nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. október 6–12. – Randevú újholdkor

A szerdai újhold újításra ösztönöz téged és a környezetedet is a holdhoroszkóp szerint. A saját ötleteidbe könnyen beleszeretsz, de a többiek törekvéseivel lehetnek fenntartásaid. A Mérleg újhold arra is jó, hogy találkozz valakivel, aki új megvilágításba helyez valamit…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

Heti holdhoroszkóp

Találka holdfényben (Fotó: Pixabay)

 

SZERDA – október 6.: A mai újhold kedvez a találkozásoknak, randevúknak, beszélgetéseknek és általában az összhang megtalálásának. Minden ilyen lehetőséget ragadj meg, mert most hihetetlen könnyű lesz kommunikálni! És a nap során sokat szellőztess! (Az újholdról részletesebben lejjebb olvashatsz.)

CSÜTÖRTÖK – október 7.: Az újhold hatását használd ki 16:22-ig! Utána a Skorpióba lép a Hold, ami szélsőséges hangulatot hozhat: vagy örülsz az ősznek, vagy gyászos hangulatba kerülsz. Attól, hogy elromlott az idő, még nem kell elromlania a kedvednek is. A hagyomány mára kertészeti és fodrászati tilalmat ír. Persze nem lehet dologmentes a mai nap (sem).

PÉNTEK – október 8.: A Hold a Skorpióban aktuálissá teszi a mosást, a locsolást és mindenféle vizes tevékenységet. Nő a Hold, ami segít, hogy a szervezetedbe hasznos vitaminokat, nyomelemeket és ásványi anyagot juttass be. Mivel vizes jegyben jár a Hold, most oldott formában a leghatásosabb: tea, gyümölcslé, zöldségleves stb.

SZOMBAT – október 9.: Mivel délelőtt még a Skorpióban jár a Hold, nem maradtál le semmiről: moshatsz, locsolhatsz stb. Majd délután a Nyilasba átlépve aktívabbá tesz téged. Ettől elvállalhatsz nehezebb feladatokat. De nem kell megszakadnod. Jobb, ha bulizol, táncolsz, sportolsz. Kertészeti és fodrászati tilalom van érvényben mára.

VASÁRNAP – október 10.: A Nyilas növő Hold kedvez a kenyérsütésnek, mert magasabb lesz a kenyér. A siker garantált, ha rászánod magad. Persze nemcsak kenyeret süthetsz. A kertben aktuális a metszés és a sövénynyírás. A napos idő ellenére a reggelek és az esték hűvösek már. Így egyre jobban esik a teázás.

HÉTFŐ – október 11.: Majd este vált jegyet a Hold. Emiatt ma is a tegnapi tevékenységek ajánlottak: kenyérsütés, metszés, sövénynyírás. Ezek mellett ne mulaszd el a növő Hold erejét kihasználni! Tankolj fel minden jóval! Minél több vitamint és ásványi anyagot vigyél be a szervezetedbe természetes módon!

KEDD – október 12.: Ma már a Bakban jár a Hold, ami fegyelmet és gyakorlatiasságot hoz neked. Ez hasznos pl. a táplálkozásban: ellen tudsz állni a hizlaló finomságoknak. A Bak jelében járó Hold érzékennyé teheti a térdeidet. A hűvös reggelek és esték elengedhetetlen kelléke egy meleg és kényelmes cipő. Ha nincs, akkor itt az ideje, hogy beszerezz egy remek darabot.

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 10. 06-12.

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 10. 06-12.

 

RANDEVÚ ÚJHOLDJA

Október 6-án 13:06-kor a Nap és a Hold „randevúzik”, vagyis együttáll. Ezt nevezzük újholdnak. Pont két heted volt a fogyó Hold segítségével elengedni azt, amit el kellett. Így helyet csinálhattál az újnak. Kérdés, hogy nyitott vagy-e az újra.

A mostani újhold a Mérleg jelében áll. Különlegessége, hogy nem csak a Nap és a Hold áll együtt, hanem csatlakozik hozzájuk a Mars és a Merkúr is. Ez a négyes együttállás még intenzívebbé teszi a Mérleg hatását.
A Mérleg szimbolizálja a harmóniára való törekvést, az összetartozás vágyát és az odaadó szerelmet. Mindezt finoman, gyengéden, óvatosan.

Heti holdhoroszkóp

Az újhold erejével (Fotó: Pixabay)

A Mérlegek legnagyobb hibájának nevezik a döntésképtelenséget. Holott ez csupán abból fakad, hogy ők olyan sok szempontot szeretnének figyelembe venni, ami lehetetlenné teszi a döntést. Mindezt azért teszik, hogy mindenki elégedett, vagyis boldog legyen.
Ha Mérleg szülött vagy, akkor ma, a születésnapod közelében érdemes megállnod egy pillanatra. Találd ki, hogy miben szeretnél újítani! Az újhold segítséget nyújt a külső-belső megújulásban. Mérlegként az év folyamán most érezheted a legintenzívebben, hogy az újhold milyen jótékony.

Rajtad kívül az Ikrek és a Vízöntők is kiélvezhetik az újhold kedvező hatását. Szerencsére senki sem marad le semmi jóról. Főleg, ha tudatosítja, hogy itt az ideje a megújulásnak.
Az újhold szerdán kora délután lesz. De még csütörtökön is érezni fogod. Egyre erősebb lesz benned a vágy, hogy valami új történjen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top