nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. május 26. – június 1. – Sokszoros erejű nap hat ránk

A szerdai telihold teljes holdfogyatkozással jár együtt.

Holdfogyatkozáskor a Nap, a Föld és a Hold egy vonalba kerül, és a Föld kitakarja a Nap fényét. Ettől a telihold elsötétül. Szerencsére mindez Európában és Magyarországon nem lesz látható. Közben ez egybeesik Buddha születésnapjával, ami az év második tízmilliószoros napja. Szóval ez egy sokszoros erejű nap. 

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

Heti holdhoroszkóp

A Hold hat ránk (Fotó: Pixabay)

SZERDA – május 26.: Ma tízmilliószoros nap van, ami a buddhistáknál ünnep. Mindegy, hogy miben hiszel, a tüzes Nyilas telihold ma szenvedélyessé és/vagy indulatossá tehet téged és másokat is. Tudd, hogy ma fodrászati és fogászati tilalom van érvényben! Semmi sem kötelező, csupán javasolt. (Teliholdról részletesen lejjebb.)

CSÜTÖRTÖK – május 27.: Már fogy a Hold, de még mindig a Nyilasban jár. Szóval a tegnapi szenvedély és indulat még jelen van, de már csillapodik. Ez a tűz hasznos lehet pl. a fogyókúrában. Tanácsos tüzes fűszereket használnod: gyömbért, fahéjat, chilit. Persze csak akkor, ha bírja a gyomrod. Nem cél, hogy kínozd magadat.

PÉNTEK – május 28.: Ma már a Bakban jár a Hold, ami egy fegyelmezettebb stílust hoz neked. Szokatlan módon ma több tilalom van érvényben: fodrászati, kerti munka, fogászati és patyolati tilalom. Ez utóbbi azt jelenti, hogy ma nem tanácsos tisztítóba vinned a ruhákat, mert könnyen kifényesedhetnek.

SZOMBAT – május 29.: A fogyó Hold még a Bakban jár. Ettől fegyelmezett és következetes leszel. Érdemes lenne átgondolnod, hogy mitől kellene megszabadulnod. A Bak Hold segít, hogy reálisan ítéld meg a helyzetet. Ezt kihasználva kinyithatnád a szekrényedet, és átválogathatnád a ruháidat, cipőidet, táskáidat. És ezzel a lendülettel dobáld ki azokat, amiket 2 éve nem használtál!

VASÁRNAP – május 30.: Gyereknapon a Hold a bohókás Vízöntőbe lép, és feldobja a napodat. Mindegy, hogy hány éves vagy: lakik benned egy gyerek, akit ma el kell vinned valami vidám programra. Ha vannak gyerekek a közeledben, akkor egyszerűbb dolgod van. A Vízöntő Hold számtalan ötletet hoz neked.

HÉTFŐ – május 31.: Tudtad, hogy ma van a Dohányzásmentes Világnap? Ez a fogyó Holddal együtt nagyszerű esély arra, hogy leszokj a dohányzásról. Amennyiben nincs ilyen rossz szokásod, akkor legyél őszinte magaddal, és keresd meg, mi az, amiről le kéne szoknod! Meglátod, hogy most sikerülni fog.

KEDD – június 1.: A Hold délelőtt lép át a Halakba, ami aktuálissá teszi a mosást, locsolást, öntözést és mindenféle vizes tevékenységet. Ma fodrászati tilalom van érvényben. Fodrász helyett menj talpmasszőrhöz! A fogyó Halak Hold segít a méregtelenítésben, amire az egyik leghatásosabb módszer a talpmasszázs.

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 05. 26-06.01.

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 05. 26-06.01.

TELJES HOLDFOGYATKOZÁS ÉS TÍZMILLIÓSZOROS TELIHOLD

Szerdán 13:15-kor az Ikrek Nap és a Nyilas Hold egymással szembe kerül. Méghozzá úgy, hogy egy vonalba kerül a Nap, a Föld és a Hold. Ezáltal a Föld kitakarja a Nap fényét, és a telihold elsötétül. Ez a holdfogyatkozás. Amit most szerencsére nem lehet látni Európában, Afrikában és a Közel-Keleten. Ennek örülünk, mert a holdfogyatkozás brutálisan megnöveli a telihold feszültséget generáló erejét.  

Heti holdhoroszkóp

Holdfogyatkozás (Fotó: Pixabay)

Ráadásul ez a telihold a buddhisták nagy ünnepére, Buddha földi születésének napjára esik, ami tízmilliószoros nap. Tízmilliószorosára növeli a feszültséget és az elengedés esélyét is. Ezen a napon minden megsokszorozott erővel hat vissza rád. Vagyis érdemes odafigyelned arra, hogy mit gondolsz, mondasz, és teszel. Ezek pontosan tízmilliószorosan térnek vissza hozzád. Ez igaz a jóra és a rosszra egyaránt.

Most a levegő (Ikrek) és a tűz (Nyilas) egymásnak feszülését tapasztalhatod. Ha sikerül megtalálnod az egyensúlyt, akkor a levegő fellobbantja a tüzet. De ha nem, akkor a levegő elfújja a tüzet. A levegő a beszéd, a tűz a szenvedély. Nem baj, ha ma szenvedélyesen beszélsz. De beszéded ne legyen agresszív! Mert ezzel a másikat védekezésre, vagy – ami még rosszabb – támadásra „kényszeríted”. Vagyis veszekedés, sőt szakítás lehet az eredmény.

A közlekedésben is óvatosnak kell lenned. Ma a szembe jövő emberek, járművek okozhatnak bajt. Egyetlen dologgal védheted ki a legrosszabbat: a balesetet, éberséggel.

Igaz, hogy kora délután van maga a telihold, de még másnap is érezteti kellemetlen hatását.

Amennyiben az Ikrek, vagy a Nyilas jelében születtél, vigyázz magadra és azokra az emberekre, akik fontosak számodra! De ha Szűz vagy Halak szülött vagy, akkor sem árt az óvatosság.
Természetesen bármely jegy szülöttje vagy, jó, ha körültekintően mozogsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top