nlc.hu
Horoszkóp

Havi horoszkóp

Havi horoszkóp 2021. júniusra

A Neptunusz, a Nap és a Merkúr között nehéz konstelláció jön létre, amelyből arra következtethetünk, hogy figyelmesebbnek, óvatosabbnak kellene lennünk, így kerülhetjük el a csalást, a csalódást.

Kos – júniusi horoszkóp

Ha kommunikációról van szó, akkor sajnos most nem állsz a helyzet magaslatán. Ezért lényeges, hogy ha valamit nem értesz, ha valamiben bizonytalan vagy, akkor kérdezz! Illetve te is világosan fejezd ki magad. Megeshet, hogy olyan hír juthat a fülecskédbe, amelynek hatására úgy érezheted, hogy az élet mégis igazságos. A szerelmi kapcsolatokban te lehetsz az, aki miatt a viszony feszültté válhat. Ha el akarod kerülni a szakítást, alkalmazkodj!

Havi horoszkóp

Hortenzia (Fotó: Pixabay)

Bika – júniusi horoszkóp

Előfordulhat, hogy olyan helyzet jön létre, amelyet nehezebben tudsz kezelni. Megeshet, hogy rád kényszeríthetnek olyan dolgot, ami úgy hiányozhat neked, mint a hátadra egy púp. Pénzügyeid hullámzó képet mutathatnak, mert becsaphatnak, félrevezethetnek, ami pénzt húzhat ki a zsebedből. Ugyanakkor könyvelésed bevételi oldala is mozgásba lendülhet. Ha külföldre utazol, bonyolult helyzet jöhet létre, vigyél magaddal a tervezettnél jóval több pénzt!

Ikrek – júniusi horoszkóp

Talán zűrös-zavaros helyzetbe kerülhetsz. Megeshet, hogy a felettesed viselkedése előtt állhatsz meglepetten. De az is, hogy felmerül benned a változtatás lehetősége, amelyre azért kellene még várni egy kicsit, mert rosszabb helyzetbe kerülhetsz, mint amiben most vagy. Közben a sors nem hagy magadra ebben a furcsa helyzetben. Ha pénzről van szó, előnyös helyzetet is élvezhetsz. Ha párkapcsolatban élsz, a társadnak anyagi problémája adódhat.

Rák – júniusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege, és ha nem tudtok tisztázó beszélgetést folytatni, akkor megeshet, hogy az útjaitok szét is válhatnak. A kapcsolataidnak talán soha nem vetted még olyan jó hasznát, mint ebben a hónapban. Ennek köszönhetően olyan szerencséd lehet, hogy hirtelen a környezetedben az irigyeid száma megduplázódhat. Ha külföldre utazol, összességében a dolgok jól alakulhatnak.

Oroszlán – júniusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy a politika beleszólhat az életedbe. De megeshet, hogy annyi feladat és annyi változás szakadhat a nyakadba, hogy alig bírod az iramot. Előfordulhat, hogy orvosi vizsgálatra kerülhet sor. De az is megeshet, hogy nem a saját egészséged miatt kell aggodalmaskodnod, hanem közeli ismerősé miatt. Nem lesz könnyű beismerni, hogy korábban tévedtél, és változtatni kellene, hogy a nagyobb problémák elkerülhetővé váljanak. Valaki rád bízhatja a titkát.

Szűz – júniusi horoszkóp

A munkában, megélhetésben alakulhat ki nehéz helyzet. Az is lehet, hogy kiderülhet, tévedtél. Ezt nem lesz könnyű beismerni, de ha meg akarod tartani mindazt, amibe már sok energiát fektettél, akkor muszáj lesz máshoz és másokhoz igazodni. Nem érdemes most állást változtatni, mert rosszabb helyzetbe kerülhetsz, mint amiben jelenleg vagy. A házasságokban, régi együttélésekben a társad titkolhat valamit, vagy nem lát tisztán, ez okozhat gondot.

Havi horoszkóp

Csillám (Fotó: Pixabay)

Mérleg – júniusi horoszkóp

Fontos, hogy ne vidd haza a munkahelyi gondokat, és az otthoni problémákkal sem terhelnéd a munkatársaidat vagy a felettesedet. A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek, megeshet, hogy az útjaitok elválnak egymástól. A munkahelyeden nagyobb változások következhetnek be, amelyek miatt azért ne aggódj, mert a későbbiekben a dolgok kedved szerint alakulhatnak. A felettesedre nagy hatást gyakorolhatsz, főnököd akár a tenyeredből is ehet.

Skorpió – júniusi horoszkóp

Olyan dolgok következhetnek be, amelyek nagyon jó hatással lehetnek a jövődre. Ha külföldre utazol, akkor változó helyzet jöhet létre, amikor élvezheted a kint töltött időt, de közben nehéz helyzet is bekövetkezhet. Ezért köss biztosítást, vigyél magaddal több pénzt és jól felszerelt gyógyszeres ládikót. Felettesed paprikás hangulatba kerülhet, ezért nem érdemes vele olyan beszélgetést folytatni, ami főként neked fontosabb.

Havi horoszkóp

Tűzliliom (Fotó: Pixabay)

Nyilas – júniusi horoszkóp

Ebben a hónapban legyen mindennél fontosabb az egészséged megőrzése. Ha betegséggel küszködsz, vagy műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, jó időben lehetsz jó kezekben. Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek bonyolításának. A házasságokban, régi együttélésekben a társad most nyitottabb, elfogadóbb, ezért most add elő mindazt, amit szeretnél vele megbeszélni. Ha pénzről van szó, figyelj jobban, mert kár, veszteség érhet.

Bak – júniusi horoszkóp

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad igyekezhet a kedvedben járni. Ő az, aki mindent megtehet azért, hogy a viszonyotok kiegyensúlyozott legyen. Ám te sajnos most erre nem vagy nyitott. Sőt, olykor megfordulhat a fejecskédben, hogy talán a távozás hímes mezejére kellene lépned. Roppant balesetveszélyes ez a hónap, ezért légy sokkal óvatosabb. Előfordulhat, hogy a pénz miatt kényszerhelyzetbe kerülhetsz, és nem teheted azt, amit igazán szeretnél.

Vízöntő – júniusi horoszkóp

A munkában sikeressé válhatsz. Megeshet, hogy újabb feladatot kaphatsz, amelyet örömmel végzel. A munkahelyeden történő események miatt megeshet, hogy szerencsésnek érzed magad. Ha pénzről van szó, akkor is mázlista lehetsz. Arra azonban ügyelj, hogy ne adj olyanra ki, ami felesleges. Megeshet, ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt extra kiadásra kerülhet sor. Inkább vedd meg neki, amit szeretne. De pénzt ne adj a kezébe, mert eltapsolhatja.

Halak – júniusi horoszkóp

Megeshet, hogy a szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra. Ha a kapcsolatotokban voltak nehézségek, akkor ezeknek búcsút inthettek. Erre azért kerülhet sor, mert talán soha nem voltál annyira elfogadó, annyira toleráns, mint most. A munkában viszont olyan helyzet jöhet létre, amely miatt idegessé válhatsz. A kollégák között vannak olyanok, akik miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Különösen, ha pénzről van szó, amivel egy kollégát igazságtalanul díjazhatnak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top