nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. augusztus 16–22. – Az új kenyér havában járunk

Ez a hét rövid lesz a munka szempontjából. Nemcsak te várod a hosszú hétvégét, hanem a többiek is. De a hét csúcspontja a vasárnapi telihold lesz a heti horoszkóp szerint, ami kék hold lesz. Persze nem a színe lesz kék, hanem az angol kifejezés: blue moon. Ami a „Once in a blue moon” kifejezésből ered. Jelentése: néha, nagy ritkán. Ez helytálló, mivel egy évben egyszer fordul elő, hogy két telihold van egy jegyben.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp

Új kenyér hava (Fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

Nem csak a hosszú hétvége derít jó kedvre már hétfőn, hanem az is, hogy Vénusz, a szépség és szeretet bolygója egy igazán kedves találkozást szimbolizál. Nyitott szemmel járj, hogy észrevedd azt az embert, aki örömet szerezne neked! Bármilyen sikeres vagy, jól jön az emberek jóindulata. A hosszú hétvégén teret kéne engedned a kreatív, felhőtlen, gyermeki részednek. Akkor tudod kiélvezni ezt a 3 napot, ha olyasmivel töltöd az időd nagy részét, amit kiskorodban szerettél vagy szerettél volna…

BIKA – heti horoszkóp

Bolygód, a Vénusz rögtön hétfőn hajnalban jegyet vált, ami a hangulatodra, a munkabíró képességedre és a közérzetedre egyaránt kitűnő hatással lesz. Ettől a rövid munkahéten ezerrel pörögsz, és 4 nap alatt mindent meg tudsz oldani. Különösen szerdán és csütörtökön leszel hatékony. Szóval aggodalomra semmi okod sem lesz. Az ünnepi hétvégéd egyfajta nosztalgiával telik. Csupa olyan helyre vágysz, ahol gyerekkorodban jártál. Ez akkor jó ötlet, ha nem szomorodsz el ettől. Semmiképp se „kínozd” magad!

IKREK – heti horoszkóp

Szárnyakat növesztesz ezen a héten. Egy régi vágyad teljesülni látszik. Ez nem csoda. Megdolgoztál érte. Ráadásul a rövid munkahét anyagi előnnyel jár. Ezt a plusz pénzt nem kéne azonnal elköltened. A hosszú hétvégén pénteken és vasárnap is lesz kellemetlen bolygószembenállás, ami konfliktust és/vagy balesetveszélyt jelent. Szóval legyél türelmes, elnéző és éber! De szerencsére nem kell minden élvezetről lemondanod. A bolygók nagyszerű lehetőségeket is mutatnak, amik a nyár végét bearanyozzák…

RÁK – heti horoszkóp

Fokozódó türelmetlenség lehet úrrá rajtad már a hét elején. Ez nem csak a hosszú hétvége miatt van. A családod és/vagy ingatlanügyek nyomasztanak. Ilyen teher alatt nem könnyű a munkádra koncentrálnod. Az lenne a legjobb, ha szabadságot vennél ki. Így teljesen tudnál figyelni a családodra vagy a fészekrakásodra. A hosszú hétvégén muszáj kimozdulnod otthonról. Rendkívül nagy szükséged van a környezetváltozásra. Kicserélve térsz haza, és újult erővel, türelmesebben állsz a mindennapi feladatok elé.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Öröm (Fotó: Pixabay)

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Hétfőn és kedden elemedben leszel. Töltődj fel és gyűjts erőt! Nagy kihívások várnak rád. Pénteken egy Nap-Jupiter szembenállás, vasárnap a telihold teszi próbára az idegeidet. Ezeket a feszültségeket már szerdától érzékelheted. Jó lenne, ha nem hinnéd, hogy mindenki veled akar kiszúrni vagy téged akar bántani. Hiszen erről szó sincs. Sajnos a vasárnapi már a második telihold az Oroszlán-Vízöntő tengelyen, ami megvisel téged és azokat a kapcsolataidat, amelyek a legfontosabbak a számodra.

