nlc.hu
Horoszkóp

Ettől az ételtől kiéhezett szexi ragadozóvá válsz

Szexuális étvágygerjesztő nőknek a csillagjegyük szerint

Az afrodiziákum szó kapcsán leginkább az ugrik be, hogy a férfiak fogyasztanak vágykeltő ételeket. Pedig vannak kifejezetten nőknek ajánlott csodaszerek, és minden csillagjegynek megvan magáé.

Többnyire férfi potencianövelőként gondolunk a az afrodiziákumokra, a szexuálisan serkentő ételekre-italokra, fűszerekre. Ez tévedés, a női vágyat is ugyanúgy fel lehet korbácsolni bizonyos élelmiszerek fogyasztásával.
Próbáljátok ki a pasiknak ajánlott szereket, és az alábbiakat is együtt! Az erotikus illóolajos masszázs pedig evés előtt, vagy utána is bevethető, hogy még biztosabb legyen a hatás.

nő pizzabugyival

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Gyömbér
Nagyon erős immunerősítő, és ájurvéda is a tűz elem fokozójaként ismeri. Libidónövelő hatása a nemi szervek vérkeringés-fokozásán keresztül hat. Teaként is fogyasztható, de a szusi mellé tálalt gyömbért is tolhatod nagy mennyiségben.

Bika (április 20. – május 20.)

Méz
Rengeteg hasznos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, boron nevű összetevője a szexuális fáradtság ellenszere, a nemi hormonok termelésére hat. Legyél édes a kedveseddel, ragadjatok össze mézzel.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Eper
Az eper és a pezsgő – ami szintén hatásos vágyfokozó – kettőse a szenvedélyről, a luxusról szól. Az eper gazdag C vitamin forrás, ami szintén az erekre van jó hatással. Csokoládéba mártva pedig egész erotikusan eheted… és egyből a pasidra is hat.

Rák (június 22. – július 22.)

Ánizs
A Rák hölgyek ösztrogéntermelésére az ánizs összetevői csodaszerként hatnak. Ennek a hormonnak az egyensúlya is felelős a vágyért, az ánizs

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Bor
Az alkoholos italok természetesen csak kis mennyiségben hevítenek, ha túl sokat iszol, épp az ellenkezőjét érik el. A bor az ókor óta részei a Bacchanáliák orgiáinak, a benne lévő hisztaminnak köszönhetően. Válassz egy finom vöröset, és fogyasszátok – szó szerint… – élvezettel.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Tejszínhab
Tudományosan nem bizonyítható tény, de a tejszínhab a Szűz hölgyek vágyához meglehetősen hozzátesz. Először képzeld el, hogyan játszhattok el egy flakon tejszínhabbal egymás testén, vesd be, és jöhet a hatás.

nő szexin gyümölcsöt eszik

Fotó: Unsplash

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Szerecsendió
Az indonéz világ ősidők óta használja euforikus szertartásokhoz. Ez a fűszer rendkívüli szenvedélyessé teszi a testi szerelmet, persze jóval kisebb mennyiségben, mint ami a teljes bódulatot okozza. Ahhoz ott vagytok egymásnak.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Fahéj
Rengeteg mágikus szertartás kelléke, ami erőteljes libidó és potencianövelő is. Keleti ételek ízesítője, desszertekben és italokban is megállja a helyét. 

Nyilas (november 22. – december 21.)

Chai tea
Ha eddig az esti étkezések után kávéztál, hogy éber maradj: felejtsd el! Igyál helyette chai teakeveréket, ami az élénkítő fekete teán kívül az itt leírt serkentő fűszerek szinte mindegyikét tartalmazza. Gyömbér, fahéj, szegfűszeg, bors – hát még ha mézzel ízesíted!

Bak (december 22. – január 19.)

Zeller
Madame Pompadour (aki Bak jegyű volt!) titkos fegyvere, amit 14. Lajoshoz közeledve gyakorta vetett be. Próbáld ki te is, nyersen ropogtatva erőteljesebb a hatás.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Füge
A legelső bűn gyümölcse. Egy félrefordítás miatt lett alma, amivel Éva édes bűnbeesésbe csábítja Ádámot. A rengeteg mag miatt a termékenység szimbóluma, káliumtartalma pedig a szexhez fontos hormonoknak segít.

Halak (február 19. – március 20.)

Bors
A jó, borsos étel a legjobb barátod lesz: az adrenalinszintet és a boldogsághormonokat is növeli. Szinte természetes ópiátként segít a bódulat növeléséhez. Amit csak fokozni lehet, hiszen a jelenléted már megadja az alapot.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top