nlc.hu
Horoszkóp

A Vízöntő erogén zónáját szokatlan helyen leled

Ez a titkos erogén zónád a horoszkóp szerint

A nyár egyik szépsége, hogy a könnyed, libbenő ruhákban nőkből és férfiakból is sokkal több mutatkozik meg, mint a hűvös napokon. De hol rejtik az egyes csillagjegyek az érzékeny pontjaikat?

Minden csillagjegyhez rendeltetett egy testrész, ami nem csupán az egészségi állapotod szempontjából lehet mérvadó. Természetesen jó, ha tudod, hogy mire kell ügyelni a horoszkóp alapján, ha étkezésről, mozgásról, életmódról van szó. De van még egy extra jelentősége is: itt rejtőzik a legérzékenyebb pontod, a fő erogén zónád. Fedezd fel a horoszkóp segítségével!

szexi testek

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Fej: nem véletlenül mondják, hogy fejjel mész a falnak. Kérj fejmasszázst a párodtól, és súgd meg neki, hogy milyen vágykeltő, ha a hajadban babrál. Ezt még nyilvánosan is megteheti, senki nem botránkozik meg…

Bika (április 20. – május 20.)

Nyak, hát: egy erotikus hátmasszázstól a mennyekbe repülsz. Bármilyen cirógatás, harapdálás a nyakad tájékán szenvedélyesen beindít.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Karok: bár az intellektussal lehet téged legjobban felborzolni, fizikai szinten a karjaid az érzékeny testrészek. A hidegben egy forró simogatás, vagy éppen a melegben egy hűvös tenyér egyből felborzolja a kedélyedet.

Rák (június 22. – július 22.)

Mellkas és mellek: a legérzékenyebb testrészeid. Ha nem vagytok intim helyzetben, elég lehet, ha kedvesed csak ráhajtja a fejét. Ha kettesben vagytok… rátok bízzuk, mi történjen a hálószobában!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Hát és vállak: erőteljes, őszinte ember vagy, nem csoda, hogy ezekben a testrészeidben vannak az erősségeid. Ha vállat szabadon hagyó ruhát viselsz, már néhány finom csóktól majd’ elalélsz.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Köldök és gyomor: a te erogén zónádat leginkább akkor tudja a kedvesed kényeztetni, ha kettesben vagytok. Tálalhatsz neki egy gombóc fagyit is a hasadon, mindketten jól jártok.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Deréktájék: az alsó háti részen, a keresztcsontod tájékán izgat fel legjobban, aki ismer. Aki nem ismer, annak hagyd, hogy rátaláljon. Finom olajos masszázs is jöhet, az izmoknak is jót tesz.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Nemi szervek: nem véletlen, hogy te vagy legszenvedélyesebb csillagjegy, és sokszor a legszexibbnek is tartanak. Erogén zónáidat kényeztetve a csúcsra is eljutsz, utána rajtad a sor viszonozni!

Nyilas (november 22. – december 21.)

Comb, alhas: nem nehéz téged táncba vinni, elég, ha a combodat simogatja a párod. Ez a jelzés jól jöhet: az unalmas társaságból gyorsan távozol, ha megkapod az izgató figyelmeztetőt.

Bak (december 22. – január 19.)

Láb, térd: nem éppen az első testrész, ami eszébe jut bárkinek, ha simogatni szeretné a másikat. Kerek perec mondd el a partnerednek, hogy ezzel irtóra felcsigáz. Élni fog vele.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vádli, sarok: kinek másnak lenne ilyen különös Achilles-pontja, mint neked? Egy olajos vádli masszázs, vagy pár cirógató körkörös mozdulat… és máris készen állsz tovább haladni az élvezetek felé.

Halak (február 19. – március 20.)

Talp, lábujjak: a legjobb előjáték lehet, ha a szerelmed egy illatos lábfürdő után kényeztető talpmasszázsba kezd. A kedvedért kitanulhatja a műfajt, de ha csak csókokkal illeti a lábfejed, az is a mennyekbe röpít.

(via zodiacfire)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top