nlc.hu
Horoszkóp

Fejleszd az éleslátásodat ásványokkal

Erősítsd fel az érzékelésedet ezzel a négy kristállyal

Ha szeretnél meglátni és meghallani dolgokat, amik az érzékelés mögött vannak, válassz olyan ásványt, ami segíteni fog.

Az ásványi kövek, kristályok rezgéseit nagyon sokrétűen használhatod. Születésköveddel bevonzhatod a szerencsét és a sikert, míg más ásványok a tanulásban vagy az ellazulásban segítenek. Ha úgy érzed, elvesztél a mindennapokban, és néha elkelne a segítség a tisztánlátáshoz, válassz egy ásványt, amire éppen szükséged van.

kristályok tenyérben

Fotó: Unsplash

Lazurit: éleslátás

Segíteni fog a nehéz, összetett helyzetekben átlátni a háttérben meghúzódó szálakat. Ezzel a kővel megérzed az adott helyzet energiáját, és úgy tudsz majd dönteni, cselekedni, hogy az valóban a legjobbat hozza ki belőled és a szituációból is.
Feküdj le, tegyél egy kis darab lazuritot a homlokod közepére, a harmadik szem csakra helyére. Maradj így, relaxálj, vagy meditálhatsz is: koncentrálva a hatására.

Labradorit: tisztánhallás

Képes leszel a lényeget kiszűrni minden mondanivalóból, méghozzá a lehető leggyorsabban. Érzékennyé válsz spirituális üzenetek fogadására, és azoknak az embereknek a hangját is kihallod a tömegből, akik számodra valamiért fontosak. A képesség felerősödéséhez hordj labradorit fülbevalót, vagy nyakláncot.

Ametiszt: felismerés

A legfontosabb bölcsességet juttatod el az elmédbe, a körülötted lévő világból. Egy információközponttá válsz, érzelmek, érzések és gondolatok futnak át rajtad az ametiszttel, de nem terhelnek: kiszűröd azt, amire szükséged van a fejlődéshez. Helyezz ametisztet a szívcsakrádra, és szeretet-meditációval fokozd a rezgéseit.

Rózsakvarc: intuíció

Ha eddig is voltak megérzéseid, most még erősebbé és pontosabbá teheted azokat. használd többet az ösztöneidet, amit fejleszthetsz különböző technikákkal, de a rózsakvarccal is. Tarts magadnál egy darabot a zsebedben, az asztalodon, vagy hordd ékszerként, vagy mála formájában.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top