nlc.hu
Horoszkóp

A boldog párkapcsolat 5 titka

Erre az 5 dologra van szükség a boldog párkapcsolathoz

Ha olyan szerencsés vagy, hogy rád talált a szerelem, ne dőlj hátra! A kiegyensúlyozott párkapcsolatért mindkettőtöknek dolgoznia kell.

A szerelemtől elvakultan sokan nem gondolnak arra, mi lesz később. Pedig ha alább hagynak a boldogsághormonok, egyre többet kell tenni a párkapcsolatért. Ha a kezdettől fogva tudatosan dolgozol érte, nem érhet meglepetés.

szerelmespár kukoricásban

A legváratlanabb helyen is rád találhat a szerelem / Fotó: Unsplash

1. A bizalom a legfontosabb

Intim, szenvedélyes és gyengéd kapcsolat fűz a párodhoz. A legboldogabb percek, amikor vele vagy. De soha nem kételkedsz, nem vagy féltékeny rá? Ha igen, akkor ki kell deríteni, honnan ered a bizalmatlanság érzése. Tönkreteheti a kapcsolatot.

2. Tiszteljétek egymást

És ő is téged. Egy mérgező párkapcsolatban hiába látszik tökéletesnek minden, az egyik fél nem tiszteli a másikat. Ha becsmérel, lenézi bármilyen jellemvonásodat, vagy a dolgaidat, ott bizony hiányzik a tisztelet. Ha mindketten felnéztek a másikra, elismeritek az értékeit, akkor baj nem lehet.

3. Fogadjátok el a különbségeket

Az érett párkapcsolatban nem okozhat gondot, ha egy-egy dologban különbözik a véleményetek. Ha erről beszélgetni, vagy érvelve vitázni tudtok, és a végén elfogadjátok, hogy két ember soha nem lesz tökéletesen egyforma (ami a dolog szépsége), az teljesen helyén való.

4. Legyenek közös értékek

Ha az alapvető értékrendben nincsenek közös pontok, amire építkezni tudtok, akkor hiába a fizikai vonzalom, nem lesz hosszútávú a kapcsolat. Ha te a macskákat szereted, a párod a kutyákat, az látszólag ellentmondás: viszont valójában úgy néz ki, mindketten szeretitek az állatokat. Találjátok meg ezeket a pontokat, és ha megvannak, ezen induljatok tovább.

5. Tűzzetek ki közös célokat

A közös, boldog jövő záloga, hogy mindig legyenek közös céljaitok. Nem kell egyből családtervezésre gondolni, egy közös albérlet, egy egzotikus utazás ugyanúgy összekovácsol. Tudjatok együtt tervezni, álmodni, majd megvalósítani. Így mindig lesz hatóerő, ami a szerelemmel és a szeretettel együtt szorosan összetart.

(via boldsky)

Ez is érdekelhet őszi szerelem tóparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top