nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. július 7–13. – Jóindulatú újhold

Vészesen fogy a Hold, ami az újhold közeledtét jelzi. Használd fel a fogyó Hold erejét, és engedj el minél több olyan dolgot, ami visszahúz! Lehet ez egy rossz szokás is. Meg fogsz lepődni, hogy most milyen könnyen és gyorsan le tudsz szokni…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

Heti holdhoroszkóp

A Hold hat az életünkre (Fotó: Pixabay)

SZERDA – július 7.: Ezt a szép júliusi napot az Ikrekben járó Hold felszabadulttá teszi. Az Ikrek levegős jegy, ami arra ösztönöz, hogy mozdulj ki, és szívj sok friss levegőt. Ha szabadságon vagy, mehetsz kirándulni, sétálni, biciklizni. Az utolsó kettőt akkor is megteheted, ha dolgozol. Mi lenne, ha gyalog vagy biciklivel mennél be a munkahelyedre? Reggel és este a balkonon ehetnél. Ez a szabadság érzetét hozhatja.

CSÜTÖRTÖK – július 8.: Majd csak délután vált jegyet a Hold. Szóval még mindig jót tenne a friss levegő. Szellőztesd ki a lakásodat, az irodádat, a fejedet és a tüdődet is! Az Ikrek Hold szeles mivolta pont ebben segít a leghatékonyabban. És abban is, hogy beszélj, kommunikálj. Délutántól a Rák Hold nosztalgikus hangulatot hoz magával.

PÉNTEK – július 9.: Újhold előtti napon nem sok türelmed lesz régi dolgok folytatásához. Már nagyon várod az újítás lehetőségét. Ám az új kezdet csak holnaptól lesz támogatott a hajnali újhold szerint. Így önfegyelmet kell gyakorolnod. A Rák Hold még fogy, ami vízhajtásra, méregtelenítésre kiváló. Olvass utána, vagy kérdezz meg szakembert, mert ártani is tudsz!

SZOMBAT – július 10.: Újhold napján belső késztetést érezhetsz arra, hogy változtass, újíts. A Rák jelében ez nem annyira rólad szól, mint inkább a szeretteidről. A vizes Rák jel javasolja, hogy figyelj oda a vízháztartásodra: igyál sokat! Ne csak a kánikula miatt! (Az újholdról részletesebben lejjebb olvashatsz.)

VASÁRNAP – július 11.: Hajnalban a Hold átlépett a tüzes Oroszlánba. A hőség nem enyhül. Vele párhuzamosan a türelmetlenség se. Ne engedd, hogy ez frusztrálóan hasson rád! Inkább hűsölj az árnyékban, kerüld a tűző Napot! Sokkal gyorsabban leégsz és/vagy napszúrást kapsz, mintsem gondolnád.

HÉTFŐ – július 12.: Itt az ideje hajat vágatni. Még megteheted. Ugyanis ma is az Oroszlánban jár a növő Hold. A régiek hosszú évszázadokon át figyelték meg azt, hogy Oroszlán növő Holdnál a hajvágás dúsítja a hajat. Miért akarnád ezt megkérdőjelezni. Inkább használd a régiek bölcsességét!

KEDD – július 13.: A Szűzbe lépő Hold hatására szeretnél hasznos és hatékony lenni. Megteheted, ha pl. a kertben szorgoskodsz. A növő Hold segít, ha szaporítani szeretnéd kedvenc növényeidet tőosztással. A Szűz föld jegy. De nem csak a földdel kapcsolatos tevékenységeket támogatja, hanem minden két kézzel végzett munkát is: tésztagyúrás, kézimunka stb.

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 07. 07-13.

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 07. 07-13.

JÓINDULATÚ ÚJHOLD

Július 10-én, szombaton hajnalban (03:17-kor) a Rák jelében együtt áll a Nap és a Hold. Ezt az együttállást nevezzük újholdnak. Ilyenkor lezárul egy ciklus, és elindul egy új. Az újhold jóindulatúan terelget az új felé. Érdemes ilyenkor nyitottnak lenned. Képzelj el egy hatalmas kétszárnyú ablakot, amit szélesre társz minden előtt, ami új!
A Rák jel szimbolizálja a jóindulatot, a gondoskodást, az összetartást, a fogantatást, a gyermekvárást és a családot.

Amennyiben Rák szülött vagy, akkor most a születésnapod környékén állj meg egy pillanatra, és döntsd el, hogy miben szeretnél megújulni! Az újhold segítséget nyújt a külső-belső megújulásban. Rákként egy évben egyszer érezheted ennyire intenzíven, a saját bőrödön, hogy az újhold milyen jótékony.
Akkor is „lubickolhatsz” az újhold áldásában, ha Skorpió vagy Halak jegyben születtél.

Napi horoszkóp

Sugárzó energiák (Fotó: Pixabay)

Ez az újhold szombaton hajnalban 03:17-kor lesz. Közvetlenül előtte még fogy a Hold. Ekkor még selejtezhetsz, fogyókúrázhatsz, méregteleníthetsz.
Újhold után a növő Hold mindenben a növekedést támogatja. Emiatt lehet, hogy a fogyókúrád már nem lesz annyira látványos, mint előtte. Víz jegyről lévén szó, a folyadékbevitel sokat számít. Ám cukros, édes italok helyett igyál citromos, mentás, gyömbéres forrásvizet!

Az egészség és a család mellett az ingatlanügyekben is kedvező a Rák újhold. Szó szerint új fordulat jöhet.

Ez is érdekelhet álomszép pár napraforgókkal Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top