SZŰZ – heti horoszkóp

Fantasztikus hét elé nézel. Csütörtöktől vasárnapig egy szabályos bolygóháromszög áll össze, ami téged igazol, neked kedvez. Föld jegyekben járó bolygók (Bika Uránusz – Szűz Merkúr, Mars – Bak Plútó) konkrétumokkal ajándékoznak meg. Ezek nem fikciók, hanem tények. Ennek ellenére szükség lesz a nyitottságodra. Ugyanis semmi jó nem történhet nélküled. Csak akkor tudsz örülni, ha meglátod, és értékeled. Nagyon egyéni és eltérő, hogy ez pontosan milyen életterületen jelenik meg. Tehát nincs egységes séma…

MÉRLEG – heti horoszkóp

Vénusz, a szeretet, a szerelem és a kis szerencse bolygója hétfőn hajnalban belép a Mérlegbe. Ettől szerethetőbbnek, szerelmesebbnek és kicsit szerencsésebbnek érzed magad. Olyan, mintha mesében szerepelnél. Hidd el, hogy neked is jár egy kis boldogság! A hét második felében, még a hosszú hétvége előtt diszkréten kell kezelned egy ügyet. Semmiképp se szóld el magad! Jobb, ha nem tőled tudják meg a többiek. A hosszú hétvégéd felhőtlennek ígérkezik. Élvezd ki a nyár adta összes lehetőséget!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Szabad kezet kapsz ezen a héten. A bolygók olyan folyamatokat mutatnak, amik miatt kiborulsz, vagy kihívásként tekintesz rájuk. Tőled függ, hogy melyiket választod. Hasznodra válik, ha előre tudsz arról, hogy pénteken egy Nap-Jupiter szembenállás, vasárnap a telihold tesz próbára téged. Ezeket a nehézségeket már szerdától érzékelheted. A hétvégédet nem szabad elrontanod. Jobban teszed, ha kihozod a maximumot ebből a 3 napból. Keress a neten ötleteket, vagy csatlakozz a barátaidhoz! Nem fogod megbánni.

NYILAS – heti horoszkóp

Széles a paletta: ezen a héten mindenféle emberrel találkozol. Lesz, aki elvarázsol, és lesz, aki felbosszant. Előbbinél jó lenne, ha nem kevernéd össze a barátságot és a szerelmet, illetve a rajongást és a testiséget! Utóbbinál készülj fel, hogy egy szőrszálhasogató ember szinte mindenbe beleköt! Ha felül tudsz emelkedni a bosszankodáson, megláthatod, hogy nem is hülyeség, amit mond. A hosszú hétvégén ügyelj arra, hogy ne egyél, ne igyál túl sokat! Legalábbis egyszerre ne! Inkább többször keveset!

BAK – heti horoszkóp

Hihetetlen dolgot művelnek a bolygók: csütörtöktől vasárnapig egy nagyszerű bolygóháromszög rajzolódik ki az égen: Bika Uránusz – Szűz Merkúr, Mars – Bak Plútó. Ettől a mennyekben fogod érezni magad, mert minden téged igazol. Végre visszanyered a bizakodást és azt a meggyőződést, hogy hosszú távon megéri elkötelezettnek lenni. Ezekben te jó vagy. És szerencsére nem szoktad elbízni magad. Szóval most se tedd! A hosszú hétvégéd kitűnően alakul, ha nem akarsz mindent szabályozni és/vagy irányítani…

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Vihar előtti csendet tapasztalhatsz meg a hét elején: gyanúsan simán mennek a dolgok. De ott van a levegőben a feszültség. Igazad van: pénteken egy Nap-Jupiter szembenállás, vasárnap egy Nap – Hold szembenállás hatalmas patáliát szimbolizál. Ennek ellensúlyozására pénteken és szombaton a bolygók neked kedveznek. Ezt úgy tudod okosan felhasználni, hogy előveszed a humorodat, és ezzel oldod meg a konfliktust. Ugye, tudod, hogy te ebben utolérhetetlenül jó vagy? De ne mások kárára poénkodj!

HALAK – heti horoszkóp

Tedd ki a „Szabadság miatt zárva” táblát, és vond ki magad a forgalomból ezen a héten! A fű se nő a hosszú hétvége miatt. Rengetegen nem dolgoznak és/vagy elutaznak. Utánozd őket! Mindjárt vége a nyárnak. Még tart a kánikula. Szóval ki kell használnod a jó időt. Számtalan programból válogathatsz. Ha mégis dolgoznod kell, akkor ne panaszkodj! Gyorsan intézd el, amit kell, és tervezgesd a 3 napos hétvégédet! Mindent úgy alakíts, ahogy neked jólesik! Semmiképp se terheld túl magad és a szervezetedet!

Ez is érdekelhet színes anya és gyereke Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top