nlc.hu
Horoszkóp

A rémálmok szerencsét hozhatnak

5 ijesztő álomkép, ami nem jelent rosszat

A rossz álmok megkeseríthetik az éjszakádat. Az alvás minőségére is negatívan hat, és rossz érzés maradhat utánuk egész napon át.

Az alvás közbeni álomszakasz nem a legpihentetőbb része az éjszakának. Ha valaki nagyon sokat van ebben a fázisban, akkor valójában sem az agy, sem a test nem tudja magát kipihenni. Ha ezt tapasztalod, mindenképpen érdemes szakembert felkeresni, mert ilyen esetben alvásklinikán vizsgálják a jelenséget, ugyanis hosszú távon súlyos tüneteket okozhat.
A rémálmok nagyon megkeseríthetik az éjszakát és a nappalt is. Éjjel nem akarsz visszaaludni a nyomasztó képek miatt, reggel azon mélázol, hogy vajon van-e üzenete a baljós álmoknak?

férfi és nő alszanak

Fotó: Unsplash

1. Zuhanás

Az egyik leggyakoribb álomkép, ami nagyon élethű lehet. Szinte megáll a szíved, amikor egy végeláthatatlanul magas felhőkarcolóról zuhansz, vagy hatalmas szikláról esel le.
A jelentése általában egy fel nem dolgozott problémára utal, önbizalomhiányra, vagy valami zavaró feladatra. Ebbe az irányba kutass!

2. Jóbarátod halála

A halálról való álmok napközben sokáig képesek veled maradni. Ha egy közeli barátodról álmodsz ilyet, akkor valamilyen jó hírt kapsz majd. Ilyen álmok után az is előfordul, hogy az illetővel teljesen véletlenül összefutsz.

3. Feléledő halott

Nagyon ijesztő álomkép, ha egy temetésen, vagy egy koporsóban hirtelen felül a halott, vagy megmozdul. Ez a horror a közeledő szerencsét jelzi, reggel erre koncentrálj!

4. Temető, sír, koporsó

Szintén misztikus filmbe illő álomjelenetek kellékei. Nyomasztó hangulatot hoz magával, és kérdéseket: valaki halálát jósolja? Szerencsére ez sem jelent rosszat, sőt. A befejezést, véget szimbolizáló álmok azt mutatják, hogy valami lezárás következik, jó értelemben. 

5. Szerelmed halála

Szörnyű lehet ebből az álomból ébredni, főleg a partnered mellett. Ez nagyon jó álom kapcsolat szempontjából! Sikerül kitűzni egy közös célt, vagy továbblépni felé, de jelezheti a közelgő gyermekáldást is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top