nlc.hu
Horoszkóp

Szerelmi horoszkóp a 4 őselem szerint

Ilyen lesz a szerelmi életed a Mérleg havában

A négy őselem hatással van mind a tizenkét csillagjegyre. Olyannyira, hogy az egyes elemekhez tartozóknak időnként még a sorsuk is közös.

A föld, a víz, a tűz és a levegő őselemekhez három-három csillagjegy tartozik. Az elemek minősége meghatározza a hozzá tartozó jegyek alaptermészetét, világhoz való hozzáállását, emberi kapcsolatait, és még az egészségi állapotot is.
Ha megismerkedsz a saját csillagjegyed őselemével, jobban megismerheted magad, és mélyebb kapcsolatot ismerhetsz fel a körülötted lévő világgal és a természettel is.
A Mérleg hava szeptember 23-án kezdődött, és október 22-ig tart, így alakul az elemed szerint a szerelmi életed ebben az időszakban.

szerelmespár őszi erdővel

Őszi szerelem / Fotó: Unsplash

A föld elem csillagjegyei: Bika, Szűz, Bak

Két lábbal állsz a földön, mindig érdekel, hogy valójában mi van a dolgok mögött. Biztonságra vágysz, és igyekszel ezt maximálisan megadni a szeretteid számára.
Az elkövetkező hetekben a barátságaidat kell szemügyre venned, melyik kapcsolatban mi változott. Ahol probléma volt, most helyreállhat az egyensúly, de amire figyelj: valakivel szorosabb, intimebb viszony kezdődik, amiből szerelem lehet.

A víz elem csillagjegyei: Rák, Skorpió, Halak

A legérzelmesebb, legegyüttérzőbb csillagjegyek egyike vagy.Sérülékenységedet gyakran leplezed, és hatalmas bizalomra van szükséged, hogy kitárd valakinek a szívedet.
A következő időszakban arra kell összpontosíts, hogy ne a félelem vezéreljen. Ha megijedsz az érzelmeidtől, vagy valakinek a közeledésétől, nem teljesül be az álmod: hogy szerető párkapcsolatra találj.

A tűz elem csillagjegyei: Kos, Oroszlán, Nyilas

Szenvedélyes, szabad lelkek egyike vagy, ha közéjük tartozik a csillagjegyed. Sikerre és vezetésre termettél, bármilyen területen is teljesíted be sorsodat.
Hajlamos vagy túlbonyolítani a dolgokat, ha párkapcsolatról van szó, ez határozza meg a következő heteidet. Ne gondold túl a dolgokat! Aki téged akar, és kimutatja, amögött ne keress más szándékot. Ha vonzódsz hozzá, vágj bele!

A levegő elem csillagjegyei: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Egyensúlyra vágysz, még a saját vágyaid között is. Legyen meg mindened anyagilag és intellektuálisan. Kényelmes élet, és intellektuális partner: ennyi a boldogság titka.
Most azokra kell figyelned, akik nem keresték feltűnően a társaságodat. Nem mind arany, ami fénylik – a feltűnő, csillogó személyek mögött gyakran sokkal kevesebb van, mint reméled. Esélyes, hogy megtalálod az igazit, de nem köztük lesz.

(via awarenessact)

Ez is érdekelhet nő szikla tetején Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top