nlc.hu
Horoszkóp

Viselj a hét napjainak megfelelő követ minden nap

Tedd könnyebbé a hétköznapjaidat ásványokkal!

A hét minden napjának van saját bolygója, és hozzá tartozó ásványa is. Ha a megfelelőt viseled, könnyedebbé válik az életed is.

Minden nap más és más feladatokat tartogat, különböző kihívások elé állít, és a hét minden napjának megvan a sajátos energiája is. Ha ezzel az energiával harmóniába kerülsz, könnyebben viseled a megpróbáltatásokat, gyorsabban fejlődsz, és hatékonyabban teljesítesz. Ehhez pedig már az is elég, ha más-más ásványt használsz a hét napjain.

ametiszt

Nyers ametiszt kristály / Fotó: Unsplash

Hétfő: a holdkő napja

Az érzelmes holdenergia segíti a hét indulását, kiegyenlítve az erőteljes érzelmi hullámzásokat. Előtérbe kerül a finom, női minőség, testi szinten pedig jó hatással van az emésztésre és a menstruációs ciklusra.

Kedd: a korall napja

A pirosban játszó Mars bolygó napja, fokozza a szeretet áramlását, és segíti a lelki békét. Testi-lelki harmóniát hoz, és erősíti a szaporítószerveket. A férfi és a női minőséget is hangsúlyozza, kinek mi szükséges éppen. A születés, a teremtés, az alkotás köve is.

Szerda: a turmalin napja

A Merkúr bolygó uralja a napot, a kristály pedig a szívcsakrára van nagy hatással. Segít a krónikus fáradtság és a depresszió legyőzésében, erősíti a kreativitást és az intuíciót.

Csütörtök: a citrin napja

A Jupiter bolygó hatása alatt áll, a kő pedig erőt és bátorságot ad. Viselője sikeressé válik, méghozzá saját önbizalma és kreativitása növekedésével. Segít felismerni negatív jellemvonásainkat és hibáinkat, és elindít a fejlődés útján.

Péntek: a türkiz napja

Emellett pedig a Vénusz bolygóé is. Erős gyógyító hatású ásvány, segít megszabadulni előző életek karmáitól, és a jelen élet rossz berögződéseitől. Méregtelenít és csökkenti a gyulladásokat.

Szombat: az ametiszt napja

A Szaturnusz bolygó hatása alatt álló nap, az ametiszt pedig az egyik legerősebb spirituális hatású kő. Aktiválja a harmadik szemet, növeli a tisztánlátást, segít a problémamegoldásban. Immunrendszer-erősítő, erőteljes tisztító hatású ásvány.

Vasárnap: a rubin napja

És a Nap erejét hordozza. Hihetetlen erős védelmi hatású kő, minden síkon hat a negatív energiák ellen. Segít elindulni a valódi sorsfeladatod felé, és szembenézni a félelmeiddel. Általa megtalálhatod valódi önmagadat, testi és lelki egészségben.

(via gemologyonline)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top