nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. augusztus 25-31. – Nyár végi selejtezés

A hosszú hétvége után a fogyó Hold segít a leltározásban és a selejtezésben a holdhoroszkóp szerint. Búcsúzik a nyár. Itt az ideje, hogy te is elbúcsúzz pár feleslegessé vált holmitól. Ne dobd ki mindet! Pár dolgot elajándékozhatsz vagy felajánlhatsz jótékony szervezetnek.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

Heti holdhoroszkóp

A gardrób úrnője (fotó: Pixabay)

SZERDA – augusztus 25.: Ma egész nap a Kosban jár a Hold. Így mára fogászati tilalom érvényes. Érdemes ma sütnöd valamit: kenyeret, kalácsot, palacsintát, szilvás pitét, stb. A Kos tüzes jegy, ami a sütést nem csak aktuálissá, de sikeressé is teszi. Ha kisült a finomság, feldíszítheted. A Kos Hold segít a kísérletezésben, újításban.

CSÜTÖRTÖK – augusztus 26.: A mai napon nem vált jegyet a Hold. Így a mai a tegnapi tökéletes hasonmása. Ma is süthetsz. És ne feledd, hogy a Kos Hold a legjobb társ a kísérletezésben, újításban! Hagyd a megszokást és a jól bevált módszereket! Keress új kihívásokat, új utakat! Tuti, hogy élvezni fogod…

PÉNTEK – augusztus 27.: Reggel a Bikába lépő Hold gyökeres változást hoz a hangulatodban és az érdeklődésedben. Lassabb, kiszámíthatóbb folyamatokra vágysz. És végre tervezhetsz. Ettől meg-, és lenyugszol. Közben ne mulaszd el a fogyó Holdat használni peelingre, epilálásra, szőrtelenítésre, test-, és arcradírozásra!

SZOMBAT – augusztus 28.: A Bika Hold ma nem kedvez a fogászati beavatkozásoknak. Különösen az alsó álkapocsban. Azonban ma is aktuális a szőrtelenítés, az arc- és bőrtisztítás, ill. a körömápolás. A Bika Hold a lakásszépítésben, átrendezésben ad ihletet neked. Selejtezésbe is belekezdhetsz.

VASÁRNAP – augusztus 29.: Mivel csak késő délután lép ki a Bikából a Hold, egy alapos nagytakarítás a leglátványosabb házimunka. A Bika Hold továbbra is segít neked a lakásszépítésben. 18:41-kor az Ikrek jelébe lép, és egy hosszabb szellőztetést javasol. Ez felfrissíti a levegőt és a bentlakókat is. Szellemi táplálékra leszel „éhes”. Menj színházba, moziba, koncertre, kiállításra!

HÉTFŐ – augusztus 30.: A hétfői munkanap ellenére vagy után ma is mehetsz színházba, moziba, koncertre, kiállításra. De az olvasás, vagy előadáson, tanfolyamon való részvétel is jót fog tenni. És ne felejts el szellőztetni! Az ágyneműket is kiteheted, ha nem esik az eső.

KEDD – augusztus 31.: Augusztus utolsó napján továbbra is a könnyed Ikrekben jár a Hold, ami a nyártól való elbúcsúzást megkönnyíti. Szomorkodás helyett idézd fel a nyár legkedvesebb, legvidámabb eseményeit! Csinálhatsz egy fotósorozatot, vagy összeszedheted a nyár slágereit, amit az elmúlt hónapokban hallgattál.

Heti holdhoroszkóp

Holdcsónak (fotó: Pixabay)

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 08. 25-31.

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 08. 25-31.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top