nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. október 2-3. – Ne rontsd el a hétvégét, légy engedékeny!

Kár lenne sárdobálással vagy hatalmi harcokkal elrontani október első hétvégéjét a szerelmi horoszkóp szerint.

A bolygók mindkettőtöket hajlamosítanak arra, hogy mindenből önérzeti kérdést csináljatok. Holott ez a legfeleslegesebb dolog…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Együtt (fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Október első hétvégéjén a gyerekek ürügyet szolgáltatnak vitára kettőtök között. Igaz, hogy pénzbe kerülnek. Igaz, hogy folyton döntéseket kell hoznotok velük kapcsolatosan. De nem igaz, hogy ők a feszültség okozói.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kizárólag akkor pattan ki szóváltás, ha mindketten mereven ragaszkodtok az elképzelésetekhez, ha azt hiszitek, hogy a másiknak nincs, csak nektek van igazatok. Minél gyorsabban felismeritek ezt a tévedést, annál gyorsabban elejét vehetitek.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az utakon óvatosnak kell lenned ezen a hétvégén. Több balesetveszélyre figyelmeztető konstelláció lesz az égen. Tekintsd ezt egy közlekedési táblának, amin az áll, hogy „Egyéb veszély”! Ismered ezt a táblát? Felfrissíthetitek együtt a KRESZ-t.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Elkezdődött az év utolsó negyedéve. Ráadásul közelednek az év végi ünnepek. Össze kéne dugnotok a fejeteket, hogy mit és miből fogtok finanszírozni. Bár ez a hétvége kissé feszültnek látszik, ha pénzügyi kérdések kerülnek terítékre…

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Sajnos ez egy sértődékeny hétvége lesz a te részedről. Tényleg bármin és mindenen képes leszel felhúzni az orrodat. Szegény párod azt hiheti, hogy vele van bajod. Nyugtasd meg, nehogy világgá menjen bánatában!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

A közérzeted és az energiaszinted sem lesz topon október első hétvégéjén. Pont emiatt pihenned kellene. Szólj a kedvesednek, hogy ne tervezzen semmi megterhelő programot! Vagy menjen nélküled! Mert neked töltődnöd kell…

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Semmiképp se add át magad az irigykedésnek! A bolygók szerint lesz olyan barátod, akinek könnyebb és sikeresebb az élete. Emiatt eluralkodhat rajtad az irigység, ami megmérgezheti az egész hétvégétek hangulatát.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Konfliktusokkal terhessé válhat ez a hétvégétek, ha mindketten mereven ragaszkodtok a saját elképzeléseitekhez, és azt hiszitek, hogy a másik téved. Okosabb lenne megőrizni a nyitottságot és az együttműködésre való hajlamot.

Napi horoszkóp

Nyissunk egymás felé! (fotó: Pixabay)

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha a szerelmed társaságba akar menni, és neked ehhez nem fűlik a fogad, akkor biztasd, hogy menjen nélküled! Nem vagytok összenőve. Sőt jót fog tenni, ha külön szereztek élményeket, amiket megoszthattok egymással.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Valld be magadnak és a párodnak is, hogy megint a pénz miatt aggódsz! Tudod, hogy felesleges, mégsem megy. A párod szívesen segít: csinál veled előzetes költségvetési tervet, hogy lásd, mi vár rátok év végig.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hímes tojásként kell bánnod a kedveseddel ezen a hétvégén. Érzékeny és kissé merev. Ragaszkodik a saját elképzeléseihez, és meg van győződve arról, hogy te nem, bezzeg ő jól látja a dolgokat. Szeresd, és legyél vele megértő!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Biztos, hogy lehet, lehetne hasznosan és hatékonyan tölteni ezt a hétvégét. Mégis jó lenne, ha beiktatnátok egy kis csavargást. Menjetek olyan helyre, ahol még nem jártatok! A környezetváltozás rendkívül jót tesz a kapcsolatotoknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top