nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2021. június 22–28. – Engedd be a fényt életedbe!

Az angyalok szerint úgy tűnik, felhúztad a redőnyt, beengedted a világosságot és rájöttél bizonyos dolgokra, amelyekkel kapcsolatban eddig a sötétben tapogatóztál az angyalhoroszkóp szerint.

Az angyalok szerint most már pontosan tudod, mit kell tenned annak érdekében, hogy megfelelően megoldd az egyenletet, amely eddig annyira tele volt ismeretlennel, hogy esélyt sem láttál arra, hogy valaha a végére érj. Ne tétovázz sokat, állj neki, mert most teljesen ideálisak a körülmények ahhoz, hogy lezárj valamit, ami eddig nem hagyott nyugodni és álmatlan éjszakákat okozott az angyalhoroszkóp szerint.

Heti angyalhoroszkóp

Ragadd meg a fényt (Fotó: Pixabay)

Kos

Az angyalok szerint ezen a héten egy számodra ismeretlen személy toppan az életedbe, aki felé neked is érdemes nyitni, mert olyan ismeretségre tehetsz szert, amely hosszú távon jó lehet számodra. Légy nyitott, barátkozz, mert előbb-utóbb komolyabbra is fordulhat a dolog. Nem kell elsőre túl nyíltnak lenned, ésszel és okosan keverd a kártyáid, mert ha nagyon rámenős és őszinte vagy, elijesztheted az illetőt az első pillanatban és akkor a kapcsolat eleve el lesz rendelve. Ne kapkodj, lassan járj, tovább érsz!

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy valami végéhez közeledsz a héten, amin régóta dolgozol. Épp ideje már, mert az energiáid fogytán vannak, jó lenne egy kicsit kiereszteni a fáradt gőzt, de tudod, most nem lassíthatsz, nem állhatsz meg, mert ha egyszer megállsz pihenni, biztosan nem vágsz neki újra. Közel a célszalag, szedd össze magad és vegyél egy nagy levegőt az utolsó pár méterre, hogy aztán magabiztosan és nyugodt lelkiismerettel szakíthasd át.

Ikrek

Az angyalok szerint kellemetlenül kínos szituáció adódik a héten, amiben te is könyékig benne leszel. Próbáld majd tisztázni a helyzetet, mielőtt még nagyobb galiba lesz belőle és egyre nehezebb lesz kimásznod a kalamajkából! A szituáció nem reménytelen, de csupán azért vállald a felelősséget, amit te követtél el és tégy meg mindent, hogy kijavíthasd ezen botlásod! Minden jó valamire, most megtanultad, hogy mit ne kövess el legközelebb! De azért ne ostorozd magad, mindenki követ el hibákat.

Rák

Az angyalok szerint a héten túl nagy feladatot bíznak rád, amelyről menet közben kell belátnod, hogy meghaladja jelen képességeidet. Ettől rosszul érezheted majd magad, hisz többet néztél ki magadból. Ne csüggedj azonban, magadhoz képest a legjobb formádat hoztad, a maximumot nyújtottad, nincs okod csalódottságra. Legközelebb majd jobban sikerül, a hegymászóknak sem kell elsőre csúcsot támadniuk. Felmérted a tudásod, az erőd, megtanultál tartalékolni, így most már kellő tapasztalatod van a következő megmérettetéshez! Csak így tovább!

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten teljesen beleveszel a munkába, annyira túlvállaltad magad, hogy nem nagyon látod a fényt az alagút végén. Emiatt nem jut időd semmi és senki másra, de ezt megértik körülötted. Fontos neked, amit csinálsz és szerencsére támogatnak is ebben. Ha azonban lejjebb adtál a feladatokból, szakíts időt azokra, akik fontosak neked és megértően melletted álltak akkor is, amikor te a zavarosban halásztál. Neked is jót tesz egy kis lazítás. Hétvégén menj el valahová a barátaiddal vagy a családoddal.

Szűz

Az angyalok szerint lassan a kitűzött célod végéhez közeledsz, indulhat a csúcstámadás! Bár nagyon le vagy már merülve, most kell az eddig összegyűjtött tartalékaidat felhasználni! Hidd el, ha felérsz, annál nagyobb eufória lesz, hisz nem sokaknak adatik meg, hogy kitűznek egy célt és annyi kitartásuk és alázatuk van, hogy végül sikerül nekik elérni! Légy büszke magadra! A hétvégén marad időd magadra is, tegyél fel egy pakolást és olvass, vagy csak sétálj egy nagyot a természetben.

