nlc.hu
Horoszkóp

7 tipp, hogy mire vágyik a Mérleg férfi a szexben

Csábítsd el a Mérleg férfit: tudd meg, mit szeret az ágyban

A Mérleg férfi imád szerelmes lenni, és nem titkolja: romantikus lélek, aki a tenyerén hordja a szíve hölgyét.

A Mérleg csillagjegyű (szeptember 23. – október 22.) férfi nagyon komolyan veszi a szerelmet és a párkapcsolatot. Megbízható, őszinte szerető, aki kedvére tesz a párjának az életben, és nagy örömére szolgál, ha az ágyban is igazán boldoggá teheti. De a kaland nála is fejben és szívben kezdődik, azaz az érzelmekkel. Bármilyen erős is a fizikai vonzalom, akkor tökéletes számára a szexuális kapcsolat, ha mentálisan és érzelmileg is azonos hullámhosszon van a partnerével. 

férfi osztrigát eszik

Az osztriga vágyfokozó, de a Mérlegnek aligha lesz szüksége rá / Fotó: Unsplash

1. Csábítóan szexi beszélgetés

Bármikor szívesen fogadja, ha szexi társalgásba kezdesz vele. Legyen az egy sms, hosszas erotikus üzenetváltás, telefonbeszélgetés. Hidd el, tűkön ülve várja a percet, hogy hazarohanjon, és beteljesítse a vágyaidat.

2. Romantikus környezet

Sok férfira nem hat igazán, ha romantikus környezetben szeretkezik a párjával, de a Mérleg kivétel. Odavan a szép környezetért, így a rengeteg gyertya lángja, rózsák, idilli hangulat, lágy zene, mind feltüzelik őt.

3. A kedvenc testrésze

Van egy titka: imádja a női hátsót. Így ha egy szexi tangában, vagy csábító csipkealsóban nyitsz neki ajtót a fárasztó nap után, nem kell sok, hogy újult erőre kapjon. Ha hastáncot lejtesz neki háttal, nem is sejted, milyen hatással leszel rá.

4. Érzéki masszázs

Mindent szeret visszaadni, amit csak kap, így ha érzéki masszázzsal kényezteted, hamarosan hasonló örömökben lesz részed. Szerezz be olyan illóolajat, ami az érzékekre hat, és csepegtess a masszázsolajba, mindketten élvezni fogjátok az eredményt.

5. Egy kis nőuralom

Ne légy egy cseppet sem erőszakos, mert az riasztja, de nyugodtan legyél te a domináns fél. Kezdeményezz, parancsolj rá, hogy kövesse az utasításaidat. Nem fog megsértődni, sőt, követelni fogja a folytatást.

6. Szexi ébresztő

Ha igazán meglepetést okoznál neki, ébreszd előjátékkal. A Mérleg energiaszintje ilyenkor a legmagasabb, és nincs számára pezsdítőbb napkezdet, mint a szenvedélyes szex. Nyugodtan állítsd be az ébresztőórát fél órával korábbra, nem reklamál majd akkor sem, ha munkába kell sietnie.

7. Kalandozás új vizekre

Bármit szeretnél vele kipróbálni, benne lesz! Egyedül a nyers erőszak nem szexi számára, de ha finom domina-játékba kezdesz, még neki is belefér. Izgalmas játékszerek, extrém helyszínek: ne tartsd vissza magad – mindkettőtök élvezetére!

(via pandagossips)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top