerint mihamarabb szeretnél végezni a feladataiddal, valami azonban mindig közbejön. Ha valóban fontos neked, hogy időben szabadulj, ne hagyd magad kizökkenteni, egyszerűen zárj ki mindenkit, minden zavaró tényezőt, és csak arra fókuszálj, amit éppen csinálsz. Minden más várhat még, most ez az, ami prioritást élvez. Ne futkározz feleslegesen, csak a lényegre koncentrálj!

Rák

Az angyalok szerint a hét eleji lelkesedésed alábbhagy csütörtök környékén, mert az általad elvárt eredmény nem jön olyan gyorsan, mint azt vártad. Csak azért, mert valami nem sikerül elsőre, nem szabad lemondóan otthagynod csapot-papot és egyszerűen hátat fordítani mindennek. Ha másért nem, saját magadért próbáld végigvinni a dolgot! A hétvégén ugyanis semmi más nem fog számítani, csakis a tudat, hogy te minden tőled telhetőt megtettél!

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy lesz valaki a héten, aki hirtelen haragjában rajtad tölti ki indulatait, miközben te egyáltalán nem tehetsz semmiről. Noha nagyon rosszul esik, hisz nem ezt vártad, próbálj higgadt maradni és emelkedj felül a szituáción. Igyekezz nem belesüppedni a mocsárba a másik mellé, inkább segíts neki, nyújtsd felé a kezed, hogy legyen egy ember, akibe belekapaszkodhat, ha bajban érzi magát. Hidd el, ő maga is rá fog jönni, nem érdemelted meg, hogy ilyen nagyot rúgjon beléd.

Szűz

A többiek tanácstalanok abban a tekintetben, hogyan is kellene egy közös feladatot megoldanotok, te viszont elkaptad a logikai fonalat. Az angyalok azt üzenik, igyekezz a tudtukra hozni és megértetni velük, merre kell továbblépnetek ahhoz, hogy mihamarabb, a legkisebb zökkenőkkel érjetek a dolog végére. Büszke lehetsz magadra, hisz ha nem vagy ott, ülhetnétek mindannyian napestig felette, akkor is megoldatlan maradna az egyenlet.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, nehéz helyzetbe kerülsz a héten, mert valaki óriási szívességet kér tőled, amelyre szíved szerint azonnal nemet mondanál. Nem a segítőkészség hiányzik belőled, hanem túl nagy áldozatokkal járna a dolog, ha úgy tennél valamit, hogy az neked okozna veszteséget. Próbáld finoman és logikusan elmagyarázni, hogy ez így miért nem megy. Vigyázz magadra, míg az a veszély fenyeget, hogy szakadékba zuhansz, és fogd a másikat is, nehogy beleessen! Találjatok egy arany középutat, amely mindenkit boldoggá tesz.

Skorpió

Az angyalok szerint nem igazán fűlik a fogad valamihez, amivel a héten megbíztak. Emiatt folyamatosan azon gondolkodsz, milyen kifogást találj ki, amivel megszabadulsz ettől a tehertől. Rá kell azonban jönnöd, hogy minél tovább taktikázol, annál kevésbé lesz esélyed arra, hogy menekülő útvonalat találj. Hidd el, ha időben nekiveselkedsz, még azelőtt végzel majd vele, mielőtt eszedbe jutna panaszkodni miatta. Munkára fel!

Nyilas

Az angyalok szerint olyasmiről próbálod meggyőzni a környezetedet, amivel kapcsolatban soha nem fognak veled egyetérteni. Emiatt kakukktojásnak érzed magad, ám mivel büszkén vállalod a véleményedet, egyáltalán nem zavar, hogy kilógsz a sorból. Minden ember értéket képvisel önmagában is. Az, hogy ki-ki miként ítél meg másokat, gyakran eléggé szubjektív. Pontosan emiatt nem érdemes olyanokat győzködnöd, akiktől az objektivitás szikrája sem várható el. Higgy magadban és az álmaidban!

Napi horoszkóp

Szépség (Fotó: Pixabay)

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy bár eddig megpróbáltál a békesség érdekében köntörfalazni, ez a héten már nem tűnik működőképesnek. Itt az ideje annak, hogy őszintén kimondd, ami benned van, nem kell bujkálnod. Ha véleményed van, ne titkold el, igenis hallasd a hangodat, mert neked is lehet olyan álláspontod, amit nem kell titkolnod csak azért, mert az nem egyezik a többiekével. Vállald önmagadat még akkor is, ha ez másoknak nem tetszik!

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy akadnak a környezetedben olyan személyek, akiknek egyáltalán nem osztod a véleményét, nem tudsz a világnézetükkel azonosulni. Nem is kell beállnod a sorba, s ha valaki nagyon idegesít, messziről kerüld el! Ha ez mégsem sikerül, igyekezz teljesen közömbös maradni. Ne menj bele felesleges vitákba, akkor sem, ha egyértelműen igazad van, mert úgysem tudod erről őket meggyőzni.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten valaki igen súlyos titkot bíz rád, amivel nem tudsz mit kezdeni. Mivel azonban a titok az titok, kötelességed megtartani, nem mondhatod el másnak. Igyekezz nem egyfolytában erre gondolni, vonatkoztass el tőle! Ha ez egyáltalán nem megy, próbálj beszélni azzal a személlyel, aki ezt a terhet a nyakadba varrta. Hisz senki nem várhatja el, hogy egy ilyen súllyal a hátadon egyszerűen továbblépsz, mintha mi sem történt volna. Elég neked a saját életed!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top