Mérleg

Az angyalok szerint egy hosszú munkafolyamat végére értél, amelyet nem is bánsz, mert nagyon fárasztó volt görcsösen arra koncentrálni, nehogy hibát kövess el. Épp ezért rendkívül kimerülten, de nagy megelégedéssel és megkönnyebbüléssel teszel pontot a dolgok végére. Feletteseid nagyon meg lesznek veled elégedve, hisz a munka, amit kiadtál a kezedből, kifogástalan lett. Most már átadhatod magad a lazításnak, de ne feledkezz meg a kötelezettségeidről sem. Elég kreatív vagy ahhoz, hogy új inspirációt találva ismét maradandót alkoss!

Skorpió

Az angyalok szerint szorult helyzetedben megragadod valaki kezét csak azért, hogy be ne ess a szakadékba. Rendkívül nagy csalódással kell azonban tudomásul venned, hogy egyáltalán nem a megfelelő ember kezét szorongatod. Most engedd el, amíg nem késő, mert ha minden körülmény ellenére is ragaszkodsz hozzá, lehet, hogy visszafordíthatatlan, komoly következményekkel kell számolnod. Most még nem késő felébredni és hátrahagyni azt a személyt, aki nem biztos, hogy a javadat akarja. A héten tegyél pontot a végére.

Nyilas

Az angyalok üzenete szerint azok közé az emberek közé tartozol, akik nagyon nehezen, vagy inkább egyáltalán nem mernek ellentmondani, csakis abban az esetben, ha valami tényleg kizárólag a hátrányukra válna. Most mégis olyan szituáció adódik, ahol határozottnak és egyenesnek kell lenned, itt az idő nemet mondanod valamire, amelyet nemcsak hogy ostobaságnak tartasz, de nagyon veszélyesnek is látszik. Ha emiatt valaki megorrol rád, ne törődj vele, hisz ebben az esetben nem a népszerűségi indexed növelésén van a hangsúly, hanem elsősorban a saját érzelmi és fizikai biztonságodon!

Bak

Az angyalok szerint olyan helyzetben találod magad, amely elég ismeretlen és váratlan következményekkel járhat, ha nem vagy észnél és nem állsz két lábbal a talajon. Gondolkodj racionálisan, gyorsan mérd fel a probléma súlyosságát és mihamarabb cselekedj! Meglátod, ha elindulsz az úton, közelebb lesz a megoldás, mint annak előtte hitted volna, csupán bátorság és tenni akarás kell hozzá! Sokszor sokkal egyszerűbb minden, ha nem esel pánikba, hanem hideg fejjel teszed azt, amit tenned kell.

Heti angyalhoroszkóp

Angyali béke (Fotó: Pixabay)

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a környezeted elismeréssel tekint rád, mert olyasmit tettél, amit mások nem mertek volna ilyen bátran megtenni, ráadásul mindez a köz érdekeit szolgálja. Bár sokan most úgy tekintenek rád, mint a világ megmentőjére, légy azonban óvatos, ne engedd, hogy a siker elemeljen a földtől, mert a nagyképűség nem túl jó emberi tulajdonság és sokkal könnyebben bánthatsz meg akár számodra fontos embereket is, mint azt gondolnád.

Halak

Az angyalok szerint túl komolyan veszed a dolgokat, nagyon rágörcsölsz bizonyos helyzetekre, rendkívül nagy teljesítménykényszertől szenvedsz. Emiatt képes vagy akár négykézláb, lógó nyelvvel is hajtani, csakhogy mindenki meg legyen elégedve veled és a dolgok a terveid szerint alakuljanak. Nem biztos azonban, hogy hosszú távon jót fog tenni neked, ha így éled az életed, meg kell tanulnod lejjebb adni bizonyos dolgokból, igyekezz többet lazítani, minden alakul majd, ahogy alakulnia kell. Nincs mindenre befolyásod, mert nem az Univerzum tetején állsz, ami természetesen nem von le semmit az értékeidből
 

Ez is érdekelhet fehér zsálya füstölő Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top