nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. szeptember 11-12. – Csitítsd el indulataidat

Ez a hétvége szenvedélyt és indulatokat is hoz. Mindkettő használhat vagy árthat a kapcsolatotoknak. A hőmérsékleten múlik, hogy melyik hatás dominál. Legyetek észnél! Nehogy közétek álljanak az indulatok!

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Szerelmi horoszkóp

Veled… (fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton a pénz miatti aggodalom miatt ingerlékennyé válhatsz. Semmiképp se vetítsd ezt a párodra! Vasárnap visszanyered a bizakodást, és sokkal kedvesebb leszel. Szerencsére a párod már jól ismer, és szerencsére szeret is…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat rizikósnak látszik puskaporos hangulat miatt. Bármikor vita pattanhat ki köztetek csipp-csupp ügyön. Tegyél meg mindent, hogy ez ne történjen meg! Vasárnapra ennek nyoma sem lesz. Átveszi a szenvedély a főszerepet.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

A kedvesed teljes figyelmet vár el tőled. Azt szeretné, hogy csak vele törődj. Vágyik az érintésedre és a hangodra is. Nyugtasd meg, és szánj időt közös programra! A hétvége a magánéletről szóljon, és ne a munkáról!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A gyerekek és a család mellett jusson időd arra is, hogy kettesben legyetek! Muszáj a kapcsolatotokért tennetek. Ne engedjétek, hogy a szenvedély tüze kialudjon! Mindegy, hogy mióta vagytok együtt. Kell az intimitás…

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Valószínűleg szombaton nyomasztanak a kötelességek. Majd vasárnap „feltámadsz”, és ráébredsz, hogy nem helyes, ha a hétvége csak erről szól. Élvezzétek a ragyogó hétvégét, és mozduljatok ki a négy fal közül!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hezitálsz, hogy kirándulni menjetek, vagy családlátogatásra. Ha ügyesen szervezitek, akkor mindkettőre jut időtök. Igazatok van, ha maximálisan ki akarjátok használni a hétvégét. Dugjátok össze fejeteket, és meg tudjátok oldani.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bízd a hétvége megszervezését a szerelmedre! Neked káosz van a fejedben: azt sem tudod, hova kapj. Ő higgadtabb és tervszerűbb. Amennyiben ő dönt, sima ügy lesz a hétvége. Ráadásul boldoggá teszed, mert érzi, élvezi a bizalmadat.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Rendkívül érzékeny leszel szombaton a bolygók szerint. Szinte bármin képes vagy megsértődni. Azt hiszed, hogy a párod kritizálni akar, és nem elégedett veled. Ahelyett, hogy magadban duzzognál, mondd ki, hogy mi bánt!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egyértelműen a vasárnap lesz a te napod. A kedvesed vidámnak, szenvedélyesnek és optimistának ismert meg. És ezeket imádja benned. Amikor nem mosolyogsz, megijed, sőt elbizonytalanodik. Észrevetted már ezt?

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az indulat és a szenvedély között az a különbség, hogy az egyik szétválaszt, a másik összeköt titeket. Fontos, hogy ezzel mindketten tisztában legyetek. Beszélgethettek erről. Így elejét vehetitek a legrosszabbnak: a szakításnak…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Olyan fáradt leszel szombaton, hogy nem leszel túl jó társaság. A párod megértő lesz, ha hamar megnyugtatod, hogy nem ő az oka. Vasárnapra visszanyered az erődet, és kimozdulhattok otthonról. És élvezhetitek a kora őszt.

Szerelmi horoszkóp

Párban szép az élet (fotó: Pixabay)

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

 A bolygók szerint a szombat konfliktus- és balesetveszélyesnek ígérkezik. Ennek tudatában ne egymásban keressétek a bűnbakot! Vasárnap jóval kellemesebb hangulat lengi be a kapcsolatotokat. A szenvedély is visszatér…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top